| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
до речі з Польщі в Україну трансфер вже запустили... пішки не можна... набивають повний бус (80 людей із різних країн) по 50 злотих з кожного і Добро пожаловать в Україну. Квиткіа не видають.. перетнули кордон - далі інші трансфери... усе організовано!..
вилизувателі вилизували-вилизували та так і не довилизали..
Востаннє редагував Angelinn: 01.05.2020 о 14:06
Ты с басом, Мишенька, сядь против альта. Я, прима, сяду против вторы; Тогда пойдет уж музыка не та: У нас запляшут лес и горы! (с)
Лише викладаю своє бачення, чому у нас так, а за кордоном інакше.
Про 40 років; можливо, текст можна було витлумачити якось інакше - для мене неприйнятна ця ідея, що повинні щезнути покоління совків і потім лише почнеться... і т.д. Навпаки, була б проведена декомунізація 1991-го - вже й забули б про це. Як в Росії: Калінін повернув назву Твер в 1990, Свердловськ і Ленінград перейменовані в 1991. У нас таких суперечок не було б і поготів.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
Отаке....
Це як про Оман, щось викручували, мовчали, видавали будь які версії, і видали... Лєна заплатила, просто до моря схотілася. Так і тут. Брехали, брешуть і будут брехати. Но це ж неважливо, бо, доця своя.У Зеленского заявили, что гуманитарки от ОП в «Мрие» не было вообще. Президент просто встретил гордость авиастроения https://inforesist.org/u-zelenskogo-z
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Пока тупишь ты.
что написано гуглОм не вырубишь топором
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
А в зебілів руки не з того місця стирчать?
https://inforesist.org/u-zelenskogo-...aviastroeniya/
а шо я вам казала? - малєнькій мущіна встрєтіл большой самольот... всєго лиш...
про гуманітарку - для отари
Ты с басом, Мишенька, сядь против альта. Я, прима, сяду против вторы; Тогда пойдет уж музыка не та: У нас запляшут лес и горы! (с)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks