Врут многие, включая тебя. Адвокаты заявили, что их НЕ ПРЕДУПРЕДИЛИ вовремя. Им я верю больше, чем твоим источникам. Обтекай.
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Врут многие, включая тебя. Адвокаты заявили, что их НЕ ПРЕДУПРЕДИЛИ вовремя. Им я верю больше, чем твоим источникам. Обтекай.
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Востаннє редагував 1656dnipro: 04.01.2020 о 00:21
E. Нерівна всім рівність...Менша посудина має менше, але в тому є рівна більшій, що вони обидві однаково повні.
Адвокат підозрюваної у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета Яни Дугарь Микола Ореховський заявив, що не вважає доречною участь підозрюваної в проведенні слідчого експерименту.
Про це повідомляє Укрінформ.
«Слідчий експеримент - це лише додатковий доказ, який має підтвердити якісь обставини, які вже встановлені конкретними доказами, так? Сильними доказами. Натомість вони хочуть проводити з підозрюваними ці слідчі експерименти, щоб свій слабкий доказ, своє припущення - а на мою думку, свою вигадку - зробити більш сильною. Тому я не бачу доречності участі нашої підзахисної в таких слідчих експериментах», - сказав захисник.
https://glavcom.ua/news/vbivstvo-she...tu-650619.html
Востаннє редагував 1656dnipro: 04.01.2020 о 00:27
E. Нерівна всім рівність...Менша посудина має менше, але в тому є рівна більшій, що вони обидві однаково повні.
Які новини є по дєлу затриманих "ймовірних убивць"?
Суд відпустив учасницю АТО Інну Грищенко під домашній арешт.
Грищенко перебуватиме під цілодобовим домашнім арештом до 24 лютого.
https://rubryka.com/2020/01/23/sud-v...ashnij-aresht/
Суд изменил Яне Дугарь меру пресечения на ночной домашний арест - с 20:00 до 7:00. Как отметили адвокаты, теперь они также постараются добиться, чтобы Яне разрешили сдать сессию в ближайшее время - она учится на реабилитолога.
https://censor.net.ua/n3171664
Місяць тому на брифінгу презедент України назвав на весь світ цих людей - "ймовірні вбивці". Чи є такий юридичний термін?
Що він каже сьогодня?
Почему застопорилось расследование по Шеремету..
Портнов:
СБУ Грицака-Порошенко стояла за организацией целого ряда умышленных убийств и насилия в стране
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Кто и что тормозит следствие:
СБУ курировала это преступление, СБУ курирует это преступление до сих пор..
Разговор Грищенко Владислава «Буча» с куратором сотрудником СБУ Омельченко Андреем Игоревичем
Сотрудник СБУ дает инструкции подозреваемому Грищенко(Буча), как уходить от следствия и все отрицать..
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Пля, задрали х.лофаны своим Портянкой!Мало нам было одного буйнопомешанного - так теперь второй пришёл сюда дрочить на него.
Свалите оба на хер с этим марионеткой Х.ла!
![]()
спасибо, Alexs. я впервые ознакомилась с творчеством этого спикера. это такой не-нервный и не-припадочный скабеев. по уровню аргументации.
я-то думала дохтур геббельс какойшарик и то забористее сочиняет
![]()
искренне благодарю, сама бы не стала искать.
Ушла заказывать Вам орден, Мафальда. Я даже рОжу этого урода видеть не могу, не говоря уже о том, чтобы слушать его голос дольше пяти секунд. А Вы просмотрели ВСЁ видео.Это орден.
Тут вопрос - а точно ли это Буча а не пранкер. Тут уже столько пранков был.
Есть предположительная информация, что Сорос надавил на Главу Офиса Генпрокурора Руслана Рябошапку в деле Шеремета.
Поэтому Генпрокурор начал играть против Министра МВД Авакова.
Возможно в ближайшее время увидим какие подвижки в деле,
а может и не увидим..
Тогда будем пробивать дно и дальше.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks