| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Так я не боюся типу пугала чи точніше опудала у вигляді СБУ, їм і без мене достатньо роботи, що б не займатися типу політичними репресіями з суспільним розголосом.
А наполягання типу проросійському агентові є твоєю черговою капітуляцією, неспроможністю, щось довести, не кажучи про діяльність заради держави чи майбутнього.
Ти ж не стані зрозуміти, що наше майбутнє складається з моїх і твоїх реальних дій.
Твої реальні дії полягають в чому - в гаслах і сподіваннях, які просто нікому втілити в наше повсякдення?
Mikela, здається мені, що ти не розумієш що сам пишеш, так що ні, не буду продовжувати діалог з тобою ... нажаль
Не треба зі мною типу миритися, як чудово роблю свою ту маленьку справу і отримую від цього справжнє задоволення. Роби й ти гарно свою справу, бо звинувачення то не твоє і те що типу ти намагаєшся проштовхнути не діє. Що б когось вбивати повинна бути ідеологічна мета, а вона в тебе є, нещасне малороське створіння із вигадками і сподіваннями?
Микела, нет никаких малоросов в 21 веке ... то для "детей", бессовестными людьми, называющих себя "националистами", ради использования как мяса "детей" закинута такая херня ... взрослей уже
Так спустися на рідну землю, подивись на тих людей, які тебе оточують і без проблем, можливо робити висновки, що на нас чекає. Ти хто діє ти там не знайдеш, бо їх мало, але вони можуть змінювати ситуацію на краще. 73% зробили свою справу і чекають чого, що за них хтось, а не вони повинен робити що? Так тихесенько промайнуть 5 років.
Друже, подобається тобі чи не подобається, але українці вимушені проходити певні етапи становлення національної держави. Не буде національної держави нас просто зітруть на пил і порошок і розвіють по всій землі, як подібне відбувалося попередні століття. Тому й ти є малорос, що не здатний відстояти своє національне, українське.
Так що там з малорос ом віслюком?
Може про це?
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
О как, оказывается..."Наші національно спрямовані проєкти......"
ПРОЕКТЫ !!! НАШИ !!! А сросил, кто такие эти "ВЫ"...и губа онемела вдруг.Потому как "МЫ" просто нет. Есть микроруппа вонючек ядовитых.
"широко відомі"....Так ВИДОМИ, что никто о них и не слышал никогда даже. Но таки ж ШИРОКО? правда?
"вузькому загалу" А...Так вот КОМУ видоми.Тебе и твоему унитазу...Ну таки ж да...
"на відновлення української ідентичності " Отета замах...На целую гривню, и не меньше...А ты сам эту идетичность понимаешь? Нет? Что-то знаешь? Нет? А твой дремучий шизофреничекий бред упоротого бревна кому то нужен? Тоже нет? Потому и ШИРОКАЯ изветность только в ОЧЕНЬ УЗКОМ кругу?
" І ніяка влада не здатна зупинити глибині перетворення" Ну таки да. Вот здесь ты прав. Но при чём здесь влада? Этим не вдада занимается. Такие глубинные изменения изучают только врачи. В специальных клиниках. Но не всем пациентам могут помочь.
Я ничего не напутал? Если напутал, то ты конечно же убедительно покажешь мне програмные документы ШИРОКО известные ЗАГАЛУ. Или ты их в огороде под капустой прячешь? На случай обыска?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks