| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Вам, то яка різниця, але коли побачили реальну картину відносин в суспільстві, чомусь чи чогось злякалися. Чого? Як так далі піде, то на нас чекаю складні часи, бо протиріччя повинні вирішуватися, а не заганятися у підпілля. Сьогодні відбувається знову реванш, тому протистояння загострюється, змушуючи чіткіше проявляти кожному свою громадянську позицію.
)))))))))))))))))))
Прям Дон Кихоты какие то ...
А Дратівник это же Котов, он же Промиус? Более настырный тут только Арчи... или это тоже Котов?
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Хамло года #2.
)))))))))))))))))))))))
Если бы мне хотелось внушить страх, каждый бы получил по месяцу и свободны.
И клонов туда же. Этот форум пережил такие "войны", что вот это - реально ясельная группа)
Но попыток воззвать к разуму я делаю только одну.
В вашем случае она оказалась холостая. Бывает.
"Вирішуватись" - це ключеве. А що потрібно для цього? Як мінімум діалог.
А не лайно-кидки один в одного.
Promius как вы быстро перелогинились
Я чуть позже подумаю в каком порядке банить ваши клоны, хорошо?
Взагаллі я з вами згодна.
Тільки на мій погляд ця сутичка цивілізованого світу с не цівілізованим. Без огляду на колір "труселів"![]()
Даже не знаю, оригинал ли:
"Если хочешь мира, то можешь его получить, либо нет.
Если хочешь войны - мир точно не получишь."
Котов а кто тебе сказал, что в оГорода все свалили? Ты же ведь тоже не под своим старым ником...![]()
Интересно, с каких пор некоторые считают что отправить в бан это попытка заслужить/заставить уважать? Что за бред?
Міжнародне рейтингове агентство Moody's Investors Service підвищило рейтинг довгострокового емітента та пріоритетних незабезпечених зобов'язань уряду України до рівня "B3" з "Caa1".
Про це йдеться в прес релізі агентства.
Повідомляється, що рішення підвищити рейтинги до "B3" прийнято завдяки пом'якшенню проблем короткострокового фінансування України і гарантій поліпшення зовнішньої уразливості в результаті нової програми фінансування з Міжнародним валютним фондом.
Рішення про підвищення рейтингів також відображає очікування Moody's про те, що нова програма МВФ допоможе закріпити прогрес реформ, досягнутий в останні роки.
Вики с тобой не совсем согласна...С 26 сентября 2006 26 сентября2006 годадоступ в соцсеть стал открыт для каждого пользователя Интернета старше 13 лет, имеющего адрес электронной почты.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks