А про досягнення так ніхто і не хоче розказати.
Прем'єр профан в економіці, президент з пустим місцем в голові (із запису розмови в Кабміні).
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
А про досягнення так ніхто і не хоче розказати.
Прем'єр профан в економіці, президент з пустим місцем в голові (із запису розмови в Кабміні).
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Обстріли щодня, гатять вже великими калібрами, поранені вбиті щодня, Московія нічого не виконує і не збирається виконувати. А воно і далі відступати планує. Воно заявило про нові ділянки розведення.
От це я бачу, що воно робить.
Э не Ведьма....тройки Ваша мечта...вы ведь любители цепляния ярлыков....и обвинений беспочвенных...
Призначати злочинцем и считать преступником - это ведь разные весчччиии...не правда ли?
И вопрос к Вам - если Вас ну или меня вызовут на дачу показаний, а мы не явимся...Внимание вопрос - после какой повестки по счету нас доставят силой?
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Буде правильно, на мою думку, якщо я нарешті напишу, що і від вас я жодного слова критики чи засудження на адресу діючої влади не чув і не бачив.
А ви, якщо буде бажання, можете хоч пальці об клаву обламати, доводячи, що це не так. Я ж флегматично зауважу у відповідь, що таки справді, Vedma про нову владу ні півслова поганого не сказала. Не бачив - і все тут.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
Гончарук видимо фсё?
У Зеленского очень примитивное понимание экономических процессов, - в интернет слили аудиозапись возможного разговора Гончарука. ВИДЕО
https://censor.net.ua/video_news/317...pis_vozmojnogo
Бениных рук дело? Дефолт всё ближе ...
Востаннє редагував Манула: 15.01.2020 о 21:54
У Зеленского примитивное понимание не только экономических, но и политических процессов. А Гончарук то здесь причем? Он сказал то, что и так все видят
В Очакове Николаевской области в ночь на 15 января сотрудники отдела Службы безопасности Украины со своим спецназом устроили вооруженный штурм рыбаков, которые на фелюге выходили в море и ловили на удочку бычков.
Об этом «Преступности.НЕТ» сообщили местные жители.
По их информации, рыбаки около 23:00 вернулись на место швартовки с официального любительского лова бычка. В это время на них налетели сотрудники СБУ в балаклавах, с автоматами и в форме с нашивками службы, порядка 15 человек.
Говоріть що завгодно, навіть як Янелох, який знов збрехав, що якщо на ділянках розведення будуть стріляти, ми повернемо військових. Стріляють, а він нові ділянки вже визначив.
Це і є нова фішка- тоді придумувати зашквар, а зараз їх не помічають. А якщо не помічають, то і нема про що критикувати. Але і ніяких досягнень ніхто назвати не може.
- Казали, Гончарука звільняють. Ніби-то за те, що обізвав Зєлю пустоголовим дебілом.
- То за наклеп чи за образу честі і достоїнства?
- За розголошення державної таємниці!
1 народ волновался за рейтинг П. срок заканчивался, а цели были не достигнуты
2 у Зе начало термина, Зе свои ожидание оправдывает
3 разные люди, разные судьбы. Представьте биографию святого: излечение больного, хождение по воде, накормить пятью хлебами пять тысяч человек, нагорная проповедь, отдых на острове в Индийском океане.
Вот последнее никак не вписывается.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks