| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
В ккв![]()
з 26.01.2012 живу новим життям...
Наступит день и я скажу все, что я думаю по этому поводу. (С)
Політика в мозги в.ебгунта, чи вгнута чи шо воно таке, ну да то таке
який такий развод? навпаки - влада впоралась, на фоні других держав! )))))))))
парадокс, кино та цирк, але це поки що так. Якщо це "впоралась" з точки зору (вашої) сформовано на основі статистики малої вибірки.
На жаль в нас ще будуть вірусні стрибки зараження населення ... це не гадання, це природа така, таке буде через ставлення людини до природи, яка не має ні для кого (видів) компромісів
до нас ще будуть їздити за консультаціями! )))
п.с. вже натякав якось, що сонце не обов'язково стримає вирус, бо ті хвилі антивірусні УФ з певною довжиною, до поверхні не доходят, інакше ми отут не жили-би , у той біологічній формі як зараз. Вірус літом б'є температура, якщо літо буде без хмарним весь період ... та щей й він (вирус) не вбит у носіях безсимптомних
Востаннє редагував KpoT: 08.05.2020 о 17:41
подивимось в кінці року на статистику ВВП як вона впоралась. Порывняно зі світом.який такий развод? навпаки - влада впоралась, на фоні других держав! )))))))))
Бо я тоже якось прибив муху яка сіла обісрати на мій монітор. Кувалдою. Як думаєте, впорався я з рятуванням монітору? )
Наступит день и я скажу все, что я думаю по этому поводу. (С)
Ну.. вообще то в Украине заболело намного больше ибо даже статистически к тем 14195 заболевшим добавляются еще 37053 с подозрением на КВ .
Т.е. это те люди которые либо уже имеют симптомы, но не имеют еще ответов из лаборатории , либо имеют выявленный близкий и долгий контакт с заболевшим у которого подтвержден диагноз, но пока что не имеют ответа из лаборатории...
Ну а учитывая что тесты не всегда сразу показывают вирус и иногда надо сдавать еще несколько раз.... нормальной и правдивой картины мы не знаем даже при том убогом тестировании которое есть https://public.tableau.com/profile/p...1301660/sheet0
Востаннє редагував ТаньТань: 08.05.2020 о 17:38
Тань Тань, пiдозри, это в ожидании результатов? Ага, дочитала. Заболевшие, это только по анализу, у нас не относят с симптомами, я так понимаю, в отличии от других стран
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks