Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 168 з 2532 ПершаПерша ... 681181581591601611621631641651661671681691701711721731741751761771782182686681168 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 50627, показано з 3 341 по 3 360.

Тема: Зеленский - Президент Украины

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    13 994

Типово

Интересно, а за Байденгейт Владимира Александровича следующая власть будет привлекать к уголовной ответственности?

Дописів
    22 001

Типово

Цитата Допис від Noskinauhi Переглянути допис
    Если я в ответ начну с того, что ты дурачек ибо инвалид, ты вразумеешь глубину своей падшести и перефразируешь свое вопроссо, шобы тебя очередеюной раз не макали мордой в тобой насранное говно?
    ты начни сначала говдодав ... ))
    ты ноль, и даже больше чем ноль, т.е. получишь таки оценку, еще раз за свою никчемную жизнь и деятельность
    аргументируй или заткнись придурок )

ФЫФЕВР
    Guest

Типово

Цитата Допис від Манула Переглянути допис
    Интересно, а за Байденгейт Владимира Александровича следующая власть будет привлекать к уголовной ответственности?
    С выдачей американскому правосудию.

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Цитата Допис від Ustas77 Переглянути допис
    А армию содержать....а полицию кормить, что б охраняли покой...а дороги европейские за что делать то?...
    А предоставлять работу огромной кучи чинуш ? За что я Вас спрашиваю?)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))
    А це не його Україна, йому начхати не це, що відбувається. Армію чи поліцію просто втримумати виявляється замало, за Україну є потрібно битися, не зважаючи на будь-які обставини.
    http://s017.radikal.ru/i425/1304/de/a51ced5f2a44.jpg

Дописів
    22 001

Типово

Цитата Допис від Mikela Переглянути допис
    Розумієш твою і 73% трагедію, що такі, як ти не стані щось зміни, як це зробив і буде робити той невеликий процент майдановців. Не я поділяю Україну, це робиш ти і твої 73%, яким начхати на майбутнє України, яке закладено тоді і продовжується закладатися сьогодні, незважаючи на твої заклики. Поясни, навіщо мені приставати на твої заклики, коли я наполегливо працюю задля національної України і отримую від цього задоволення? Ти пропонуєш типу об'єднатися з тими, кому начхати на самостійну і незалежну. І в який спосіб ти пропонуєш прийти до згоди з цією нечистю? В рамках якого проєкту можливе таке об'єднання, наведи достойні уваги приклади.
    Для тебе, ось є Лугандон - один із реальних проєктів як би в Україні.
    брехло ти нагле, або зовсім нічого не розумієш
    не працюєш ти на Україну ... усе що подібні тобі роблять зараз, так це руйнують державу за гроші єбанатів

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Цитата Допис від KpoT Переглянути допис
    ты ноль, и даже больше чем ноль, т.е. получишь таки оценку, еще раз за свою никчемную жизнь и деятельность
    Якщо він нуль, то ти взагалі пусте місце, бо не здатне діяти. Ти спочатку доведи, що ти на щось реальне здатен, що б тебе сприймали взагалі.

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Цитата Допис від Манула Переглянути допис
    Хіба маріонетку, як пусте місце можливо до чогось притягти, хіба що влаштувати посміховисько.

Дописів
    22 001

Типово

Якщо він нуль, то ти взагалі пусте місце, бо не здатне діяти. Ти спочатку доведи, що ти на щось реальне здатен, що б тебе сприймали взагалі.
    я вже зробив, а для тебе тебе, дитино це ще усе попереду, але бачу, що ти не здатний ні на що, окрім як бути у псевдо протестних толпах

это лять издець из-за дегенератов, используемых феодалами ради сохранения своих позиций, простой народ должен терпеть лишения ... Микелко, згинь дурачок и не вылазь никогда на поверхность с брехней о себе и целях

Дописів
    2 045

Типово

Цитата Допис від YurikM Переглянути допис
    Абонплата.

А вообще, как для йурыста, ты нервно бросаешься на заголовки, не прочитав первоисточник, т.е закон.
    В данном случае верх берет теплотехник.
    Метнулся советоваться с бухгалтерами. Тонкий ход, они ведь, преимущественно, эстонские стартапы ведут.

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

брехло ти нагле, або зовсім нічого не розумієш
    не працюєш ти на Україну ... усе що подібні тобі роблять зараз, так це руйнують державу за гроші єбанатів
    Ну чому зразу брехло. Наші національно спрямовані проєкти широко відомі вузькому загалу. Вони спрямовані на відновлення української ідентичності в сучасних умовах. І ніяка влада не здатна зупинити глибині перетворення.
    Твої, як би гасла, під собою не мають ніякого підґрунтя, що б щось там претендувати.

Дописів
    22 001

Типово

Ну чому зразу брехло. Наші національно спрямовані проєкти широко відомі вузькому загалу. Вони спрямовані на відновлення української ідентичності в сучасних умовах. І ніяка влада не здатна зупинити глибині перетворення.
    Твої, як би гасла, під собою не мають ніякого підґрунтя, що б щось там претендувати.
    ти дійсно бот?

от я сприяв на ділі національній ідентичності на ділі, на своєму робочому місті, поки робив ... я ти як сприяв, відмазуючі ПП та його банду? ... не розумію, бачу, що ти дурний, та на жаль ти не один такий - вас ще будуть використовувати за ради інтересів деяких групп

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

я вже зробив, а для тебе тебе, дитино це ще усе попереду, але бачу, що ти не здатний ні на що, окрім як бути у псевдо протестних толпах

это лять издець из-за дегенератов, используемых феодалами ради сохранения своих позиций, простой народ должен терпеть лишения ... Микелко, згинь дурачок и не вылазь никогда на поверхность с брехней о себе и целях
    Що зробив!? Типу посподівався, що комік малорос зробить за тебе повсякденну роботу по розбудові національної держави.
    А протести активних змушують вносити корективи у ці типу малороські сподівання, так званих, ні до чого не здатних 73%.

Дописів
    22 001

Типово

Що зробив!? Типу посподівався, що комік малорос зробить за тебе повсякденну роботу по розбудові національної держави.
    А протести активних змушують вносити корективи у ці типу малороські сподівання, так званих, ні до чого не здатних 73%.
    ти знову про малоросів, про 73% ? та тебе тоді у СБУ треба здавати ... добазікаєшся, бо ти, якщо наполягаєш на такому форматі, то ти є проросійский агентом якимось-то з цілями знищення України через загострення протиріч

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    22 433

Типово

Если я говнодав, то ты таки говно? Прэлестно. Продолжаем)

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

ти дійсно бот?

от я сприяв на ділі національній ідентичності на ділі, на своєму робочому місті, поки робив ... я ти як сприяв, відмазуючі ПП та його банду? ... не розумію, бачу, що ти дурний, та на жаль ти не один такий - вас ще будуть використовувати за ради інтересів деяких групп
    Ти не стані осягнути прості постулати на яких тримається кожна держава. Коли тебе ж мукнули в твоє смердюче, то ти типу образився, коли тобі пояснили простою українською то з тебе знову полилося смердюче. З якого боку не зайди результат такий же. Тобі не здається, що ти не зовсім розумієш, що відбувається і які будуть наслідки цього разу.

Дописів
    22 001

Типово

Если я говнодав, то ты таки говно? Прэлестно. Продолжаем)
    так задави, ты же чума для говна )

ну где твои аргументы лошок?

Дописів
    22 001

Типово

Ти не стані осягнути прості постулати на яких тримається кожна держава. Коли тебе ж мукнули в твоє смердюче, то ти типу образився, коли тобі пояснили простою українською то з тебе знову полилося смердюче. З якого боку не зайди результат такий же. Тобі не здається, що ти не зовсім розумієш, що відбувається і які будуть наслідки цього разу.
    хто макнув, ти, та подібні? - так ти є антиукраїнський наймит, я, та не тільки я, буду таких вбивати якщо не одумаєтесь ... вас використовують. Я повинен з цим миритесь? та ні, так діла не буде

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    22 433

Типово

так задави, ты же чума для говна )

ну где твои аргументы лошок?
    Тыж сам себя уже опозорил. Нахрена мне буцать уже отбуцанное? Я гуманитарий. Могу милосердно просто плюнуть врожу, проходя мимо. Или тут)

Звідки Ви
    Нью-Днепр
    Дописів
    21 213

Типово

Цитата Допис від YurikM Переглянути допис
    Абонплата.

А вообще, как для йурыста, ты нервно бросаешься на заголовки, не прочитав первоисточник, т.е закон.
    Согласен,сам законопроект я не читал и сопроводиловку тоже не читал ,но скажу тебе честно ,за годы работы и йуристом и нейуристом я конечно понимаю,шо журнашлюхи тащат жаренное,но и в тоже время -дыма без огня не бывает...

И на своем опыте знаю,что у нас возможно ЛЮБАЯ херь... Шо у нас,шо в Рашке,такая же ботва....

Дописів
    22 001

Типово

Тыж сам себя уже опозорил. Нахрена мне буцать уже отбуцанное? Я гуманитарий. Могу милосердно просто плюнуть врожу, проходя мимо. Или тут)
    это у тебя план такой был? после того как ты так обтерся после моей смачной шмары?

плеваться надумал? ))))))

нет ну серьезно, я думал поднять Филатова через провокацию, думал опишут сейчас что то увесистое ... так оно (т.е. ты) плеваться надумало ))))) ты совсем тю тю что ли? ))

Сторінка 168 з 2532 ПершаПерша ... 681181581591601611621631641651661671681691701711721731741751761771782182686681168 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті