| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Востаннє редагував AlexHL: 18.05.2020 о 13:39
Это я щас дома
даже мерять смысла нет
![]()
Зміни в пакетах послуги Київстар ТБ
З 26 травня 2020 року вводяться у дію нові пакети послуги «Київстар ТБ» для абонентів мобільного зв’язку, послуги «Домашній інтернет», а також тарифів «Київстар Все разом». У зв'язку з цим будуть закриті для нових підключень діючі пакети та перенесені до архіву наступні пакети: «Базовий» (перейменований в «Оптимальний»), «Зручний», «Комфортний» і «Максимальний HD». Абоненти, які підключилися на ці пакети до 25 травня 2020 року включно, продовжать обслуговуватися на тих же умовах.
Ознайомитись з новими ТВ-пакетами можна буде з 26 травня на офіційному сайті Київстар.
Також з 26 травня понад 50 ТВ-каналів та базова колекція фільмів, серіалів, шоу від 1+1 Video та IVI у пакеті «Київстар ТБ Легкий» надаватимуться автоматично без додаткової оплати в усіх тарифах мобільного зв’язку (крім тарифів «Все разом»). Завантажуйте додаток «Київстар ТБ» на ваш смартфон, планшет чи SMART TV та дивіться без плати за трафік.
https://kyivstar.ua/uk/mm/news-and-p...y-kyyivstar-tb
У Киевстара глобальный сбой?
Инет домашний лёг, 460 не работает. 0-800 тоже
что меня больше всего удивляет...с КС номера фик дозвонишься на 0800 - занято и все
а с лайфа - три раза подряд и никаких проблем
сначала робобаба сказала что проблема устранена - перегрузите роутер и все типа будет ок (ага щас, типа я не знаю как это работает)
когда в течение 10 минут так ничего и не заработало - перезваниваю и робобаба уже вещает про глобальный сбой в энергосети
О, значить у мене така, як у всіх (тм)
Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
Datex Lab
Ваще не понимал, если есть информация что проблема глобальна или все при дозвоне становится понятно, что у них задница - зачем звонить?
Такие звонки не дают вообще ничего, решения проблемы они не ускорят.
Видишь что плохо - отключись на пол часика, попей чаек и все будет хорошо. И нервы целее будут
В Днепре не работает домашний интернет от Киевстар по всему городу
https://gorod.dp.ua/news/173700
Ориентировочный период устранения неполадок до 18:00 сегодняшнего дня.
Заработало
Вопросик. Киевстар там случайно тарифы повышать на связь не собирается?
Ибо подозрительно "бомбят" СМСками с "персональными предложениями" с тарифами в 1.5 раз выше чем действующий
Контракт если что
Такое же было перед предыдущим поднятием цен![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks