Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 79 з 2532 ПершаПерша ... 296970717273747576777879808182838485868788891291795791079 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 50627, показано з 1 561 по 1 580.

Тема: Зеленский - Президент Украины

Дописів
    3 090

Типово

просто одни выбирают индивидуальности,которые должны все порешать,а другие смотрят на перспективу развития(занепаду)

Дописів
    6 880

Типово

среди всего прочего реваншистского дерьма, которым, оказывается, затоплен нынче украинский телеэфир, есть и такое:
    ось пісенька з останнього «Кварталу 95» про героїв-беркутівців:

Я не забуду вогонь у центрі столиці,
    І мужні навколо лиця – країна сильних людей!
    Я пам'ятаю, хто за країну загинув,
    Шевронів своїх не скинув. Країна мужніх людей!

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    А нумо робити це разом.

Ситуація: другий тур. Два кандидати. Обидва неприйнятні. Один - бо незаймано некомпетентний, без команди і виразних намірів і переконань, другий - бо навпаки, аж занадто компетентний і досвідчений, тільки не в той бік, що потрібно. Варіант "проти всіх" для мене теж неприйнятний, бо це відрижка совкової психології і фактично відмова від обов'язків громадянина.

Ваші дії.

Вибір З. давав шанс, що він, як людина нова, підбере собі команду професіоналів. Вибір П. давав гарантію, що протягом другого терміну буде продовжуватись те саме, лише з більшим розмахом і перспективою зазіхання і на третій термін ( згадуємо Кучму).

Допоки у нас відсутня нормальна структура суспільства, вибори - це лотерея. Дивно і смішно ( або сумно) дивитись, як одна частина публіки, пританцьовуючи, тицяє на іншу пальцем і картає програшем.
    У підсумку програють всі.
    Слухайте, ну мова ж йде як раз про те, що розумна людина точно знала, бо якщо аналізувати особистість Вована, його менталітет, його досвід і професійний шлях, що там не може бути надії ні нащо. І це підтвердилось роком його президентства. Ну, це ж було зрозуміло з самого початку. Чи обманювати себе дуже приємно? І ви досі ще маєте надію?
    З приводу другого вибору. Ще раз. Я за себе говорю. Я виділяю завжди головне. Головне зараз вистояти проти раші. Бо не буде нічого в країні поки не позбавимся цього домоклого меча. Петро все ж таки за 5 років доказав, що він це може. Мало того, хоч зі скрипом, хоч неспішно, але щось мінялося, щось рухалось вперед. Цифри порівняйте, хтось в іншій темі приводив. І з чого ви взяли про третій термін? Якщо б порох так чеплявся за владу, то і виборів минулого року не було б. Ну, нема жодного доказу таких намірів.
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Звідки Ви
    Украина, г.Днепропетровск
    Дописів
    16 881

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    Петро все ж таки за 5 років доказав, що він це може. Мало того, хоч зі скрипом, хоч неспішно, але щось мінялося, щось рухалось вперед.
    слушатйе, хватит уже крутить эту заезженную пластинку..))

"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 021

Типово

розумна людина точно знала, .
    Є, як кажуть, ширєйший діапазон тлумачення терміну "розумна". У вас він такий, що ви точно знали ще колись давно те, що трапиться через рік за участі Зеленського. Інші точно знали, що буде при Порошенку-2, а ви про це не здогадувались. Кого мають на увазі під "розумними" дописувачі, текстів яких я зараз не бачу ( слава ігнору!), можна лише обережно здогадуватись. А термін той самий.
    Як на мене, розумна людина взагалі уникає висловів "точно знаю" в такій складній царині, як українська політика; краще говорити про ймовірність.
    Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
    Рене Декарт

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Є, як кажуть, ширєйший діапазон тлумачення терміну "розумна". У вас він такий, що ви точно знали ще колись давно те, що трапиться через рік за участі Зеленського. Інші точно знали, що буде при Порошенку-2, а ви про це не здогадувались. Кого мають на увазі під "розумними" дописувачі, текстів яких я зараз не бачу ( слава ігнору!), можна лише обережно здогадуватись. А термін той самий.
    Як на мене, розумна людина взагалі уникає висловів "точно знаю" в такій складній царині, як українська політика; краще говорити про ймовірність.
    Знати на основі аналізу та досвіду, це нормально. А от мати бажання щоб щось змінилося і закривати очі на особистість, що вона з себе є, це тільки самообдурення.
    І крітерій істини... Через рік мої знання підтвердились.
    Скажіть, які дії і рішення Вована ви підтримаєте? Що Вован робить ліпше ніж порох? В якому напрямку він приніс користь Україні?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

От десь так...

Hawthorn Healing@hawthornhealin1
    ·
    4 ч
    Белые пальта так старались чтобы Порошенка не забронзовел что на 30м году независимости у нас прездент, который во время пожара эпидемии и войны, провалив почти всё, не нашел ничего лучшего чем снять про себя любимого хвалебное кинцо.
    Это панове даже не Рашка это уже ближе к КНДР

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 021

Типово

Знати на основі аналізу та досвіду, це нормально.
    А ви впевнені за свій аналіз і досвід?

Діяльність Порошенка як політика - ви з якого періоду відстежували чи аналізували?
    Рене Декарт

Дописів
    46 288

Типово

Цитата Допис від Alexs Переглянути допис
    слушатйе, хватит уже крутить эту заезженную пластинку..))

..как это уместно в данном топике ))
    Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Дописів
    8 505

Типово

Цитата Допис від ashim1990 Переглянути допис
    За одного нашего военного я отдал бы 50 или 100 "беркутовцев", - Зеленский. https://www.youtube.com/watch?v=VCkbYp8g4u0
    ааа... просто бєркутовцьі закінчилися!.. он оно чьо, Міхаліьчь!

Перший в історії США ʼʼухилянтʼʼ,
    військовий медик Desmond Doss, у битві за Окінаву, 1945, виніс з поля бою 75 поранених солдатів.

Звідки Ви
    Киев
    Дописів
    5 513

Типово

Зеленский поблагодарил украинцев, отмечавших Пасху дома: "Ваш поступок доказывает - мы являемся зрелыми и ответственными гражданами". https://www.facebook.com/zelenskiy95...16817418568619
    "Ніч буде важкою, дуже важкою. Але буде ранок!", - Президент Зеленський 00:00 26.02.2022

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

.. богослов новоявленный наш Владимир Саныч ...
    Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

А ви впевнені за свій аналіз і досвід?

Діяльність Порошенка як політика - ви з якого періоду відстежували чи аналізували?
    Ну, от мій аналіз і досвіт підказували мені той результат який є зараз.
    За Петром я також стежила. Він виправдав всі мої уяви про нього.
    Це не означає, що він супер, і кращий, але на фоні інших- третій сорт ще не брак.

Звідки Ви
    г.Днепр, Мих.Шейнкмана
    Дописів
    25 689

Типово

По поводу главного...
    По итогам второй мировой войны в одних странах начались демократические преобразования, а в других консервация тоталитарного режима.
    Но все победили...

Дописів
    2 672

Типово

Усі?
    Востаннє редагував NWZ: 24.06.2020 о 22:52

Звідки Ви
    Здешний
    Дописів
    39 021

Типово

Приходить Бог до мавпи і каже: "Пора тобі олюднюватись". Мавпа запротестувала: "Не хочу! Не буду! Людина не розумна". Бог розсердився, схопив мавпу за вухо і грізно: "А нічого, що ти вже президент України!"... Завіса.

Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 021

Типово

За Петром я також стежила. Він виправдав всі мої уяви про нього.
    .
    Відповім в темі про Порошенка ( як вам подобається).
    Рене Декарт

Звідки Ви
    Киев
    Дописів
    5 513

Типово

Відповім в темі про Порошенка ( як вам подобається).
    Шо, все пошли в некротему? Нафига?

"Премьер-министр, кроме того, что он управляет правительством, должен еще дарить людям надежду, быть лучом оптимизма, быть продавцом счастья. Саакшвили таким продавцом счастья может быть, а действующий премьер - нет. Он неплохой человек, но у него просто нет опыта. Он прямо из Ивано-Франковска в вице-премьеры и премьеры... Он комплексует. Ему еще бы год покрутится в Киеве где-то, и возможно все было другим...", - член Набсовета "Укрзализныци" Лещенко https://www.youtube.com/watch?v=MPVrbqL8ecw
    "Ніч буде важкою, дуже важкою. Але буде ранок!", - Президент Зеленський 00:00 26.02.2022

Дописів
    8 505

Типово

у якій країні світу зрадниця і сєпарка може стати першою лєді??

https://archive.is/y8uzB

Перший в історії США ʼʼухилянтʼʼ,
    військовий медик Desmond Doss, у битві за Окінаву, 1945, виніс з поля бою 75 поранених солдатів.

Звідки Ви
    Здешний
    Дописів
    39 021

Типово

Цитата Допис від Angelinn Переглянути допис
    у якій країні світу зрадниця і сєпарка може стати першою лєді??

https://archive.is/y8uzB
    Ну ні хєра собі!!!
    Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)

Сторінка 79 з 2532 ПершаПерша ... 296970717273747576777879808182838485868788891291795791079 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті