| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
вообще то рябошапка говорит, что нет доказательствПочему застопорилось расследование по Шеремету..
Портнов:
СБУ Грицака-Порошенко стояла за организацией целого ряда умышленных убийств и насилия в стране
при чем здесь сбу?
А это пять или шесть раз судимый "херой" Буча(он же Грищенко)
![]()
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Вау, у Глобуса появился помощник. Или конкурент?
Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
Datex Lab
Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
Datex Lab
Этот гадкий Портнов путает все карты - и СБУ, и Нацполиции..
Офіційний сайт Національної поліції
Брехня під присягою - це злочин.
Брехня в медіа для створення фейкового алібі - це ...
"Вимушені заявити про те, що в ході розслідування справи Шеремета деякі громадяни роблять неправдиві заяви для того,
щоб допомогти створити алібі окремим підозрюваним у кримінальному провадженні.
Ми будемо рішуче виявляти такі факти і давати про них правдиву інформацію суспільству.
Зокрема 13 грудня 2019 року, у прямому ефірі одного з телеканалів, один зі знайомих підозрюваного Андрія Антоненка заявив про те,
що в ніч перед вбивством Павла Шеремета пан Антоненко нібито знаходився у нього в гостях за містом, тож ніяк не міг бути в цей самий час на вулиці Івана Франка.
На перший погляд цей громадянин наводив переконливі докази, прямо стверджуючи, що Андрій Антоненко не міг бути причетний до злочину, оскільки був за 40 кілометрів від центру Києва у місті Ворзель.
Цитата:
«Пан Андрій був у мене за городом у Ворзелі, це 40 км від Києва. Він був з 19-го числа в мене.
Вчив мене грати на гітарі, потім ми пили пиво, їли м'ясо, і він залишився ночувати. О 9-й ранку він повіз мене у Київ.
Ніяким чином він не міг опинитися там, де стався цей злочин. Це правовий бєспрєдєл!
Станом на 7.30 ранку він спав у мене за городом. У мене є сім свідків: чотири чоловіка охрани, мати, батько та я.
Я звертався до зампрокурора Віктора Чумака і коли я буду в Києві, в понеділок, я дам свідчення і буду свідком захисту».
Слова цього громадянина були широко розтиражовані ЗМІ та використані для створення хибного враження про те,
що поліція та прокуратура висуває підозру завідомо невинній людині, яка має неспростовне алібі.
Ця інформація була перевірена слідчо-оперативним шляхом і виявилася абсолютною неправдою,
тож було прийнято рішення про розсекречення відео допиту цього громадянина,
оскільки дана інформація має важливе значення для суспільства."
Востаннє редагував Alexs: 01.02.2020 о 09:47
Ну и сам психопатолог про психопатологию обыденной жизни..))
Уважаемые админы, пожалуйста, добавьте в правила форума пункт о запрете срать портянками и шариками! Сначала один срал, теперь второй добавился, - на форум без противогаза теперь не зайдёшь!Дрочеры хреновы. Давно заметила: чем меньше у человека мозгов - тем больше вероятность, что рано или поздно он НАЧНЁТ дрочить на Шарика или Портянку.
![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Кому-то не нравится Портнов, кому-то не нравится то, что творится в Украине
вот так и живем..
А тем временем:
"Подозреваемый в убийстве Павла Шеремета "музыкант" Антоненко врал, заявляя, что полноценное знакомство
с подозреваемой "врачом" Кузьменко у него состоялось после убийства журналиста на концерте 21 июля 2016 года."
![]()
К Фейсбуку кстати много претензий (в том числе в Америке). Со всех сторон: левые, правые, социалисты, анархисты, либералы, консерваторы, республиканцы, демократы, вата, укропы, патриоты, сепары...
... личные данные Фейсбук выдаёт, фото, секреты...
Так меньше постите в Фейсбуке )) Кто ж Вам виноват?
Без подписи
Перехват разговоров супругов Грищенко(Пумы и Бучи), где идет обсуждение, как повесить убийство Шеремета на Ивана..
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks