| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Почему идиоты думают, что живут в каменном веке и что им достаточно придерживаться политики "настамнет" и все будут в этот бред верить?
Перший в історії США ʼʼухилянтʼʼ, військовий медик Desmond Doss, у битві за Окінаву, 1945, виніс з поля бою 75 поранених солдатів.
Та оставьте вы в покое эту безмозглую жопу бегемота. У нее, у жопы этой, своя жизнь и своя физиология. Жидко срать и хвостом раскидывать в зоне досягаемости.
Берегите глобуса. Ибо сия говорящая жопа бегемота искренна. Оно честное. В своих суждениях, чужих копипастах.
Ттут у Вавы новые проблемы нарисовались.
Как мы знаем в Кливленде идет суд. Не буду расписывать, кто не в курсе нехай гуглит.
Так вот следователи уверяют что денежки народные, которые ИВ тырил через Приватбанк, выводились через оффшоры нашего Ссаныча.
У Украина и штатов нет договора об экстрадиции.
Лично мне интересно теперь глянуть. Что выберет наш гидрант. Особенно на фоне скандала с пливками деркача.
Востаннє редагував NWZ: 25.06.2020 о 01:54
молчу изо всех сил...
Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Яніна Мосієвська
15 ч. ·
Гороскопами я цікавлюсь з дитинства. Не скажу, що я в них якось вірю, але нерідко вони працюють. Так здається. По західному гороскопу і Зеленський, і Порошенко такі собі рівні по повітряній стихії знаки. Зеленський є водолієм, Порошенко - терези, пуйло, до речі, теж терези, бо цим я колись теж цікавилася. А ось по роках Зеленський - кобила, звичайна така кобила. А Порошенко - змія. Порівняйте: кобила - змія, кобила - змія. Пуйло, до речі, дракон. І тут в нас така кобила...
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
подейкують, що немає пуйла.. з 2012.. 2 двійника за нього.. одному окала 60 (цього на паради виставляють, його не шкода, до того ж він занадто високий), другому за 40, цього оберігають.. юзають для офіційних заходів..
може брешуть![]()
Перший в історії США ʼʼухилянтʼʼ, військовий медик Desmond Doss, у битві за Окінаву, 1945, виніс з поля бою 75 поранених солдатів.
..а нам какая разница - настоящий он, или нет?
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks