Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 82 з 2532 ПершаПерша ... 327273747576777879808182838485868788899091921321825821082 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 50627, показано з 1 621 по 1 640.

Тема: Зеленский - Президент Украины

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    Таких багато. Але хороша, розумна людина це недостатньо.
    Проблема в тому, що наші люди, в більшості, не розуміють, що керувати чимось може не кожний. Треба розбиратися в тому чим керуєшь і мати здібності для керування.
    Наприклад, хорошій токарь може бути поганим бригадиром, а класний бригадир може не мати достатньо компетенції, щоб бути добрим начальником цеху. І так далі.
    Да,таких найдётся. Но именно потому, что не глупые, они и не полезут в эту клоаку. Так как до "низов" ещё не дошло, что "верхи" их рассматривают исключительно с позиции ПРОИЗВОДИТЕЛЬНОГО РЕСУРСА для СВОЕГО ЛИЧНОГО ОБОГАЩЕНИЯ. Только так и не иначе.

Все остальные манцы- только танцы с чайником. Как там у Маугли: "...Хорошо ли вам видно, о Бандерлоги? Подойдите поближе...ближе.."

Вот УМНЫЙ человек и БУДЕТ "ВОРОВАТЬ" на должности. Так как не хочет быть расходным "холопом". А хочет быть "паном". "Запануємо ми, братья, у своїй сторінці....." Над КИМ? Ото ж бо і воно....

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від Strannik-57 Переглянути допис
    Да,таких найдётся. Но именно потому, что не глупые, они и не полезут в эту клоаку. Так как до "низов" ещё не дошло, что "верхи" их рассматривают исключительно с позиции ПРОИЗВОДИТЕЛЬНОГО РЕСУРСА для СВОЕГО ЛИЧНОГО ОБОГАЩЕНИЯ. Только так и не иначе.

Все остальные манцы- только танцы с чайником. Как там у Маугли: "...Хорошо ли вам видно, о Бандерлоги? Подойдите поближе...ближе.."

Вот УМНЫЙ человек и БУДЕТ "ВОРОВАТЬ" на должности. Так как не хочет быть расходным "холопом". А хочет быть "паном". "Запануємо ми, братья, у своїй сторінці....." Над КИМ? Ото ж бо і воно....
    Над вами, кацапурами...
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Над вами, кацапурами...
    А може над вами, кодлом ляхетським?

пс. Забавно, что сам принцип "ПАНУВАННЯ" одних над другими уже даже не маскируется. Идёт просто делёж Украинцев. На "ПАНОВ" и остальных. Которым навешивают ярлычки "кацапур", "жидов", "малоросов" и т.д.

А дурні люде вже й забули, як їх навчав з панами робити батько Палій....Та з їхніми собаками..
    Востаннє редагував Strannik-57: 26.04.2020 о 10:07

Звідки Ви
    Днепр, Победа
    Дописів
    20 752

Типово

Странного опять выпустили - пропал огород, засрёт все темы.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Цитата Допис від ОлегБ Переглянути допис
    Странного опять выпустили - пропал огород, засрёт все темы.
    Огород не должен пустовать. На нём что-то расти должно. Смачное и....ЗЕЛЁНОЕ. А не стенгазетой с левандосскими вырезками из клозетных газет.

Звідки Ви
    Днепр, Победа
    Дописів
    20 752

Типово

Так не неси сюда левандосские вырезки из клозетных газет.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Так не неси сюда левандосские вырезки из клозетных газет.
    Так я и не несу. В отличие от вашей стаи. Совсем оГород уже в мусорку превратили.

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Цитата Допис від Душ Переглянути допис
    Вокруг Зе одни враги...Ему сейчас тяжело....Ему надо искать замену уволенным главам налоговой службы и таможенной службы. Кого поставить чтоб не ошибиться? Есть на форуме честные люди, которые не воруют и при этом не глупые?
    Треба починати з держави і нарешті відповісти, що для нас є Україна - це уламок совка чи та земля, яку маємо зберігати і розвивати.
    Ця сьогоднішня постсовкова система, по своїй суті, ворожа для українців і їх національної України, тому й ця 73% більшість продовжує йти як би вперед, повернувши голову назад, не в стані відповісти про таке своє існування. Красти, обманювати таких збочених не представляє особливих зусиль, вони не бачать, точніше не бажають бачити, що сьогодні відбувається, а крім бачити, ще й треба діяти, а діяти з повернутою назад головою взагалі не можливо. Так і чекаємо, поки вони прийдуть до прірви і просто зникнуть. Так змін не буде, буде тільки гірше.
    http://s017.radikal.ru/i425/1304/de/a51ced5f2a44.jpg

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Так я и не несу. В отличие от вашей стаи. Совсем оГород уже в мусорку превратили.
    Кацапів вже викинули на смітник, тепер на черзі їхні посіпаки, типу тебе, здихаючі, але поступово і довго, але смердючі до нестями, продожуючи труїти всіх навколо себе.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Цитата Допис від Mikela Переглянути допис
    Треба починати з держави і нарешті відповісти, що для нас є Україна - це уламок совка чи та земля, яку маємо зберігати і розвивати.....
    Молодца. Можешь взять пирожок с полочки.

Наконец то ПРАВИЛЬНЫЙ вопрос прозвучал. ЧТО для НАС Украина?

Если только рельеф с растительным антуражем на глобусе- то таки нет разницы, кто контролирует этот рельеф. Американцы, Немцы, Поляки, Турки или Россияне. Некоторое время этот кусок рельефа таки ещё будет называться "Украиной" при любом "управителе". Как ТОПОГРАФИЯ на глобусе. Потом это название исчезнет, по примеру многочисленных предшественников...

Если как ГОСУДАРСТВО.....То вопросов многократно БОЛЬШЕ.

Для КОГО это государство? И КТО КОМУ и ЧЕГО должен?

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Кацапів вже викинули на смітник, тепер на черзі їхні посіпаки, типу тебе, здихаючі, але поступово і довго, але смердючі до нестями, продожуючи труїти всіх навколо себе.
    Плохо ты с чайником танцуешь. Прямо отвратительно... Больше дыма давай !!! Больше ! Больше! А то бандерлоги видят твои голодные намерения...

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Молодца. Можешь взять пирожок с полочки.

Наконец то ПРАВИЛЬНЫЙ вопрос прозвучал. ЧТО для НАС Украина?

Если только рельеф с растительным антуражем на глобусе- то таки нет разницы, кто контролирует этот рельеф. Американцы, Немцы, Поляки, Турки или Россияне. Некоторое время этот кусок рельефа таки ещё будет называться "Украиной" при любом "управителе". Как ТОПОГРАФИЯ на глобусе. Потом это название исчезнет, по примеру многочисленных предшественников...

Если как ГОСУДАРСТВО.....То вопросов многократно БОЛЬШЕ.

Для КОГО это государство? И КТО КОМУ и ЧЕГО должен?
    Ну раз поставлене запитання, на яке ти чомусь зреагував, то б мала бути відповідь, а не голові полова, бо отримуємо нісенітність і звичний для збочених глухий кут, без надії на сприятливий результат.
    Ну тоді тобі тільки й залишається, що на смітник, бо немає дій, немає поступу вперед.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Ну раз поставлене запитання, на яке ти чомусь зреагував, то б мала бути відповідь, а не голові полова, бо отримуємо нісенітність і звичний для збочених глухий кут, без надії на сприятливий результат.
    Ну тоді тобі тільки й залишається, що на смітник, бо немає дій, немає поступу вперед.
    Ну так и дай ОТВЕТ. СВОЙ ответ.

Для КОГО это государство?

Де ж твій ДОРОБОК? А ты вместо ответа опять начинаешь завывания про глухой угол под бряцание пустыми консервными банками.

"...Что за чудная игрушка-
    ПОГРЕМУШКА. Погремушка !!!!
    Грин-грох, грин-грох...
    А внутри её....ГОРОХ... "...

Дописів
    8 505

Типово

Колишній головний історик проєкту Меморіального центру “Бабин Яр” Карел Беркгоф заявив, що більше не може публічно підтримувати цей проєкт “з етичних міркувань” та відчуває потребу “захищати свою професійну репутацію”.

Про це провідний науковий співробітник Центру досліджень Голокосту та геноцидів в Амстердамі написав у статті для сайту Glavcom.ua.

“Проєкт Меморіального Центру Голокосту «Бабин Яр» очікує дуже складне майбутнє. Це стало цілком очевидним для мене в листопаді 2019 року, коли я вперше зіткнувся з новим керівництвом проєкту. На початку березня того року я написав листа на ім’я голови Наглядової ради меморіального центру, але, на жаль, не отримав відповіді”, – зауважив Беркгоф.

“Я відчуваю глибокий смуток через те, що було втрачено.

Я ЗВИК ВІДЧУВАТИ, ЩО ПРОЄКТ МАЄ ПЕВНІ МОРАЛЬНІ ОРІЄНТИРИ, АЛЕ ЦЕ БІЛЬШЕ НЕ ТАК.

Звісно, ці слова можуть здатися надто різкими. Щоб пояснити їх краще, я розповім, як приєднався до проєкту, розкрию кілька дійсно важливих для мене цінностей і моральних норм, окреслюючи своє розуміння останніх подій”, – пише нідерландський історик.

Він розповідає, що у квітні 2016 року до нього як експерта з історії Бабиного Яру звернулися з пропозицією стати істориком Меморіального центру Голокосту в Києві та його представником в академічних колах.

Беркгоф погодився на співпрацю, відзначивши серйозний рівень задуманого проєкту та залучених до його реалізації осіб.

“Упродовж кількох наступних років я майже завжди був упевнений у своєму рішенні. Було приємно спостерігати за тим, як команда проєкту та його менеджмент, за сприяння Наглядової ради, створили національну та глобальну мережу підтримки BYHMC, діяли злагоджено попри критику і робили конкретні, продумані кроки”, – наголошує науковець, який обіймав посаду головного історика BYHMC з лютого 2017-го по січень 2020 року.

За цей час він розробляв концептуальні документи, переконав п’ятнадцять закордонних та українських вчених приєднатися до написання “Базового історичного наративу” та керував цим проєктом до успішного завершення роботи над ним.

Володіючи англійською, українською, російською та німецькою мовами, Беркгоф представляв інтереси BYHMC як у публікаціях, так і на зустрічах, головував на засіданнях Наукової ради, долучився до розробки технічного завдання під час архітектурного конкурсу, ініціював створення трьох напрямків прикладних досліджень, спрямованих на забезпечення продуктивної роботи кураторів та дизайнерів майбутнього Меморіального центру.

“А тоді, наприкінці жовтня – у першій половині листопада 2019 року, абсолютно несподівані для мене радикальні рішення та зміни перевернули BYHMC, який я знав, з ніг на голову. Було створено нову посаду художнього керівника, який, вочевидь, мав контролювати весь проєкт, включаючи наукові дослідження.

Посаду відразу ж зайняв режисер Ілля Хржановський, який раніше керував проектом «Дау». До цього я ніколи не чув про нього, але проєкт викликав низку запитань. Він включав зйомку дітей-сиріт, здавалося б, із розумовою інвалідністю, і щонайменше один випадок реального сексуального насильства між непрофесійними акторами. У зйомках брали участь реальні російські неонацисти, яким, вірогідно, заплатили за це. Співробітницям ставили образливі питання. Я навіть знайшов в інтернеті твердження про те, що умови праці мали ознаки певного культу”, – пише Беркгоф.

Перший в історії США ʼʼухилянтʼʼ,
    військовий медик Desmond Doss, у битві за Окінаву, 1945, виніс з поля бою 75 поранених солдатів.

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Ну так и дай ОТВЕТ. СВОЙ ответ.

Для КОГО это государство?

Де ж твій ДОРОБОК? А ты вместо ответа опять начинаешь завывания про глухой угол под бряцание пустыми консервными банками.

"...Что за чудная игрушка-
    ПОГРЕМУШКА. Погремушка !!!!
    Грин-грох, грин-грох...
    А внутри её....ГОРОХ... "...
    Це не я, це ти повинен для себе і для нас надати відповідь.
    До того ж тобі моя відповідь взагалі не потрібна, вона, ця відповідь, для тебе немає сенсу.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Це не я, це ти повинен для себе і для нас надати відповідь.
    До того ж тобі моя відповідь взагалі не потрібна, вона, ця відповідь, для тебе немає сенсу.
    Для себя Я уже ответил. И ТВОЯ модель общества мне НЕ НРАВИТСЯ. Лживая,подлая, попирающая права маленького "перес1чного" гражданина. Превращающая его из ГРАЖДАНИНА в безмозглого и бесправного раба на панщине. А посему- никакой поддержки. Ни морально, ни финансово.

Вот поэтому ты и воешь по ночам. От бессильной злобы.

Звідки Ви
    Днепр, Победа
    Дописів
    20 752

Типово

Идиоты думают, что кто-то ждёт от них финансовой поддержки.

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Та і моральної підтримки від таких українцям непотрібно.
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Нет Олежка. Только идиоты думают, что это не так. А эти "кто-то" и маму родную продаст на опыты за финансовый ручей.
    Востаннє редагував Strannik-57: 26.04.2020 о 14:03

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 528

Типово

Та і моральної підтримки від таких українцям непотрібно.
    А из каких источников ПОЛЬКА черпает свои сведения об Украинцах? Из 8% отверженных обществом?

Сторінка 82 з 2532 ПершаПерша ... 327273747576777879808182838485868788899091921321825821082 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті