Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 999 з 1031 ПершаПерша ... 4998999499899909919929939949959969979989991000100110021003100410051006100710081009 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 20611, показано з 19 961 по 19 980.

Тема: Зеленский - Президент Украины

Дописів
    84 387

Типово

Цитата Допис від KpoT Переглянути допис
    ты глупый "майдановец", но не потому что майдановец (этих я уважаю за гражданскую позицию).... Майдан, по моим убеждениям был неизбежен и в чем-то необходим!

Любое "перемирие" в тот период (2015, минские) могло нести по фактам только одну цель - замять и отвалить активных, мотивированных граждан с убеждениями, добровольцев от цели защиты страны и становления гос-ва. Твой Петька все это уничтожил.
    Жри это, Вы это одобряете, придурки!
    нит. и даже не пытайтесь.
    импульсивность в проявлениях гражданственности, безусловно, всегда имеет место быть,
    но между слабой эрекцией сиюминутным порывом и гражданственностью / патриотизмом есть, все же, значительная разница
    хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?

Дописів
    26 185

Типово

Цитата Допис від Абориген Переглянути допис
    Андрій ТАРАН - який здав агентурну сітку наших вояків московитам і тих катували в МГБ ОРДЛО! Мерзотник що звільнений з лав ВСУ за статтею держрада!
    а за держзраду разве увольняют, а не в тюрьму сажают?

Звідки Ви
    Здешний
    Дописів
    39 026

Типово

Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    а за держзраду разве увольняют, а не в тюрьму сажают?
    Это, как правило, происходит одновременно
    Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)

Дописів
    1 531

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    Ви безвідповідально ставитесь до свого здоров'я. Вже скоро рік, як минули вибори, а риторика ненависті ( спасибі Петру Олексійовичу за відмінну політтехнологічну ідею) і ворожості не полишає вашу свідомість.
    Астанавитесь! (с)

А за рекомендації - дякую; я так довго їх чекав, але розумію - ви були так зайняті діагностикою і роздачею порад іншим, що моя черга дійшла лише тепер. Порада буде врахована. Якось.
    Йоране, вибачте, але ви гонітє.
    Де у Пороха у передвиборчій компанії було те, що ви понаписували? В АрМоВірі шолє? Де тут розділ людей?
    Нагадую, якщо підзабулося: лозунг "зробимо їх разом" - це Монькин, не Пороха. І в ньому якраз чітке розділення українців на "їх" і на "нас". Тобто одну частину народу - "нас" - натравили на іншу - "їх".
    Капіш?

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

ты глупый "майдановец", но не потому что майдановец (этих я уважаю за гражданскую позицию).... Майдан, по моим убеждениям был неизбежен и в чем-то необходим!

Любое "перемирие" в тот период (2015, минские) могло нести по фактам только одну цель - замять и отвалить активных, мотивированных граждан с убеждениями, добровольцев от цели защиты страны и становления гос-ва. Твой Петька все это уничтожил.
    Після активних і мотивованих вилізли з різних щілин гниди і почали чорну справу - капітуляцію. Це тебе продовжують годувати, це ти сьогодні завзято риєш яму, в яку тебе викинуть, як непотріб.
    http://s017.radikal.ru/i425/1304/de/a51ced5f2a44.jpg

Дописів
    6 031

Типово

К посту 19965.
    Разделяй и властвуй.

Дописів
    1 531

Типово

Тільки не зрозуміло з якого переляку раздєляє/властвує один, а приписують те іншому. Довбонутись можна, намагаючись зрозуміти подібну мозкову еквілібристику.
    От з ким АрМоВір розділяв, так це з запорєбріковцями. Вони й підкинули це гавно на вентилятор, як у свій час розділяючі плакати постив у передвиборчій Овоч, а розділ приписували Ющю. Ідентична тактика.

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 056

Типово

Цитата Допис від НатальяЯ Переглянути допис
    Де тут розділ людей?
    ?
    Знову нагадати?

" ...прозвучала фраза, яка, очевидно, і стане визначальною у цих перегонах: «Або ти обираєш Путіна, або Порошенка».
    https://www.ukrinform.ua/rubric-elec...ervanskim.html

Несподівано, так? Мабуть, ніколи не чули про таке.
    Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
    Рене Декарт

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 280

Типово

Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    начнем с того ,что такие как ты, Пролисок и прочая - "патриотами" назвали сами себя.
    хотя где вы и где патриотизм.
    Начнём с того, урод, что не тебе решать, патриот я или нет! Ты лично меня не знаешь, поэтому закрой свою варежку и не воняй! Патриот - это человек, который ЛЮБИТ свою страну, ЗАБОТИТСЯ о её благополучии и ГОТОВ на жертву ради неё. И я именно ТАКАЯ. А вот тебе на страну класть с прибором, тебя волнует только СОБСТВЕННОЕ благополучие и удобство и ничем жертвовать ты не готов.
    И да, я согласна с Пролісок: ваше быдло-стадо за пять лет НАСТОЛЬКО вываляло в дерьме слово "патриот", что оно уже стало сродни мату.
    Цитата Допис від Пролісок Переглянути допис
    Папа Пу рад, что в Украине 75 процентов лошья, готового выполнять нужную ему работу бесплатно.
    +1000
    Цитата Допис від Vozar Переглянути допис
    Обесценивание "украинский патриотизм" началось с приходом Моники к власти.
    Гораздо раньше: с момента, когда началась антипропаганда против Пороха.
    Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    Шурик рашеголовый, но для Дейнерис главнее те что по русски, хотя рашеголовый Шурик дал ссылку на те что на украинском. Спасибо. Все понятно. Хотя оно и раньше было все понятно...
    А не пошёл бы ты на три известные буквы? Если не хочешь, чтобы я еще дальше послала. Не моя вина, что админ забыл внести дополнения в украинскую версию правил! Более того, УКРАИНСКОЙ версии дополнений к правилам вообще НЕ СУЩЕСТВУЕТ! Но это не значит, что на украиноязычных (коим ты НЕ являешься) эти дополнения не распространяются, - они относятся ко ВСЕМ форумчанам, в том числе и к тебе! Так что твоё трёхдневное ёрзание жопой на стуле в попытках оправдать своё преступление (в рамках форума) смешно и жалко!
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Дописів
    2 672

Типово

Дивно за Йоран... наче з інтелектом...
    Зробив помилку... тяжку
    Тепер відбиваючись від дзьобуючих за неї , зовсім поліз в багнюку в трясовину ...
    Краще б мовчав...
    Чи я помиляюсь і та попередня писанина -камуфляж? І ніякої помилки не було?

Звідки Ви
    sniper avenue
    Дописів
    13 291

Типово

Тільки не зрозуміло з якого переляку раздєляє/властвує один, а приписують те іншому. Довбонутись можна, намагаючись зрозуміти подібну мозкову еквілібристику.
    От з ким АрМоВір розділяв, так це з запорєбріковцями. Вони й підкинули це гавно на вентилятор, як у свій час розділяючі плакати постив у передвиборчій Овоч, а розділ приписували Ющю. Ідентична тактика.
    Тактика проста як двері.Нічого не виконати з обіцянок.Інше скинути на папередніков.
    З новенького тут тіки лісапед.Якого нема.

Дописів
    2 672

Типово

Знову нагадати?

" ...прозвучала фраза, яка, очевидно, і стане визначальною у цих перегонах: «Або ти обираєш Путіна, або Порошенка».

А, знаєте, - не чули.
    А де почути?
    Тіки ото прочитали у вашому посиланні коротенько :
    Під час виступу на великих екранах демонструвалися кадри армійських парадів, слайди про здобутки. Закадрово прозвучала фраза, яка, очевидно, і стане визначальною у цих перегонах: «Або ти обираєш Путіна, або Порошенка».
    А зараз оце думаю - рік, що пройшов - щось визначив? Що ,нарешті, обрали?

Дописів
    22 047

Типово

Цитата Допис від Mikela Переглянути допис
    Після активних і мотивованих вилізли з різних щілин гниди і почали чорну справу - капітуляцію. Це тебе продовжують годувати, це ти сьогодні завзято риєш яму, в яку тебе викинуть, як непотріб.
    Дурник, тебе використовують

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 056

Типово

Цитата Допис від NWZ Переглянути допис
    А, знаєте, - не чули.
    ?
    Так це поза всяким сумнівом! Можна було й не писати. Бо коли вже покажеш просто під носа, щоб точно побачили, то у відповідь буде варіантів два: 1. це істинна правда, і всі мають її прийняти без заперечень; 2. "это шутка была" (с), а ви такі тупі, що не оцінили.
    Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
    Рене Декарт

Дописів
    1 531

Типово

Знову нагадати?

Йпрст, де тут саме розділення саме людей як народу?
    Це звернення до індивідууму. Вжито слово "ти" - одна людина. Неможливо розділити людину. У Моньки слова про множину людей - "їх".
    Ви відчуваєте різниці між закликом до кожної конкретної людини і до групи людей?
    Якщо ні, то тут я безсила.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 280

Типово

Цитата Допис від Mikela Переглянути допис
    Ти капітулянт разом зі своїм стадом і будете отримувати по повній, бо за вчинене треба нести відповідальність.
    ППКС
    Цитата Допис від Пролісок Переглянути допис
    Ему надо проголосовать третий раз непременно за зю, чтобы насолить Пролісок
    Не только. Просто 25% всё еще МЕШАЮТ Шурегу и остальным жить, поэтому надо и в третий раз проголосовать - в надежде, что хоть в этот раз смогут нас уничтожить. Но НЕ ДОЖДУТСЯ!!!
    Вже скоро рік, як минули вибори, а риторика ненависті ( спасибі Петру Олексійовичу за відмінну політтехнологічну ідею) і ворожості не полишає вашу свідомість.
    Опять Порох. Я предлагаю открыть отдельные клиники для жертв аборта бенепропаганды и всех их насильно поместить туда. Вылечить, конечно, вряд ли их смогут, но хотя бы не будут нам мозолить глаза своей парайноей к Пороху.
    На мою думку, підсумки останніх двох президентських виборів беззаперечно свідчать: бізнесменів, особливо успішних, від керівництва державою слід тримати якомога далі.
    Да-да-да, куда как правильнее выбрать во власть тупых и безграмотных клоунов, фотографов, кухарок и пр., которые не только в СВОЕЙ жизни ничего не смогли добиться, но и понятия не имеют, как управлять страной. И плевать на то, что последние выборы доказали, что именно ТАКИХ категорически НЕЛЬЗЯ выбирать во власть, - быдло-стадо всё равно "еще и третий раз проголосует"(с).

Дописів
    1 531

Типово

Так це поза всяким сумнівом! Можна було й не писати. Бо коли вже покажеш просто під носа, щоб точно побачили, то у відповідь буде варіантів два: 1. це істинна правда, і всі мають її прийняти без заперечень; 2. "это шутка была" (с), а ви такі тупі, що не оцінили.
    Все мимо.
    І, доречі, саме у передвиборчих перегонах цю фразу не використовували на моїй пам'яті. По типу цього був бігборд з Порохом і Путіним. А от роз'єднуюча фразочка "зробимо їх разом" була на кожному повороті.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 280

Типово

Я прошу вечного бана для этого предателя! Минские соглашения остановили кровавую бойню, которая в то время была на востоке: наши солдаты гибли сотнями, тысячами! Подписанием Минских соглашений Порошенко СПАС десятки, сотни тысяч жизней! Значимость Минских соглашений признал ВЕСЬ МИР!! Под них введены десятки санкций против паРаши! И только продажные х.ловские твари, люто НЕНАВИДЯЩИЕ Украину, могут считать Пороха преступником! Утверждение, что Минские соглашения преступны, - это один из ключевых моментов КРЕМЛЁВСКОЙ ПРОПАГАНДЫ!! За это должен быть пожизненный бан! Прошу всех патриотов, порохоботов и просто ПОРЯДОЧНЫХ людей поддержать меня в этом! Можно многое понять, но должны же быть какие-то рамки в ненависти и дерьмометании от украинофобов!

Дописів
    1 531

Типово

Цитата Допис від NWZ Переглянути допис
    Дивно за Йоран... наче з інтелектом...
    Зробив помилку... тяжку
    Тепер відбиваючись від дзьобуючих за неї , зовсім поліз в багнюку в трясовину ...
    Краще б мовчав...
    Чи я помиляюсь і та попередня писанина -камуфляж? І ніякої помилки не було?
    Не думаю, що камуфляж. Процес визнання помилки доволі болючій. Людина завжди шукає виправдання своїм діям. Звичайний псих.захист.
    І Йоран таки визнає, що Монька чмо ходяче.
    А от більшості виборців Зе такої сміливості забракло наразі, хоча вже все очевидно.

Дописів
    84 387

Типово

Не думаю, що камуфляж. Процес визнання помилки доволі болючій. Людина завжди шукає виправдання своїм діям. Звичайний псих.захист.
    І Йоран таки визнає, що Монька чмо ходяче.
    А от більшості виборців Зе такої сміливості забракло наразі, хоча вже все очевидно.
    так. я давно це кажу(
    хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?

Сторінка 999 з 1031 ПершаПерша ... 4998999499899909919929939949959969979989991000100110021003100410051006100710081009 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті