Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 227 з 2532 ПершаПерша ... 1271772172182192202212222232242252262272282292302312322332342352362372773277271227 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 50627, показано з 4 521 по 4 540.

Тема: Зеленский - Президент Украины

Дописів
    1 786

Типово

В мире столько вирусов, не стоит ограничивать себя лишь ковидом.

Дописів
    2 672

Типово

Продолжают опускать Украину перед всем миром...

Звідки Ви
    Из Чесноправды
    Дописів
    27 742

Типово

Каждый президент мнит себя реформатором. При Зе видимость проведения реформ набирает масштабы: очень много разговоров о реформах, но самих реформ нет. Проведена земельная реформа, но народ ее совсем не хотел.Так для кого она проводилась? Для МВФ? Судебная реформа. Грозились сократить численность судей Верховного Суда в два раза и уменьшить значительно заоблачные зарплаты этим судьям. Ничего этого пока нет. Реформа СБУ. Кричали о значительном сокращении штата СБУ, однако со временем молчок на эту тему. Реформа здравохранения. Гнали на Супрун, но фактически продолжают воплощать ее план в действие, а именно резко сокращать финансирование медицины. По прекращению войны....Тут делается такой мизер, что даже Порошенко в этом вопросе смотрелся лучше, хоть что-то пытался сделать. При Зе по Донбасу только одни ультиматумы - путь в никуда. Про борьбу с коррупцией. Ее нет. Никого из чиновников даже среднего звена не сажают, как будто в стране нет никакой коррупции. Может тогда распустить все эти многочисленные антикоррупционые органы? Экономия бюджетных денег будет фантастической. О кадровой политике. Тут полнейший провал. Министры меняются, как перчатки у богатой дамы. О наполнении бюджета...Таких провалов с наполнением бюджета не было ни при одном президенте. Строится пирамида ОВГЗ. Когда она рухнет курс гривны взлетит, как ракета. По языковому вопросу. Полный уход в пустую болтовню.
    Но есть у Зе ноухау....Именно при нем стали появляться законопроекты о сознании частных армий в Украине. Пока идем по пути Африки...опасному пути. Даже не знаю, что поставить в заслугу Зе и его команде, которой уже нет. Что хорошего сделано в стране за последний год? Кто знает?
    Востаннє редагував Душ: 09.06.2020 о 14:49
    В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    13 994

Типово

Цитата Допис від UKRBAT Переглянути допис
    Ай молодець
    Президент Володимир Зеленський хотів штучно заразитися коронавірусом і пропустити хворобу через себе, щоб таким чином морально підтримати людей на початковому етапі пандемії.

Про це глава держави розповів журналістам "Української правди" під час поїздки до Хмельницької області.

«Я хотів на собі пройти цей етап, щоб людям було легше. Коли був у нас момент депресії, ми зібралися. Я запропонував нашим: "Давайте, я захворію, відразу мене ізолюємо на Банковій. І проживу це нормально". Щоб люди розуміли - це страшно, ти можеш захворіти, тобі погано. І я через себе це пропущу, покажу. Але щоб люди зрозуміли і те, що це не чума. Щоб не було депресухи. На самому початку був момент дуже страшний, коли люди вважали, що ми всі помремо , - сказав Зеленський.

Так в инфекционку сходить без защиты, делов-то ... и все мечты сбудутся ))

Звідки Ви
    sniper avenue
    Дописів
    13 291

Типово

Цитата Допис від Elektrybałt Переглянути допис
    О!
    Я смотрю как других обувать в лапти так богоугодно, а как самому полторуху не дали так сволочи и подлецы!
    Плачь.Я еще и за коммуналку практически не плачу.
    Извини,надо было тебе электрический болт в свое время из задницы достать и сходить на войну.
    ЗЫ Кстати,вперед.Самое время.Будут и льготы и выплаты.Даже особо не струляют.Но болт в твоей нежной заднице видать мешает.
    Востаннє редагував UKRBAT: 09.06.2020 о 15:16

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    22 433

Типово

Цитата Допис від Манула Переглянути допис

Так в инфекционку сходить без защиты, делов-то ... и все мечты сбудутся ))
    Хотеть и сделать - диаметрально противоположно - сказать, что хотел

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    13 994

Типово

Цитата Допис від Noskinauhi Переглянути допис
    Хотеть и сделать - диаметрально противоположно - сказать, что хотел
    Игра на публику у Владимира Александровича хорошо получается, в этом он талант

Звідки Ви
    Украина, г.Днепропетровск
    Дописів
    16 881

Типово

похоже нас опять к чему-то готовят..

Президент Владимир Зеленский подал в парламент законопроект №3612
    "О народовластии через всеукраинский референдум".

" Предметом всеукраинского референдума могут быть вопросы:

1) утверждение закона о внесении изменений в разделы I, III, XIII Конституции Украины;
    2) общегосударственного значения;
    3) об изменении территории Украины; !!
    4) о прекращении действия законом Украины или отдельными его положениями".

Определен Президентом как неотложный.

Кроме того, законопроект определяет возможность введения электронных процедур
    при организации и проведении всеукраинского референдума, в том числе электронных голосований.

Для обеспечения организации и проведения всеукраинского референдума законопроект предусматривает
    создание автоматизированной информационно-аналитической системы по обеспечению электронного голосования."
    "Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)

Почетный форумчанин
    Остроумие года 2007, 2008, 2010
    Рекламист года 2008
    Подпись года 2009, 2012
    Циник года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Киев, эт. 6, 25 кв.
    Дописів
    61 966

Типово

Цитата Допис від Alexs Переглянути допис

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    22 433

Типово

Владимиралександрович, патамушо, наша сисечька, писечька и цяточька

Дописів
    25 984

Типово

может я неправильно понял, но с учетом того что нельзя выносить на референдум вопросы "спрямовані на ліквідацію незалежності України, порушення державного суверенітету і територіальної цілісності України" - то изменения внутри территории можно решать на референдуме. все эти присоединения\отсоединения территориальных громад будет решать не чиновник, а люди - если захотят.
    наверное

Звідки Ви
    Дописів
    16 881

Типово

Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    может я неправильно понял, но с учетом того что нельзя выносить на референдум вопросы "спрямовані на ліквідацію незалежності України, порушення державного суверенітету і територіальної цілісності України" - то изменения внутри территории можно решать на референдуме. все эти присоединения\отсоединения территориальных громад будет решать не чиновник, а люди - если захотят.
    наверное
    Вот тут вот пишут:

"Стаття 27. Порядок призначення всеукраїнського референдуму щодо питання про зміну території України

1. Прийнятий Верховною Радою України та підписаний Головою Верховної Ради України закон про ратифікацію міжнародного договору щодо зміни території України невідкладно направляється Президентові України.

2. Президент України протягом п'ятнадцяти днів після отримання закону про ратифікацію міжнародного договору щодо зміни території України
    підписує його та направляє до Верховної Ради України для призначення всеукраїнського референдуму з питань, визначених статтею 73 Конституції України, або повертає закон зі своїми вмотивованими і сформульованими пропозиціями до Верховної Ради України для повторного розгляду.

3. Якщо під час повторного розгляду закон про ратифікацію міжнародного договору щодо зміни території України, повернутий Президентом України для повторного розгляду,
    буде знову прийнятий Верховною Радою України не менш як двома третинами від її конституційного складу, Президент України протягом десяти днів зобов’язаний його підписати та направити до Верховної Ради України для призначення всеукраїнського референдуму з питань, визначених статтею 73 Конституції України.

4. У разі підписання Президентом України закону про ратифікацію міжнародного договору щодо зміни території України Верховна Рада України
    невідкладно приймає постанову про призначення всеукраїнського референдуму щодо питання про зміну території України.

5. У постанові Верховної Ради України про призначення всеукраїнського референдуму щодо питання про зміну території України визначається дата проведення всеукраїнського референдуму
    про зміну території України, яка призначається на останню неділю шістдесятиденного строку з дня прийняття Верховною Радою України постанови про його призначення,
    та питання, що виноситься на всеукраїнський референдум. До постанови Верховної Ради України додаються тексти прийнятого закону
    про ратифікацію міжнародного договору щодо зміни території України та міжнародного договору щодо зміни території України."
    "Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)

Звідки Ви
    Дописів
    16 881

Типово

И по поводу народной инициативы:

"Стаття 28. Порядок проголошення всеукраїнського референдуму за народною ініціативою

1. Всеукраїнський референдум за народною ініціативою проголошується Президентом України на вимогу не менш як трьох мільйонів громадян України,
    які мають право голосу, за умови, що підписи щодо призначення референдуму зібрано не менш як у двох третинах адміністративно-територіальних одиниць, зазначених в частині другій статті 133 Конституції України, і не менш як по сто тисяч підписів у кожній з них.

2. На всеукраїнський референдум за народною ініціативою можуть бути винесені питання, передбачені пунктами 2 і 4 частини першої статті 3 цього Закону.

3. Президент України не пізніш як на п'ятнадцятий день після отримання рішення Центральної виборчої комісії про підсумки збирання підписів громадян України
    під ініціативою про проведення всеукраїнського референдуму видає указ про проголошення всеукраїнського референдуму за народною ініціативою.

4. В указі Президента України про проголошення всеукраїнського референдуму за народною ініціативою визначається дата його проведення,
    якою є остання неділя шістдесятиденного строку з дня видання указу, а також зазначається питання загальнодержавного значення, що виноситься на всеукраїнський референдум за народною ініціативою.
    У разі якщо предметом всеукраїнського референдуму за народною ініціативою є питання про втрату чинності законом України або окремими його положеннями,
    до указу Президента України про проголошення всеукраїнського референдуму за народною ініціативою додається текст проекту закону про втрату чинності законом України
    або окремими його положеннями, що пропонується для винесення на всеукраїнський референдум."

Звідки Ви
    Дописів
    16 881

Типово

На всеукраїнський референдум за народною ініціативою можуть бути винесені питання, передбачені пунктами 2 і 4 частини першої статті 3 цього Закону.

"Стаття 3. Предмет всеукраїнського референдуму
    1. Предметом всеукраїнського референдуму можуть бути питання:
    1) затвердження закону про внесення змін до розділів І, ІІІ, XIII Конституції України;
    2) загальнодержавного значення;
    3) про зміну території України;
    4) про втрату чинності законом України або окремими його положеннями.
    2. Не можуть бути предметом всеукраїнського референдуму питання:

1) що суперечать положенням Конституції України, загальновизнаним принципам і нормам міжнародного права,
    закріпленим насамперед Загальною декларацію прав людини, Конвенцією про захист прав людини і основоположних свобод, протоколами до неї;
    2) спрямовані на ліквідацію незалежності України, порушення державного суверенітету і територіальної цілісності України,
    створення загрози національній безпеці України, розпалювання міжетнічної, расової, релігійної ворожнечі;
    3) щодо законопроектів з питань податків, бюджету, амністії;
    4) віднесені Конституцією України і законами України до відання органів правопорядку, прокуратури чи суду.

3. На всеукраїнський референдум може виноситися одне питання."

Звідки Ви
    Дописів
    16 881

Типово

"Стаття 29. Загальний порядок здійснення народної ініціативи

1. Народна ініціатива щодо проведення всеукраїнського референдуму за народною ініціативою здійснюється шляхом збирання підписів
    не менш як трьох мільйонів громадян України, які мають право голосу, за умови, що підписи щодо призначення всеукраїнського референдуму за народною ініціативою зібрано не менш як у двох третинах адміністративно-територіальних одиниць, зазначених в частині другій статті 133 Конституції України, і не менш як по сто тисяч підписів у кожній з них.

2. Збір підписів під ініціативою щодо проведення всеукраїнського референдуму за народною ініціативою здійснює ініціативна група
    всеукраїнського референдуму за народною ініціативою, що утворюється і діє відповідно до цього Закону.
    Виборець може підтримати ініціативу щодо проведення всеукраїнського референдуму за народною ініціативою, подавши відповідну заяву
    до регіонального чи територіального представництва Центральної виборчої комісії, а також в електронному вигляді засобами автоматизованої інформаційно-аналітичної системи.
    Заява в електронному вигляді створюється з використанням кваліфікованого електронного підпису.

3. Збір підписів під ініціативою щодо проведення всеукраїнського референдуму за народною ініціативою з певного питання
    триває протягом шістдесяти днів з дня отримання свідоцтва про реєстрацію ініціативної групи всеукраїнського референдуму за народною ініціативою,
    що пропонує винести відповідне питання на всеукраїнський референдум за народною ініціативою."

Дописів
    2 672

Типово

Та сколько такой публики осталось, чтоб на "...хотел специально заразиться..." вестись?

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    22 433

Типово

Цитата Допис від NWZ Переглянути допис
    Та сколько такой публики осталось, чтоб на "...хотел специально заразиться..." вестись?
    Недооценивай их) Там битва экстрасенсов борется с меняю жинку. Никак не переипошат другдруга

Мастер года 2012 Аватар для RomanLV
    Дописів
    21 443

Типово

похоже нас опять к чему-то готовят..

Президент Владимир Зеленский подал в парламент законопроект №3612
    "О народовластии через всеукраинский референдум".

" Предметом всеукраинского референдума могут быть вопросы:

1) утверждение закона о внесении изменений в разделы I, III, XIII Конституции Украины;
    2) общегосударственного значения;
    4) о прекращении действия законом Украины или отдельными его положениями".

Определен Президентом как неотложный.

Кроме того, законопроект определяет возможность введения электронных процедур
    при организации и проведении всеукраинского референдума, в том числе электронных голосований.

Для обеспечения организации и проведения всеукраинского референдума законопроект предусматривает
    создание автоматизированной информационно-аналитической системы по обеспечению электронного голосования."
    Не то выделили.
    Электронное голосование - вот это шикардос. Даже ху*ло на такое не решился. А младшенький разводит лохов даже тупее триждынесудимого.
    Продажи голосов, фотки оте бюлетней в доказательство которые подделать можно. А тут предлагается все прсто. Стал начальнег у тебя за спиной и грит - двава голосуй или пиши заяву на увольненпие. Или просто соберет ключи 9или чем там подтверждать идентификацию собюираются) и сами проголоссуют как надо.
    Нормас, епта.
    Если за такое проголосуют то можно смело выходить на майдан и стрелять в первую очередь всех проголосовавших сзаконодателем во главе, а во вторую... всех остальных
    Наступит день и я скажу все, что я думаю по этому поводу. (С)

Дописів
    2 672

Типово

Еще не все базы особыстых данных слили в доступ?

Звідки Ви
    Дописів
    16 881

Типово

Цитата Допис від RomanLV Переглянути допис
    Не то выделили.
    Электронное голосование - вот это шикардос. Даже ху*ло на такое не решился. А младшенький разводит лохов даже тупее триждынесудимого.
    Продажи голосов, фотки оте бюлетней в доказательство которые подделать можно. А тут предлагается все прсто. Стал начальнег у тебя за спиной и грит - двава голосуй или пиши заяву на увольненпие. Или просто соберет ключи 9или чем там подтверждать идентификацию собюираются) и сами проголоссуют как надо.
    Нормас, епта.
    Если за такое проголосуют то можно смело выходить на майдан и стрелять в первую очередь всех проголосовавших сзаконодателем во главе, а во вторую... всех остальных
    да то я так, на скору руку,
    что первое в глаза бросилось..
    а так да, там еще надо читать-вникать, что они там поназапланировали за "плюшек",
    и думаю опять будет что-то из типа - это ж по просьбам трудящихся..))

Сторінка 227 з 2532 ПершаПерша ... 1271772172182192202212222232242252262272282292302312322332342352362372773277271227 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті