| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Svyatoslav Tsegolko@STsegolko
·
40 мин
Мюнхенська конференція #MSC2020 ледь не стала місцем "мюнхенської змови" проти України. Порошенко різко поставив питання перед організаторами. І хоча текст "12 кроків" зник з сайту конференції, друзі України досі шоковані Пояснюємо партнерам, що це чергова російська провокація
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Думаю стоит послушать, как бы к нему не относились - для лучшего понимания ситуации
Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)
Опять двадцать пять - телега впереди лошади.Какое-то странное толкование причинно-следственнх связей. Все началося с пылающих шин - не с плевка в лицо всем с отменой ассоциации с Евросоюзом, не с никому ненужного и совершенно бессмысленного избиения молодежи, а с реакции людей на беспредел. Если кто не помнит - напомню - региональские шавки на каждом телеуглу кричали, что именно янык подпишет ассоциацию А янык повел себя как сбежавшая невеста из одноименного кино...
Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)
А вам і не судилося зрозуміти, я так дивлюсь. З вашим чорно-білим сприйняттям.
А ситуація проста до знемоги. Елементарна. Влада в цілому і конкретні її представники оцінюються по справах. Якщо більш грубо, влада для того, щоб її делікатно, помірно або нещадно ( в залежності від успіхів) критикувати і гнобити. При цьому добре або й відмінне виконання владою своїх задач сприймається, як належне, яке не потребує окремих подяк і пряників.
Єдина поблажка - перші чи то 100 днів, чи інший період неминучої адаптації ( залежно від обставин). Далі - все.
Це складно збагнути? Бачу, що так. Ну, можу поспівчувати. Під настрій.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
Да-да-да, именно это мы сегодня наблюдаем на Мюнхенской конференции.
Хватит срать, х.лофан!Как хорошо патриоты отзываются о любимой стране.
Ну вот прям пример патриотизма.Тупой биомассой народ Украины (а точнее, ПАТРИОТОВ) назвал ПАПАША КЛОУНА, которого ты так обожаешь!
Отец ПРЕЗИДЕНТА Украины ОТКРЫТО назвал граждан Украины тупой биомассой! Такого в нашей стране еще не было за предыдущие 27 лет.
Сам президент когда-то назвал страну валютной шлюхой, его папаша обозвал народ биомассой, а зелёное быдло-стадо продолжает верить в то, что эта семейка ЛЮБИТ Украину и борется за ЕЁ интересы.
![]()
![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Але є таке- можно просто будь яку владу гнобити за будь що (завжди знайдеться), можно гнобити за розчарування, бо вам особисто здавалося, що вона повинна робити більше, а можно гнобити цілоспрямовано, щоб її позбутися з причин які до вас не мають відношення, але вас переконали в тому, що вона погана.
Я ж не думаю що ви ідіот і зараз вже не розумієте чого саме голосували за Вована і які сили були направлені проти Порошенка.
Ну, нема в Україні 100% патріотів і бажаючих прозорої, демократичної влади. А тим паче серед товстосумів.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks