просто одни выбирают индивидуальности,которые должны все порешать,а другие смотрят на перспективу развития(занепаду)
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
просто одни выбирают индивидуальности,которые должны все порешать,а другие смотрят на перспективу развития(занепаду)
среди всего прочего реваншистского дерьма, которым, оказывается, затоплен нынче украинский телеэфир, есть и такое:
ось пісенька з останнього «Кварталу 95» про героїв-беркутівців:
Я не забуду вогонь у центрі столиці,
І мужні навколо лиця – країна сильних людей!
Я пам'ятаю, хто за країну загинув,
Шевронів своїх не скинув. Країна мужніх людей!
Слухайте, ну мова ж йде як раз про те, що розумна людина точно знала, бо якщо аналізувати особистість Вована, його менталітет, його досвід і професійний шлях, що там не може бути надії ні нащо. І це підтвердилось роком його президентства. Ну, це ж було зрозуміло з самого початку. Чи обманювати себе дуже приємно? І ви досі ще маєте надію?
З приводу другого вибору. Ще раз. Я за себе говорю. Я виділяю завжди головне. Головне зараз вистояти проти раші. Бо не буде нічого в країні поки не позбавимся цього домоклого меча. Петро все ж таки за 5 років доказав, що він це може. Мало того, хоч зі скрипом, хоч неспішно, але щось мінялося, щось рухалось вперед. Цифри порівняйте, хтось в іншій темі приводив. І з чого ви взяли про третій термін? Якщо б порох так чеплявся за владу, то і виборів минулого року не було б. Ну, нема жодного доказу таких намірів.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Є, як кажуть, ширєйший діапазон тлумачення терміну "розумна". У вас він такий, що ви точно знали ще колись давно те, що трапиться через рік за участі Зеленського. Інші точно знали, що буде при Порошенку-2, а ви про це не здогадувались. Кого мають на увазі під "розумними" дописувачі, текстів яких я зараз не бачу ( слава ігнору!), можна лише обережно здогадуватись. А термін той самий.
Як на мене, розумна людина взагалі уникає висловів "точно знаю" в такій складній царині, як українська політика; краще говорити про ймовірність.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
Знати на основі аналізу та досвіду, це нормально. А от мати бажання щоб щось змінилося і закривати очі на особистість, що вона з себе є, це тільки самообдурення.
І крітерій істини... Через рік мої знання підтвердились.
Скажіть, які дії і рішення Вована ви підтримаєте? Що Вован робить ліпше ніж порох? В якому напрямку він приніс користь Україні?
От десь так...
Hawthorn Healing@hawthornhealin1
·
4 ч
Белые пальта так старались чтобы Порошенка не забронзовел что на 30м году независимости у нас прездент, который во время пожара эпидемии и войны, провалив почти всё, не нашел ничего лучшего чем снять про себя любимого хвалебное кинцо.
Это панове даже не Рашка это уже ближе к КНДР
Зеленский поблагодарил украинцев, отмечавших Пасху дома: "Ваш поступок доказывает - мы являемся зрелыми и ответственными гражданами". https://www.facebook.com/zelenskiy95...16817418568619
"Ніч буде важкою, дуже важкою. Але буде ранок!", - Президент Зеленський 00:00 26.02.2022
.. богослов новоявленный наш Владимир Саныч ...
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
По поводу главного...
По итогам второй мировой войны в одних странах начались демократические преобразования, а в других консервация тоталитарного режима.
Но все победили...
Усі?
Востаннє редагував NWZ: 24.06.2020 о 22:52
Приходить Бог до мавпи і каже: "Пора тобі олюднюватись". Мавпа запротестувала: "Не хочу! Не буду! Людина не розумна". Бог розсердився, схопив мавпу за вухо і грізно: "А нічого, що ти вже президент України!"... Завіса.
Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)
Шо, все пошли в некротему? Нафига?
"Премьер-министр, кроме того, что он управляет правительством, должен еще дарить людям надежду, быть лучом оптимизма, быть продавцом счастья. Саакшвили таким продавцом счастья может быть, а действующий премьер - нет. Он неплохой человек, но у него просто нет опыта. Он прямо из Ивано-Франковска в вице-премьеры и премьеры... Он комплексует. Ему еще бы год покрутится в Киеве где-то, и возможно все было другим...", - член Набсовета "Укрзализныци" Лещенко https://www.youtube.com/watch?v=MPVrbqL8ecw
"Ніч буде важкою, дуже важкою. Але буде ранок!", - Президент Зеленський 00:00 26.02.2022
у якій країні світу зрадниця і сєпарка може стати першою лєді??
https://archive.is/y8uzB
Перший в історії США ʼʼухилянтʼʼ, військовий медик Desmond Doss, у битві за Окінаву, 1945, виніс з поля бою 75 поранених солдатів.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks