| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Якщо якесь конкретне питання вам нецікаве, або з часом втрачає актуальність, втома настане від будь-якої інформації, навіть дуже якісної. Якщо навпаки, то ви завжди знайдете і авторитетного експерта, і незаангажованого журналіста, і тоді навіть ролики по годині і більше не викликатимуть у вас напади нудьги або періоди здорового сну.
Щодо срачу - він має свою широку аудиторію, яка переважно його і потребує, а не різних заумних промов. Власне, срач і є самоціллю; тема його - вторинна.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
Щодо Портнікова, Гайдая, і інших, не згаданих. Ви не припускаєте, що змінюється ситуація в країні і навколо, баланс політичних сил, вплив зовнішніх гравців, змінюються самі дійові особи нашого політикуму, іноді до невпізнаваності, утворюються і занепадають "партії" і союзи, відбувається ще безліч великих і малих змін? Що експерти - лише люди, які можуть у міру сил прогнозувати, а не видавати гарантії; отже, можуть помилятись. Мати свою особисту точку зору, свої симпатії і антипатії. Між іншим, знати багато того, що пересічному громадянину просто недоступно.
Якщо про це не забувати і не занадто зациклюватись на улюбленій ширнармасами темі тотальної продажності, зрозуміти їх буде набагато легше.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
чули нову коломийку?
зы. я про коломийку як про жанр, а не те що ви подумали вжеми виглядаємо як втомлені. втомлені але не сломлені.
ко мнє упирі ко мне вурдалакі
знов і знов з усіх усюд завезли 100500 масок тестів апратів ШВЛ
Востаннє редагував Мафальда: 10.04.2020 о 22:43 Причина: какойто суржик
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
сказав нічьо так... подивимося, що зробить.. от тоді й вирішимо маладєц чи ні..
Вірьовочка - елемент українського народного танцю.
Считаю, что нужно выдавать медали тем, кто МОЖЕТ слушать этого клоуна. Я не могу - это выше моих сил: у него жутко противный голос.Даже для артиста. Ни у одного из наших президентов не было такого противного голоса, даже у Овоща и то получше был.
![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Дейнерис, а як пропустите метаморфози?)Я не могу - это выше моих сил
це ніфіга не смішно.
він продовжує знімати кіно.
ще про ай хев є дрим сказав.
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
я ж і кажу - сказав красиво... глянемо на "сухий залишок"..
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks