Гло вот это ты ща Возару очень сильно польстил. Теперь он совсем зазнается. И на Кирилловку не согласится....
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Гло вот это ты ща Возару очень сильно польстил. Теперь он совсем зазнается. И на Кирилловку не согласится....
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Медведчук купив «95 квартал», щоб вони створили проект «Серпом по яйцях».
пан ще має сумніви??
Перший в історії США ʼʼухилянтʼʼ, військовий медик Desmond Doss, у битві за Окінаву, 1945, виніс з поля бою 75 поранених солдатів.
авторитетный источник. я так понимаю пані только таким доверяет? под каким ведомством ходили военные переводчики и бывают ли среди них бывшие?
Чекалкін Дмитро
1989—1991 навчався в аспірантурі Московського військового інституту іноземних мов, референт-перекладач з арабської мови та івриту. Згодом викладав у тому ж вузі, працював над кандидатською дисертацією.
1986—1989 — військовий перекладач на Близькому Сході та у країнах Азії.
01.11.2016 09:00
по-третє, їм дали добрі кошти. Не буду приховувати, що ті, хто їх фінансує, свого часу і мені їх пропонували.
До речі, вони починали з того, що Медведчук дав їм гроші. Коли ми зробили проект «Веселі яйця», хлопці з «95 кварталу» - не знаю, всі чи частина, але їхні копірайтери робили тоді проект «Серпом по яйцях» на гроші Медведчука.
Ну так какая разницы. Имеем пул СМИ манипулирующих информацией. То есть комментарии в любом СМИ по умолчанию манипулятивны. Вывод= используем исключительно факты. А вот для фактов, источник происхождения не принципиален, важно, чтобы это был таки факт а не фейк.
Очередной посол наплевал на шоу с артистом и встретился по делу с порохом.
...
Востаннє редагував NWZ: 26.06.2020 о 21:00
Ну, от є така інфа
Скажіть, хтось буде її перевіряти, чи 99% пійде шляхом: вірю-не вірю?ГОНЧАРЕНКО Численность получающих помощь по безработице в Украине на 12.06.2020 составила 430 тысяч человек, что на 81% (!!) больше, чем в прошлом году
Проблема в інфє в тому, що більшість людей ніколи не перевіряє будь яку інформацію.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks