| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Нынешний гарант выразил соболезнование 5 Президенту?
Или правила этикета чужды "народному любимцу"?
Интересно, забанят Алекса?
Глобус продолжает трындеть как ни в чё ни бывало...
Общечеловеческие моральные нормы проверим...
Обрання запобіжного заходу можна було б перенести? На інший день. Хто знайомий з процедурою?
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
Перший в історії США ʼʼухилянтʼʼ, військовий медик Desmond Doss, у битві за Окінаву, 1945, виніс з поля бою 75 поранених солдатів.
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Підозру вручили Порошенку - будучи президентом, назначив когось на якийсь пост в СБУ. Невже не мав права? І ні слова про підозру тому, хто НЕ будучи президентом торгував посадами...Ніякої підозри Бєні, проти якого відкрили справи в Америці за виведення коштів з приватбанку. І ніякої підозри чинному президентові, що оголосив винними людей без всякого суду та до початку слідства.
А посадити Петра потрібно, щоб не зміг з'сти наказ про призначення!
Востаннє редагував Абориген: 17.06.2020 о 16:35
Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)
Зеленский Владимир Александрович - а я зустрівся зі своїм старим другом, він баянист-акардеонщик. Ми разом перекусили і покакали![]()
Народ, я тут давно давно давно не был. Щас за шо банят?
Птички летят и песни поют
Наступит день и я скажу все, что я думаю по этому поводу. (С)
Обвиняют Порошенко, в том, что он дал указание подготовить указ о назначении Семочко и потом самостоятельно его подписал. Глава разведки не готовил представление на Семочко. Хотя такова процедура. И что вторая должность первого заместителя не предусмотрена нормативными документами.
национальное антикоррупционное бюро провело расследование в незаконном обогащении, а СБУ — по подозрению в госизмене. Жена Семочко имеет российское гражданство, получила в Крыму после оккупации.
Кстати, это дело по педро возбуждено еще в феврале 2019.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks