| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Градус маразма требует повышения.
Текущий фарс с масками сейчас просто умиляет:
Заходишь в магазин без маски. Половина сотрудников тоже без масок.Один из безмасочных заявляет с хитрой мордой : без масок не обслуживаем. Я киваю, улыбаясь-конечно. Маску даже доставать из кармана не стал.На кассе кассир без маски, обслуживает без вопросов. Прелесть...![]()
При мне сегодня утром вытолкали чувака из магазина
Без маски ))
А что, частный бизнес, проблемы индейцев шерифа не волнуют
Когда Иисус изгнал из человека бесов, их нужно было куда-то деть. А тут свиньи паслись... (c) Ольчик DXC
When in Rome...![]()
Когда Иисус изгнал из человека бесов, их нужно было куда-то деть. А тут свиньи паслись... (c) Ольчик DXC
Видимо тоже маски в карманах носили.Показатель смертности населения Испании за январь-май 2020 года повысился на 24,1% по сравнению с аналогичным периодом 2019 года, до 225 930 случаев. Об этом в среду, 3 июня, сообщил Национальный институт статистики страны.
При этом с 30 марта по 5 апреля количество умерших на 154,6% превысило показатель за тот же период годом ранее и составило 20 575.
Я встречал пару раз, поржал. Один раз он прям вскочил со своего места, чтобы успеть предотвратить это жуткое преступление. Я даже не специально его провоцировал, а просто тупо с улицы как захожу забываю , что нынче в магазине положен намордник.
А насчет проекций я же говорил не единожды -естественно они субьективны. И у меня и у того охранника...
Випробування карантином: з якими новими викликами зіткнулася Британія
Офіційно британський локдаун розпочався 23 березня.
І це при тому, що пандемію ВООЗ оголосила 12 березня, а більшість європейських країн щонайменше на тиждень випередили Британію із введенням обмежень.
Натомість уряд Бориса Джонсона на початку кризи зробив ставку на нарощення "стадного імунітету" – ситуацію, за якою певною хворобою перехворіли (успішно чи ні) більша частина населення, тобто близько 70%.
Аналогічну політику в Європі проводила лише Швеція – проте набагато успішніше.
Захворювання COVID-19 поширювалося з надзвичайною швидкістю, а смертність просто жахала. Лише за передкарантинний тиждень у Британії захворіло майже 8 тисяч осіб, справжній вибух стався в 20-х числах, коли щодня виявляли дві-три тисячі нових випадків та помирало 400-600 людей.
Зрештою, лікуватися від COVID-19 довелося і самому прем'єру. Тим самим Борис Джонсон став першим світовим лідером, що "підхопив корону".
Саме тому Британії довелося перейти до одного з найжорсткіших карантинних режимів. Були заборонені будь-які виходи з дому, крім походів за продуктами, заборонялося з’являтися на вулиці групою більше трьох людей (і то ця трійка мала бути однією сім’єю, що необхідно було підтвердити документально). Накладалися суворі обмеження на роботу громадського транспорту – наприклад, лондонському метро дозволялося приймати лише третину пасажиропотоку.
Ідея "стадного імунітету", за твердженням урядовців, була "підтримана наукою".
Щоправда, і рішення потім йти на жорсткий карантин, як виявилося, було підтримано вченими. Так само, як і нинішній швидкий вихід з карантину також аргументується наукою.
На цьому фоні багатьох британських аналітиків насторожує факт подібного жонглювання "науковими даними", і з ними багато в чому погоджуються і самі науковці.
...
Востаннє редагував NWZ: 26.06.2020 о 23:52
...сегодня...блин уже вчера....ходил в АТБ чисто с маской на подбородке и никто ничего...таких было половину
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
С 5 ИЮНЯ В УКРАИНЕ СНОВА ОСЛАБЛЯЮТ КАРАНТИН: ЧТО БУДЕТ РАЗРЕШЕНО
https://www.rupor.info/news/157467/s...det-razresheno
Смягчение карантина: в Днепре откроют все аттракционы
https://nashemisto.dp.ua/2020/06/04/...SjXWxSnAtG1wpU
Главный то аттракцион Гудвина и не закрывался)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks