а что за методичка вышла ворошить прошлое и моделировать из хлебного мякиша будущее? в честь чего? какое очередное дно для сегодняшнего нужно замыливать?
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
а что за методичка вышла ворошить прошлое и моделировать из хлебного мякиша будущее? в честь чего? какое очередное дно для сегодняшнего нужно замыливать?
а бабушка? бабушка за кого голосовала?
капец извелись аргументы у зеизбирателей
дякувати богові, геть не уся мікрофлора пише на форумі
мікрофлоро, а що вам справді не так? чого не радіється а треба пнутсь і писати тут маячню? я у пенецилльчиків питаю
Востаннє редагував Мафальда: 15.02.2020 о 00:59
за жраття со страхом бьі держалось институтов и приличийпацики понятия и никакоа(тут наа тянуть носом звук, расслабив рот, ну все уже умеют, да?) беспредела
тьфу. я теж стала моделювати разом з мікрофлорою
всі, будьте друзями. що там за зашквар маскують цим что было что будет чем сердце успокоится. у меня температура я не читаю новын
Востаннє редагував Мафальда: 15.02.2020 о 01:09
Патрушев и 12 шагов к миру
а! це по мюнхену видали методички! щоб ми забули Філіпчука, Чалого та Семенія.
тепер тупа/розумна біомаса марить минулим і майбутнім просто аби блаблабла і не бачити мюнхенських зливів?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks