| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Такий зелений пронос був!.. з пітардами!!!)
Порохоботи усе, як зазвичай, зіпсували![]()
Перший в історії США ʼʼухилянтʼʼ, військовий медик Desmond Doss, у битві за Окінаву, 1945, виніс з поля бою 75 поранених солдатів.
"Він дуже погано виглядав з психологічної точки зору. І горло пересохло, і невпевнена робота голосових зв'язок. Це все ознаки величезної розгубленості. Тобто він задавлений тим, що відбувається. Якщо це порівняти з промовою, яку він проголошував у парламенті, цю президентську інаугураційну промову, і як він розмовляє зараз, то видно, що харизми стало менше. Тому що він не втримує руля. Корабель Україна за його керівництва пішов наперекосяк. Питання в тому, чи взагалі він здатний за психічним станом виконувати обов’язки президента", - сказав експерт.
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
шакалы.. уроды..
нету слов - одни эмоции
"слуги МВФ" таки продали украинскую землю - за всего лишь очередную обещанную пайку кредитного ярма.. ПОЗОР!!
а как пел, как пел Владимир Александрович Голобородько..
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
А всё потому, что управленческую элиту готовят десятилетиями!
"Пленки Ермака": на нардепа Лероса завели уголовное дело
Уголовное дело касается публикации им видео с братом главы Офиса президента Андрея Ермака.
Так, после скандала вокруг видеозаписей с Денисом Ермаком в Единый реестр досудебных расследований было внесено дело по четырем статьям Уголовного кодекса Украины:
- ч. 2 ст. 190 – мошенничество, совершенное по предварительному сговору группой лиц;
- ч. 2 ст. 344 – вмешательство в деятельность государственного деятеля, совершенное лицом с использованием своего служебного положения;
- ч. 2 ст. 328 – разглашение государственной тайны, повлекшее тяжкие последствия;
- ч. 1 ст. 364 – превышение власти или служебных полномочий работником правоохранительного органа.
Ну шо... Земелька-ФСЕ..???
Vitaly Portnikov
@portnikov
·
13 хв
Якщо Зеленський хоче врятуватися і врятувати країну - він буде все більше дрейфувати в бік державників і професіоналів, в бік Порошенка і Вакарчука.
Мы говорим Зеленский - подразумеваем Порошенко
Мы говоримпартияВерховна Рада - подразумеваем Зеленский
Зеленский и Порошенко - Близнецы-братья
почти (c)
))), а там как хотите
Himikus
@MrHimikus
·
12 год
Як би блюзнірськи це не звучало, як літом 2014 від неминучого п''дєца і цілком ймовірної втрати країни нас "врятував" ціною своєї гибелі МН-17, так і сьогодні від неминучого п''дєца нас "рятує" COVID-19.
Не будь пандемїї, ніяких законів на вимогу МВФ ми б ніколи не діждались
Юрій Каракай
@karakay67
·
1 год
«Гасає, як вірваний!»- казали у батьковому селі. Це коли пес з ланцюга зірветься і носиться вулицями перебріхуючись зі знайомими собаками, розталяючи мітки на парканах і лякаючи дурним видом своїм поодиноких перехожих. Так і Зеленський гасає, увірувавшися з ланцюга Коломойського.
Походу Портников совсем уже ку-ку, если даже Славика называет профессионалом ..))
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Кому продали? Когда "земелька фсё"?
Хоть бы почитали, вникнули, прежде чем открывать свои помойные ямы... Но нет, такое не для зестада.
Для тех, у кого ЕСТЬ хоть немного мозгов, информация:
- рынок земли открывается с июля СЛЕДУЮЩЕГО года,
- перед этим будет референдум,
- разрешена продажа ЛИЧНОЙ земли - государственную, коммунальную и пр. ЗАПРЕЩЕНО продавать,
- купить могут исключительно граждане Украины БЕЗ двойного гражданства и с ЛЕГАЛЬНЫМИ доходами,
- банкам запрещено выкупать землю,
- не более 100 га в одни руки.
Мне страшно. Нет, не за зестадо. А за наши уши, в которых могут полопаться перепонки от того, как зеовец будет рвать на части от того, что ненавистный им Порох не только НЕ БУДЕТ осуждён, но и имеет ВСЁ БОЛЬШЕЕ влияние на зелёную власть и судьбу страны.Они ведь из штанов выпрыгивают и пеной исходят, пытаясь убедить самих себя в том, что Порох больше НИКОМУ НЕ НУЖЕН, а тут такая лажа.
![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks