Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 169 з 2532 ПершаПерша ... 691191591601611621631641651661671681691701711721731741751761771781792192696691169 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 50627, показано з 3 361 по 3 380.

Тема: Зеленский - Президент Украины

Звідки Ви
    Нью-Днепр
    Дописів
    21 213

Типово

Цитата Допис від kolobrod Переглянути допис
    В данном случае верх берет теплотехник.
    Метнулся советоваться с бухгалтерами. Тонкий ход, они ведь, преимущественно, эстонские стартапы ведут.
    Та мало ли....
    Наверняка кто то там есть,кто айтиконторы обслуживает.... Может чирикнет шось толковое...

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Цитата Допис від KpoT Переглянути допис
    ти знову про малоросів, про 73% ? та тебе тоді у СБУ треба здавати ... добазікаєшся, бо ти, якщо наполягаєш на такому форматі, то ти є проросійский агентом якимось-то з цілями знищення України через загострення протиріч
    Так я не боюся типу пугала чи точніше опудала у вигляді СБУ, їм і без мене достатньо роботи, що б не займатися типу політичними репресіями з суспільним розголосом.
    А наполягання типу проросійському агентові є твоєю черговою капітуляцією, неспроможністю, щось довести, не кажучи про діяльність заради держави чи майбутнього.
    Ти ж не стані зрозуміти, що наше майбутнє складається з моїх і твоїх реальних дій.
    Твої реальні дії полягають в чому - в гаслах і сподіваннях, які просто нікому втілити в наше повсякдення?
    http://s017.radikal.ru/i425/1304/de/a51ced5f2a44.jpg

Дописів
    22 000

Типово

Mikela, здається мені, що ти не розумієш що сам пишеш, так що ні, не буду продовжувати діалог з тобою ... нажаль

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

хто макнув, ти, та подібні? - так ти є антиукраїнський наймит, я, та не тільки я, буду таких вбивати якщо не одумаєтесь ... вас використовують. Я повинен з цим миритесь? та ні, так діла не буде
    Не треба зі мною типу миритися, як чудово роблю свою ту маленьку справу і отримую від цього справжнє задоволення. Роби й ти гарно свою справу, бо звинувачення то не твоє і те що типу ти намагаєшся проштовхнути не діє. Що б когось вбивати повинна бути ідеологічна мета, а вона в тебе є, нещасне малороське створіння із вигадками і сподіваннями?

Дописів
    22 000

Типово

Микела, нет никаких малоросов в 21 веке ... то для "детей", бессовестными людьми, называющих себя "националистами", ради использования как мяса "детей" закинута такая херня ... взрослей уже

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Mikela, здається мені, що ти не розумієш що сам пишеш, так що ні, не буду продовжувати діалог з тобою ... нажаль
    Так спустися на рідну землю, подивись на тих людей, які тебе оточують і без проблем, можливо робити висновки, що на нас чекає. Ти хто діє ти там не знайдеш, бо їх мало, але вони можуть змінювати ситуацію на краще. 73% зробили свою справу і чекають чого, що за них хтось, а не вони повинен робити що? Так тихесенько промайнуть 5 років.

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Микела, нет никаких малоросов в 21 веке ... то для "детей", бессовестными людьми, называющих себя "националистами", ради использования как мяса "детей" закинута такая херня ... взрослей уже
    Друже, подобається тобі чи не подобається, але українці вимушені проходити певні етапи становлення національної держави. Не буде національної держави нас просто зітруть на пил і порошок і розвіють по всій землі, як подібне відбувалося попередні століття. Тому й ти є малорос, що не здатний відстояти своє національне, українське.

Дописів
    22 000

Типово

Цитата Допис від Mikela Переглянути допис
    Друже, подобається тобі чи не подобається, але українці вимушені проходити певні етапи становлення національної держави. Не буде національної держави нас просто зітруть на пил і порошок і розвіють по всій землі, як подібне відбувалося попередні століття. Тому й ти є малорос, що не здатний відстояти своє національне, українське.
    от тому тебе, малороса я й закликаю відмовитись від такого ставлення до людей, щоб не було лиха, .... а у мене гени гетьманів (навіть бабусі були вчителями мови) , дуже древній рід )

нема ніяких малоросів , ну може поки що окрім тебе ... та й націоналістів нема, окрім брехунів

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Так що там з малорос ом віслюком?
    Може про це?
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

от тому тебе, малороса я й закликаю відмовитись від такого ставлення до людей, щоб не було лиха, .... а у мене гени гетьманів (навіть бабусі були вчителями мови) , дуже древній рід )

нема ніяких малоросів , ну може поки що окрім тебе ... та й націоналістів нема, окрім брехунів
    І що мені пропонують замість - відмовитися, немає, навіть перефарбувати, як би в малороса. Знову глухий кут з відомими наслідками. А не підеш ти далеко, далеко, типу нахер.

Дописів
    22 000

Типово

о, ще одна малороска, Ведьма ))))))))

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

о, ще одна, малороска )))))))))))
    Сцуко, одні типу українці, які старанно перефарбувалися, перевзулися і такі кумедні, як той комік Зе.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    Так що там з малорос ом віслюком?
    Може про це?
    Для какой цели интересуетесь? По работе или "просто так"?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від Strannik-57 Переглянути допис
    Для какой цели интересуетесь? По работе или "просто так"?
    Для насичення теми змістом.
    Назву не забули?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

о, ще одна малороска, Ведьма ))))))))
    Так що там з президентом? Можно хоч щось за рік промямлити?

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Ну чому зразу брехло. Наші національно спрямовані проєкти широко відомі вузькому загалу. Вони спрямовані на відновлення української ідентичності в сучасних умовах. І ніяка влада не здатна зупинити глибині перетворення.
    Твої, як би гасла, під собою не мають ніякого підґрунтя, що б щось там претендувати.
    О как, оказывается..."Наші національно спрямовані проєкти......"

ПРОЕКТЫ !!! НАШИ !!! А сросил, кто такие эти "ВЫ"...и губа онемела вдруг. Потому как "МЫ" просто нет. Есть микроруппа вонючек ядовитых.

"широко відомі".... Так ВИДОМИ, что никто о них и не слышал никогда даже. Но таки ж ШИРОКО? правда?

"вузькому загалу" А...Так вот КОМУ видоми. Тебе и твоему унитазу...Ну таки ж да...

"на відновлення української ідентичності " Отета замах...На целую гривню, и не меньше.. .А ты сам эту идетичность понимаешь? Нет? Что-то знаешь? Нет? А твой дремучий шизофреничекий бред упоротого бревна кому то нужен? Тоже нет? Потому и ШИРОКАЯ изветность только в ОЧЕНЬ УЗКОМ кругу?

" І ніяка влада не здатна зупинити глибині перетворення" Ну таки да. Вот здесь ты прав. Но при чём здесь влада? Этим не вдада занимается. Такие глубинные изменения изучают только врачи. В специальных клиниках. Но не всем пациентам могут помочь.

Я ничего не напутал? Если напутал, то ты конечно же убедительно покажешь мне програмные документы ШИРОКО известные ЗАГАЛУ. Или ты их в огороде под капустой прячешь? На случай обыска?

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    Для насичення теми змістом.
    Назву не забули?
    Так насичуйте. Картинок разных- хоть завались.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Так насичуйте. Картинок разных- хоть завались.
    Для мене це не президент. Я насичую теми саме цим. Але я не бачу насичення теми тими для кого він презедент.
    Нема чим?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

О как, оказывается..."Наші національно спрямовані проєкти......"

ПРОЕКТЫ !!! НАШИ !!! А сросил, кто такие эти "ВЫ"...и губа онемела вдруг. Потому как "МЫ" просто нет. Есть микроруппа вонючек ядовитых.

"широко відомі".... Так ВИДОМИ, что никто о них и не слышал никогда даже. Но таки ж ШИРОКО? правда?

"вузькому загалу" А...Так вот КОМУ видоми. Тебе и твоему унитазу...Ну таки ж да...

"на відновлення української ідентичності " Отета замах...На целую гривню, и не меньше.. .А ты сам эту идетичность понимаешь? Нет? Что-то знаешь? Нет? А твой дремучий шизофреничекий бред упоротого бревна кому то нужен? Тоже нет? Потому и ШИРОКАЯ изветность только в ОЧЕНЬ УЗКОМ кругу?

" І ніяка влада не здатна зупинити глибині перетворення" Ну таки да. Вот здесь ты прав. Но при чём здесь влада? Этим не вдада занимается. Такие глубинные изменения изучают только врачи. В специальных клиниках. Но не всем пациентам могут помочь.

Я ничего не напутал? Если напутал, то ты конечно же убедительно покажешь мне програмные документы ШИРОКО известные ЗАГАЛУ. Или ты их в огороде под капустой прячешь? На случай обыска?
    Знаєте, це не працює.
    Оті великі літери, отой жирний шрифт.
    Ну, не заводить.
    На мою думку, вас мало хто читає. Бо це не читабильно.
    Навіть я пробігаю очами.
    Це як у Дейнерис.
    Емоції не читабельні.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

. Що б когось вбивати повинна бути ідеологічна мета,
    Замечательно. "Красный комисар" за работой. Группа подполья и отравленный Аульский водопровод.

Сторінка 169 з 2532 ПершаПерша ... 691191591601611621631641651661671681691701711721731741751761771781792192696691169 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті