| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Я тоже этого не понимаю.Похоже, он хвастается тем, что не хочет общаться с патриотами УКРАИНЫ, а только с такими же фанатами паРАШИ, как и он сам.
Жаль, тебя никто никогда не жалел. Даже природа. Потому такое и выросло.
Работать на паРашу твой с Алексом удел.
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Ну они правильно ответят..
"Человеку должно быть удобно".. А проблемы "понимания" - это к государству
Кстати- у швейцарцев " другая проблема".. Очень не много молодых людей хотят изучать второй язык кантона
Предпочитают "сразу" английский .. так удобней - и выгодней
У меня сын учится в ÉPFdL.. Причем- "на английском" (хотя французкий знает весьма прилично ибо его цель - испытательная команда Aerobus)
Это к вопросу про " точность" сведений
В самолете все работало отлично даже двигатель автоматически восстановил режим.
Вот только летчик перепугался и "сбежал"
Ви так говорите тому, що на європейські країни ніхто не зазіхає. Ви приїхали до Іспанії вам на якій мові було зручніше? Я не думаю, що іспанську ви знали на тому ж рівні, що і російську, і думаю, що зручніше було на російській. Але ви не почали кричати в Іспанії, що треба так в країні зробити, щоб вам особисто було зручно. Ви підкорилися правилам цієї країни.
Проблема України в тому, що мова не просто мова, мова це те проти чого бореться педерація, це те, що вона хоче знищити, для того, щоб легше було захопити Україну. Прийшли в Крим - нема вже мови, прийшли на Донбас-нема вже мови. Куди не прийдуть, в першу чергу позбавляються мови народу, потім пам'яті, потім, бац і всі москалями стали з дідів прадідів. І все вяліка раша, і тільки цар з боярами мають права, інші-холопи. Цей сценарій вже впродовж 600 років діє, і міняти його не планують.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Я вообще как человек, помнящий советский союз, могу сказать, что именно тогда начали насаждать мнение о целесообразности знания одного-единственного языка. Национальный язык своей советской республики - ну учи, если тебе делать больше нечего. Англ-франц-нем - в учебных заведениях давали так, чтобы ты его заведомо не знал. В европейских странах такого и близко не было, там учили (и знали после этого) в школах по несколько иностранных языков. "Одноязычных" там не было и сейчас нет
А наш то холодны то горячий, то стоячий то висячий из трех букв оказывается доносчик и кляузник.
Одно непонятно, если пол-форума у этого жалобщика в игноре, как же оно видит что его оскорбляют?
Може воно экстрасенс?
давайте его сдадим сначала на битву экстрасенсов, а потом будем продвигать на должность? "треугольничков начальник и игноров командир", -- звучит?
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Мабуть, россійська є...
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks