| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Возможно именно в первые дни инфекции, когда симптомы ещеине наблюдаются, заболевшие больше всего распространяют вирус. Это отличительная характеристика этого коронавируса
https://www.facebook.com/kpokusaeva/...59722266029502
наша Таня хоть не плачет,
но посты гневно хeрачит
тише, Танечка, херачь
накуя нам этот срач?
ну уж, как смог, прасцици![]()
может кому-то, шо-то напоминает..
или не..?
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
сегодня в теме день самокритики....
Интересно сколько это стоит?
Звонить в лом.
Шановні клієнти
Інститут клітинної терапії розробив (ambulance) ПРОГРАМУ ЛІКУВАННЯ ускладнень COVID-19 з використанням мезенхімальних стовбурових клітин плаценти.
На сьогодні є офіційні дані про одужання більш ніж 500 пацієнтів з COVID-19, завдяки лікуванню мезенхімальними стовбуровими клітинами у країнах спалаху вірусної інфекції.
(stop_sign)У Кріобанку Інституту клітинної терапії зберігаються аутологічні (належать певним родинам) та донорські зразки кріоконсервованих мезенхімальних стовбурових клітин, виділених з плаценти та пуповини людини. Для лікування коронавірусної інфекції застосовуються виключно ДОНОРСЬКІ. Кожен препарат вже готовий до застосування та містить 70 млн клітин, що є достатньою кількістю для лікування дорослого пацієнта з пневмонією, викликаною COVID-19.
Якщо у Вас виникли запитання, телефонуйте, будь-ласка, у контакт-центр Інституту клітинної терапії: (044)207-9-207. Ми ЦІЛОДОБОВО надаємо інформацію про послуги
сплетники
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
.. туман яром .. туман долыною ... ох .. туман яром ... когда уже эта идиотическая поипень-трава закончится ....
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks