Интересно, а за Байденгейт Владимира Александровича следующая власть будет привлекать к уголовной ответственности?
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Интересно, а за Байденгейт Владимира Александровича следующая власть будет привлекать к уголовной ответственности?
я вже зробив, а для тебе тебе, дитино це ще усе попереду, але бачу, що ти не здатний ні на що, окрім як бути у псевдо протестних толпах
это лять издець из-за дегенератов, используемых феодалами ради сохранения своих позиций, простой народ должен терпеть лишения ... Микелко, згинь дурачок и не вылазь никогда на поверхность с брехней о себе и целях
Ну чому зразу брехло. Наші національно спрямовані проєкти широко відомі вузькому загалу. Вони спрямовані на відновлення української ідентичності в сучасних умовах. І ніяка влада не здатна зупинити глибині перетворення.
Твої, як би гасла, під собою не мають ніякого підґрунтя, що б щось там претендувати.
Ти не стані осягнути прості постулати на яких тримається кожна держава. Коли тебе ж мукнули в твоє смердюче, то ти типу образився, коли тобі пояснили простою українською то з тебе знову полилося смердюче. З якого боку не зайди результат такий же. Тобі не здається, що ти не зовсім розумієш, що відбувається і які будуть наслідки цього разу.
Согласен,сам законопроект я не читал и сопроводиловку тоже не читал ,но скажу тебе честно ,за годы работы и йуристом и нейуристом я конечно понимаю,шо журнашлюхи тащат жаренное,но и в тоже время -дыма без огня не бывает...
И на своем опыте знаю,что у нас возможно ЛЮБАЯ херь... Шо у нас,шо в Рашке,такая же ботва....
это у тебя план такой был? после того как ты так обтерся после моей смачной шмары?
плеваться надумал? ))))))
нет ну серьезно, я думал поднять Филатова через провокацию, думал опишут сейчас что то увесистое ... так оно (т.е. ты) плеваться надумало ))))) ты совсем тю тю что ли? ))
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks