А шо тебе с того?
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
А шо тебе с того?
мне - спать спокойнее
тебе - меньше страдать от отсутствия интернета и связи
Я не страдаю от отсутствия, у меня связь всегда есть.
это хорошо
"новині" 2 тижні, але чому б не зробити приємне для 73 двічі?)
Липкі рученята Зе влади, дотянулись і до наших банківських карток та їх таємниці!
Нацбанк прийняв постанову номер 13 (!). Тепер банки будуть подавати звіти в податкову та інші зацікавлені органи, про грошові операції на картках фізичних осіб, без їх згоди.
І за любий переказ на картку, особа має заплатити 19,5% податку. Окрім тих випадків, де податок вже заплатив роботодавець – зарплата, премії і таке інше.
Так що якщо ви продасте свій старий телефон на OLX за 2000 грн і отримаєте гроші на карточку, то маєте заплатити 390 грн податку, до 1 травня 2021 року.
Який правильний, а головне своєчасний хід – від Зеленського, Слуг Народа, та їх людей у Нацбанку.
В той час, як нормальні уряди та президенти, під час епідемії та карантину, коли падають прибутки громадян намагаються їм допомогти – від прямих виплат грошей до податкових пільг. Зе команда закручує гайки, чи вірніше затягує мотузку, на шиї громадян.
І правильно. Нічого тут продавати щось, як грошей не вистачає. В ломбард несіть. Що їх даремно для вас відкрили на карантині!
Oleg Helgiv
Перший в історії США ʼʼухилянтʼʼ, військовий медик Desmond Doss, у битві за Окінаву, 1945, виніс з поля бою 75 поранених солдатів.
...
осмелюсь предложить - если "І за любий переказ на картку, особа має заплатити 19,5% податку. Окрім тих випадків, де податок вже заплатив роботодавець....Так що якщо ви продасте свій старий телефон на OLX за 2000 грн і отримаєте гроші на карточку, то маєте заплатити 390 грн податку, до 1 травня 2021 року" - есть брехня, то распечатываете на А4 текст принесенный Angelinn и вдвоем на камеру кушаете. если правда - то я . видео сюда
Перший в історії США ʼʼухилянтʼʼ, військовий медик Desmond Doss, у битві за Окінаву, 1945, виніс з поля бою 75 поранених солдатів.
понятно
достаточно просто перекинуть с карточки на карточку 100 грн и убедиться что брехня очередная. принятая еще в січні
Востаннє редагував 1234A: 15.05.2020 о 18:24
Это ж каким местом нужно думать, чтобы решить, будто указанный налог должен сниматься АВТОМАТИЧЕСКИ банком???
Вроде ж, более, чем понятно написано "должны заплатить налог до 1 мая 2021 года". ДОЛЖНЫ ЗАПЛАТИТЬ. Т.е. получатель этих денег СОБСТВЕННОРУЧНО. Но до зестада не доходит.
Р.S. На всякий случай: я понятия не имею, правда это или фейк, - мне плевать на это. Я говорю исключительно об ЭТОЙ ФРАЗЕ - и ни о чём больше.
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Действительно, интересно - "должны заплатить налог до 1 мая 2021 года "...
и в каком месте налогового кодекса это написано
В разделе декларирования дозодов
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks