Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 75 з 1270 ПершаПерша ... 256566676869707172737475767778798081828384851251755751075 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 25387, показано з 1 481 по 1 500.

Тема: Жить стало лучше, жить стало Зеленее

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    62 498

Типово

Ну так иди и почитай вопросы о работе форума.
    Давай, делай удивленный вид, ага. Тут бы хоть вел себя нормально.

P.S. По подписи я написал тебе ответ, не удивлен что ты его не заметил.

Дописів
    12 043

Типово

я читал, там и увидел кто модерам плакался за подпись. но моих сообщений и тем более жалоб ты там не найдешь. так о каких таких жалобах ты тут пи3дишь?

Дописів
    12 043

Типово

я всегда веду себя нормально с нормальными людьми. никто еще не жаловался.
    ну, а с зебилами как получится. )

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    62 498

Типово

Ты разбираешь людей на тех кто голосовал за Зеленского, Порошенко, Тимошенко, Януковича? Нет, для тебя все неадекваты, кто против Порошенко. Получаешь в ответ без разбора так же.

Дописів
    12 043

Типово

о, а это уже клевета. надо жмакнуть треуголку. с сегодняшнего дня я это дело полюбил. )

Дописів
    12 043

Типово

а зебилами я называю не просто тех, кто голосовал за урода, а тех, кто до сих пор его оправдывает и отказывается признать свою вину в сдаче страны раше.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    62 498

Типово

Есть правила, пришли к тому, что зебил, порохобот это слова которые нельзя использовать.
    Давай уже раз начали, пройдемся по мне:
    1. Называл ли ты меня зебилом?
    2. Есть ли доказательства что я за него голосовал?
    3. Покажи где я оправдывал-защищал Зеленского, или что я называл-обзывал Порошенко.

Дописів
    12 043

Типово

а зачем? )
    почему зебилы думают, что украинцы должны выполнять их капризы?

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    62 498

Типово

Собственно, опять сказать нечего, сначала громкие заявление, а потом тишина. Не удивительно.

Дописів
    12 043

Типово

я никогда и не обещал выполнять капризы зебилов. ну вот вообще никогда. )

Дописів
    12 043

Типово

не любят зебилы когда им платят их же монетой. ) уважения требуют. )

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Цитата Допис від RaS Переглянути допис
    Есть правила, пришли к тому, что зебил, порохобот это слова которые нельзя использовать.
    Давай уже раз начали, пройдемся по мне:
    1. Называл ли ты меня зебилом?
    2. Есть ли доказательства что я за него голосовал?
    3. Покажи где я оправдывал-защищал Зеленского, или что я называл-обзывал Порошенко.
    Це не нам щось потрібно доводити, це тобі сьогодні приходиться виправдовуватися.
    Чи ти є прихильником самостійної і незалежної, прихильником Бандери? Звісно ні чи помиляємося?
    http://s017.radikal.ru/i425/1304/de/a51ced5f2a44.jpg

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    62 498

Типово

Цитата Допис від Mikela Переглянути допис
    Це не нам щось потрібно доводити, це тобі сьогодні приходиться виправдовуватися.
    Чи ти є прихильником самостійної і незалежної, прихильником Бандери? Звісно ні чи помиляємося?
    Не буду оправдываться, в честь чего? Но готов на диалог.
    Против рф (а точнее Путина), но не верю в то, что сможем быть когда-либо самостоятельными.
    При этом я считаю, что сша и рф ведут себя одинаково - методом силы.

Дописів
    12 043

Типово

тм"какая разница".

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    62 498

Типово

Кстати, то что даже в рф удалил мульт - плохой знак ((((
    Хотя, может как прокат закончится он и появится

Дописів
    430

Типово

Цитата Допис від RaS Переглянути допис
    Кстати, то что даже в рф удалил мульт - плохой знак ((((
    Хотя, может как прокат закончится он и появится
    Так прокат закончился

«мультфільм не був заборонений цензурою, просто завершився час його показів. Стрічка була у кінотеатрах два тижні, в деяких – до 1 січня». Тобто, прем’єра мультфільму в Україні все-таки відбулася і побачити мультфільм можна було протягом двох тижнів – це і був прокатний термін, який наразі вже завершився.

Більше того, крім фейку про Володимира Зеленського, у соціальних мережах почали поширювати повідомлення про те, що у Росії цей мультфільм вийшов під назвою «Новий слуга народу». Якщо ж вірити офіційним анонсам, то в Росії мультфільм одержав назву «Цар звірів».
    https://www.radiosvoboda.org/a/30362683.html

Заинтересовался и почитал отзывы на мультиплекс.юа, судя по ним, мульт далеко не шедевр

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    62 498

Типово

Цитата Допис від Дайте два! Переглянути допис
    Так прокат закончился
    Я про рф
    У нас странно было бы ожидать возможность скачать то, что запретили в кинотеатрах показывать.
    Но если прокат и там уже закончился, то как и написал - печаль, ибо явная поддержка от рф выходит (((

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Гниды!

Oleksandr Ivanov
    6 января в 23:16
    Отже, по-порядку що відбулося на заході московської блогерші Алєксандри Мітрошиної

Зранку ми дізналися, що Алєксандра, яка незаконно відвідувала Крим у 2017 році і працювала на радіо Москва-24, яке є частиною "Всероссийская государственная телевизионная и радиовещательная компания", куди належить і одіозний канал Россія-1. На цей захід нас пішло четверо, а людей було 400-500, які прийшли послухати Мітрошину.

Ми прийшли на її захід і почали питати чи дійсно Алєксандра відвідувала Крим у 2017 році. На початку заходу був вільний мікрофон і ми навіть чемно дочекалися черги поставити питання. Вона це визнала що відвідувала Крим у 2017-му і визнала, що це незаконно. Але вона тоді "не цікавилася політикою." Наступним питанням було чий Крим? Внятної відповіді не прозвучало. Тому ми повторювали це запитання ще кілька разів.

Паралельно на нас словесно накинулися прихильники Мітрошиної. Вислови "мудаки" і "дебіли" в наш бік були чи не найм'якшими. Половина з тих прихильниць і прихильників, з якими я спілкувався не могли сказати чий Крим. В цей час підвалив пацанчик Нікіта Толмачов, який пообіцяв нас тут вбити і наполегливо запрошував вийти на вулицю "поговорити". Нікіта сам з Криму, живе в Києві, але не визнає Крим українським. До того що на півострові арештовують і вбивають кримських татар йому байдуже. За кілька хвилин Нікіта без будь-яких випадів, навіть словесних, в його бік з нашого боку напав на нас. Леоніда і Олексія бив в обличчя, а мене вдарив ногою в груди.

Leo Ovcharenko викликав поліцію. Незабаром прибули патрульні, але нападник їх зовсім не цікавив. Представлятися на наші численні прохання вони відмовилися. Натомість запропонували піти написати заяву в патрульне авто. Леонід при них зателефонував юристу, який сказав, що патрульні мають складати заяву на місці. Патрульні продовжували пропонувати написати заяву в патрульному авто. Леонід наполягав написати на місці. Ситуація була патова, але не конфліктна. Нікіта тим часом звалив з приміщення. Його особа так і не зацікавила патрульних. Потім без попередження і підстав для затримання патульні почали брутально пакувати Леоніда і Олексій Кальницький. Повторюся, не було представленя з боку патрульних, не було вимог оголошення про затримання. І чоловік і жінка патрульні поводилися дуже жорстко під час затримання. Вдягли кайданки на руки, Леоніда потягли по підлозі на вулицю. В цей час на мене кидалися ватні прихильниці Мітрошиної щоб завадити знімати злочини патрульних.

На вулиці патрульний поставив на коліна Леоніда, поки чекав прибуття підмоги щоб його запакувати в машину. А в той час ватний натовп, який прийшов послухати про проблеми сімейного насилля від московської блогерші, радісно і по звірячому улюлюкав. Потім Леоніда 5-ро поліцейських потягли по асфальту в патрульну машину і повезли до Голосіївського райвідділення. До відділінення підтягнулися активісти Відсіч і небайдужі кияни на підтримку. У відділенні поліції Леоніду стало погано, поліція відмовилася викликати швидку, тому ми викликали самі. Лікарі сказали, що Леоніда краще госпіталізувати, але поліція відмовилася його відпускати. Зрештою після 3-х перебування Леоніда і Олексія відпустили.

Заяви на дії патрульних і Нікіту Толмачова я подав в полцію, але надії на справедливість з такою поліцією і судами мало.

Леоніда і Олексія будуть судити за хуліганство! За питання чий Крим до росіянки, яка назаконно його відвідувала, тебе поб'ють, закують в кайданки, брутально запакують, потягають по вулиці, а потім судитимуть. Київ. 2020 рік. Вдумайтеся в це.

Відео нападу Нікіти Толмачова:
    https://www.facebook.com/oleknsandr....3284455348739/

Відео спілкування з поліцією
    https://www.facebook.com/oleknsandr....3356658674852/

Відео спілкування з поліцією і початок затримання
    https://www.facebook.com/leo.ovchare...1368091272476/

Відео як Леоніда і Олексія арештовують:
    https://www.facebook.com/oleknsandr....3308062013045/

-------------------------------------------------
    И кто бы сомневался в том, что Х.ловская шавка ОДОБРИТ это!

Востаннє редагував Дейнерис: 08.01.2020 о 03:11
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Ни на что не намекаю...

https://www.facebook.com/10001116198...9589866089737/
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Звідки Ви
    Днепр. Левый берег
    Дописів
    23 989

Типово

[https://pbs]

Дмитрий

@dmitriypaut

·

16 ч

Самолёт Медведчука в Омане. Значит вторая версия была правильная. Официальный визит Янелоха в Оман посвящен получению роялти с заключения транзитного договора между Нафтогаз и Газпром,и оформления договора комиссии. Бизнес не на крови и не барыга

Сторінка 75 з 1270 ПершаПерша ... 256566676869707172737475767778798081828384851251755751075 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті