Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 59 з 1270 ПершаПерша ... 94950515253545556575859606162636465666768691091595591059 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 25387, показано з 1 161 по 1 180.

Тема: Жить стало лучше, жить стало Зеленее

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Цитата Допис від RaS Переглянути допис
    как думаете, мать того, кого держат в ОРДЛО тоже как вы считает, что не нужно было делать обмен?
    Vasyl Siryj
    10 ч. ·
    "а если б ваши родственники были в плену?"
    Відповідаю, зокрема, як "родич" полоненої, а також спробую впорядкувати дискурс навколо теми обміну.
    У 2014 моя матір перебувала в полоні у "сєпарів". Не вдаючись у подробиці, серед іншого велись перемовини із Бєсом (тим самим Бєзлєром), він хотів в обмін на матусю і її подругу отримати кількох "жирних" терористів. У підсумку, СБУ категорично не погодилась видати цих осіб. Після тривалих і важких переговорів, з горем пополам, сторони зійшлись на "обмінному фонді". СБ запропонувала взамін трьох інших, на які "та сторона" дала згоду. Далі нас "кинули" - звична тактика росіян з психологічного виснаження.
    Але центральний момент мого месседжу - моя позиція в момент перемовин: хай мені дорікають мої родичі, а інші вважають повним кретином, але я тоді вважав, що обмінювати військових терористів на цивільних осіб неправильно в тих умовах; жодного разу не наполіг на обміні тих, кого хотіли отримати з того боку; а одного разу, навіть, висловив представнику спецслужби власну думку, що "мабуть це недоцільно" (хоча мова йшла - м’ягко кажучи - про непересічну для мене людину). Тоді я був упоротим "державником". Це був період після Іловайська, коли в різний спосіб намагались витягнути сотні наших комбатантів і про окремих я знав. Натомість, де це було можливо, я пропонував інші оптимальні варіанти... Обміну так і не відбулось. Матір відпустили тільки з часом.
    До чого це я? Звісно, я не збираюсь звертатися до "родичів" наших полонених із вимогою облишити свої намагання витягнути з російського полону своїх рідних. Ці переживання вкрай болючі, тому я бажаю їм лише сил у протилежному: ніколи не опускайте рук, чіпляйтесь за будь-яку можливість і боріться до кінця! У вас своя правда і особисто мені вона знайома.
    Однак паралельно існує й інша правда. На стратегічному рівні. І вона набагато складніша та заплутаніша. Тезово спробую викласти її основні складові напрями, уникаючи сфер в яких я некомпетентний (наприклад, юридичні тонкощі нещодавніх судових справ):
    1) Небажання представників нинішньої влади ґрунтовно пояснити результати зустрічі в Парижі нормандської четвірки. Тим більше - пояснити доступно послідовність кроків у реалізації цих домовленостей. Пояснити якщо не громадськості, то хоча б опозиційним силам у ВР. Але Зе-влада зверхньо ігнорує парламентських представників не своїх виборців.
    2) Абсолютна закритість процесу обміну і чергове небажання пояснити, надати хоча б мінімум інформації, щоб знизити рівень напруження в суспільстві. Більша частина інформації обміну завжди виправдано не розголошується, але ж мова йде про мінімальні дані: коли (лише вчора з’явилась інформація), кого (які групи), на кого (хоча б орієнтовно) і чому так. Зе-влада знову вперто ігнорує діалог із громадськістю, тим паче в умовах зниження довіри до ЗЕлених.
    3) Дискредитація презедента, "свого" генпрокурора, міністра-чорта та відповідних судів унаслідок нещодавнього брифінгу зі справи Шеремета, коли порушуючи презумпцію невинуватості ще до рішення суду вищі посадові особи призначили "вбивць", а суди заплющили очі на кричущі невідповідності та відверту надуманість ("культивуючи велич арійської раси…") обвинувачень.
    4) Продовження судової вакханалії у справах Майдану та відвертий тиск ОГПУ на суди. Перше. Зе 21.11.19 обіцяв просунутись у розслідуванні розстрілів на Майдані - ДЕ? Натомість ми на днях побачили звільнення прокурорів, які роками цим займались. Виник поспіх у судових засіданнях. Думаєте вже розслідували? Якби ж то, навіть якщо нові прокурори за день ознайомились із СОТНЯМИ ТОМІВ СПРАВ! Знову тільки вчора в ОГПУ заявили, що це проводиться для обміну. АЛЕ Ж ПРОЦЕДУРА! Суди провели. Підозрюваним у вбивстві Майдану суди ще не винесли вирок, або ж самі вони не визнають своєї вини. Начхати, рішення й так вже прийняті! Більше того, журнал Тиждень публікує документ від 20.12.19 (а значить це було відомо владі вже тиждень тому і без рішень суду), де генпрокурор вимагає змінити запобіжні заходи на особисті зобов’язання. Цемаха вже не розшукують, нє? І після цього витирання ніг об все і всіх ти, Володимир Зеленський , хочеш щоб Майдан або Путч не розпочався?
    5) Справа беркутні серйозніша. Не для того їх обмінюють, щоб вони потім з’являлись у суді на першу ж вимогу слідчого. Цемаху ще раз привіт! Тобто далі не буде можливості продовжити судовий процес. Це мій логічний умовивід, а якщо потрібен фаховий погляд, читайте адвокатів родин Небесної Сотні про загрозу розвалу справ Майдану. І тут концептуальний момент щодо "родичів": ми нехтуємо справедливістю стосовно сотень родин однієї групи заради сотень іншої? Я розумію, що Антоненку і цю справу можна пришити, але чи вИ розумієте, що творите?
    6) "Обмінний фонд". Про "всіх на всіх" я мовчу. Дуже стримуюсь аби нікого не образити, але в цю казку лише довбойоби могли повірити (хоча Володя за столом з лідерами 4-ки саме про це говорив, але ж він - не лох, а не…). І в казку про "всіх встановлених" повірити могли лише ті, які й далі вірять у міф про "братські народи, а війну почав Турчинов/Порох". Хтось взагалі знає скільки на день колаборанти в ОРДЛО за надуманими звинуваченнями можуть затримувати громадян, кидати їх на підвал і потім вимагати їх обміну? А нам вистачить "сєпарів" щоб у подальшому обмінювати наших? І Зе не знає. А в Криму скільки нелояльних так можна затримувати? Володя теж не знає. Питання риторичне, але не позбавлене відповідних прецедентів. До речі, як там доступ Червоного Хреста до місць ув’язнення? А чому кримські татари не включені в обмін? Тему Криму точно НЕ ВСТИГЛИ обговорити в Парижі, чи знову "не хотіли злити путіна"? Але ж проблеми обміну стосуються кримчани, а не Криму загалом. А як же "всіх встановлених"? чи вони не "всі", чи "не встановлені"?
    ВЗе - Вова Зазвіздєлся! Я вже не кажу про обман своїх виборців, про соціальні питання, бюджет, скасовані мільярдні позови Нафтогазу, стрибок гривні та іншу тотальну брехню…
    7) Наостанок винесу окремо питання про обмін "1000 терористів ХАМАСу на 1 ізраїльського солдата", бо чомусь часто задають. Мова ж не йде (принаймні, з мого боку) про те, що не треба міняти наших на пропорційно більшу кількість ворогів. Так робилось і раніше. І це може не виправдано стратегічно, але це ознака того, що ми не забуваємо своїх і цінуємо кожного. Справа в іншому:
    - справа в дилетантстві новоголіца-Зе,
    - у його комплексі малоросійства (неусвідомлення національних інтересів і недооцінка підступності ворога, якому можна "Папика" продати, до речі),
    - у недалекоглядності теперішніх кроків Зе,
    - у високому рівні політичної корупції,
    - у високому рівні популізму та маніпулювання громадською думкою,
    - справа в поступках ворогу для новорічного PRчика (і для латання діри в бюджеті) Зе-мессії-визволителя,
    - справа у концентрації влади у своїх руках, на кшталт 2010,
    - у вихолощенні судової гілки влади,
    - у небажанні спілкуватися з громадянами і вести важкі та виснажливі дискусії,
    - і, нарешті, справа в нерозумінні до чого призведе цей поспіх у масштабах історії.
    Я за ЦИВІЛІЗОВАНИЙ підхід, а не підхід криворізького гопніка в питанні обміну хоч навіть терористів і Беркуту (якщо це так вкрай необхідно…якщо!), однак ЛИШЕ ПІСЛЯ завершення їх справ і їх засудження, а після цього - формального рішення про їх помилування президентом із зазначенням "не забуваємо їхні злочини і не пробачаємо їх"!
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Андрій Смолій

Дивуюсь «рейтингам» і нашим людям, які досі вірять в «диво» від нової влади, щиро дивуюся. Так, рейтинги влади падають, проте після всього що вони зробили – половина населення вперто чекає змін на краще.
    1. Зовнішня політика знищена. Її більше не існує. Світові лідери збираються на парад в Кремль 9 травня. Президент Грузії каже, що буде «радитися із Зеленським чи їхати їй на парад». В світі завдання номер один – збагрити Україну. Під Формулу Штайнмаєра, під газові «контракти», під будь-що аби не займатися нашим питанням.

2. Кадрова політика нижче плінтуса. Призначання друзів, кварталівців, людей Коломойського або просто ннкомпетентних осіб, які в житті жодного разу не читали Конституції та законів.

3. Верховна Рада перетворена в театр одного-два акторів. Закони приймають без будь-якого обговорення.

4. Місцеве самоврядування позбавлене коштів, а скоро цілком ймовірно і повноважень.

5. Переслідування всіх і вся: волонтери, добровольці, опозиційні політики – всі йдуть під кримінальні справи.

6. Жодна виборча обіцянка, про яку так мріяли люди не виконана

7. Економіка в повному «піке». Промвиробництво вперше з 2014 року впало, а країна фактично опинилася у внутрішньому дефолті. Проте навіть цей скромний перелік із кричущих фактів не дає більшості вибіорців вийти з-під медійного впливу. А провладні ЗМІ перетворилися на філіали РашаТВ де розповідають про досягнення влади, який просто не існує.За 7 місяців країну довели до ручки. І в прямому і переносному планах. Казали «хуже нє будет», проте це «хуже» вже настало. І найгірше що катастрофічні наслідки відверто профанаційної та навіть антиукраїнської політики ще попереду.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Ігор Петрів
    8 ч.
    Обрали б Пороха, сиділи б зараз, святкували, 3 мільярда відсуджених у московії грошей розподілили б серед армії, медиків і нової української школи. Пенсіонери б отримали обіцяну 13 пенсію і очікували б її автоматичного перерахунку навесні. А ще б з Нового року почала впроваджуватись страхова медицина. Натомість маємо амністію для терористів і відкриття Президентом кладочки на Прикарпатті. Кого ж ви зробили , Зебіли?

Звідки Ви
    Киев
    Дописів
    2 821

Типово

Цитата Допис від Дейнерис Переглянути допис
    Ігор Петрів
    8 ч.
    Обрали б Пороха, сиділи б зараз, святкували, 3 мільярда відсуджених у московії грошей розподілили б серед армії, медиків і нової української школи. Пенсіонери б отримали обіцяну 13 пенсію і очікували б її автоматичного перерахунку навесні. А ще б з Нового року почала впроваджуватись страхова медицина. Натомість маємо амністію для терористів і відкриття Президентом кладочки на Прикарпатті. Кого ж ви зробили , Зебіли?
    Грішно сміяться з хворих!

Дописів
    22 009

Типово

Для информации, не спора ради - ради справедливости, бо что то тут раздухарились персоны в пользу пропаганды, в частности по вопросу освобождения наших граждан/воинов - видите ли "не правильно", не патриотично обменяли

Так вот, ранее ....

Антоніна Кумка
    19 ч. ·
    17 листопада 2015
    Київський суд змінив запобіжний захід на «домашній арешт» для командира одного з підрозділів Беркуту, який віддавав накази 19-го лютого щодо розгону ходи (поранено більше 100, загинуло троє).

2 грудня 2015
    Печерський районний суд Києва відпустив з-під варти під домашній арешт колишнього командира харківського "Беркута" Владислава Лукаша.

6 квітня 2017
    Суддя звільнив від утримання під вартою беркутівця Гончаренко, підозрюваного у щонайменше трьох вбивствах 18 лютого 2014 у Кріпосному провулку.
    Ще трьох беркутівців відправили під домашній арешт.
    Всі вони до кінця квітня 2017 втекли до РФ.

20 вересня 2017
    Суддя відпускає під домашній арешт беркутівця Лободу (не зважаючи на зауваження адвоката Закревської стосовно того, що з під домашнього арешту нещодавно беркутівці втекли до РФ).

Звідки Ви
    Киев
    Дописів
    2 821

Типово

Цитата Допис від KpoT Переглянути допис
    Для информации, не спора ради - ради справедливости, бо что то тут раздухарились персоны в пользу пропаганды, в частности по вопросу освобождения наших граждан/воинов - видите ли "не правильно", не патриотично обменяли

Так вот, ранее ....

Антоніна Кумка
    19 ч. ·
    Спасибо! Но: разве
    командира одного з підрозділів Беркуту,
    от себя давал приказ? 100%, что такой приказ он получил свыше. Беркутовцы-исполнители молчат, иначе им придется прощаться с жизнью.-

Звідки Ви
    из здравого смысла
    Дописів
    17 061

Типово

Цитата Допис від KpoT Переглянути допис

Так вот, ранее ....

Антоніна Кумка
    19 ч. ·
    Мне другое интересно - если они все были виновны (я и про тех, что обменяли) то почему не посадили по приговору....или все же по закону не совсем виновны? Ведь 5 лет "патриотическая" власть была....
    Многие спекулируют на заблуждениях
    и ложных чудесах,обманывая глупое
    большинство.
    ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ

Дописів
    22 009

Типово

Цитата Допис від marant Переглянути допис
    Спасибо! Но: разве от себя давал приказ? 100%, что такой приказ он получил свыше. Беркутовцы-исполнители молчат, иначе им придется прощаться с жизнью.-
    Цитата Допис від Ustas77 Переглянути допис
    Мне другое интересно - если они все были виновны (я и про тех, что обменяли) то почему не посадили по приговору....или все же по закону не совсем виновны? Ведь 5 лет "патриотическая" власть была....
    Вы задаете сложные морально-этические вопросы и в тоже время на настоящий момент ставшие "риторическими" ("риторический", для массы граждан не в теме следствий и не при власти тогда и сейчас, так как многие для себя уже сделали "бытовые" выводы - тем и пользуются негодяи через "информирование" общества)
    Как видим при прошлых у власти, доказательной базе просто дали сбежать, без пользы для наших, находящихся в плену. Это наводит на мысль, что дело о преступлениях на майдане сливали, если верить Рябошапке, еще и какие то материалы различных следствий пропали. Как понимаете, Майдан не мог только лишь по факту своего завершения мгновенно установить правду о действиях "высокородных" персон у власти удравших/оставшихся/пришедших и соотв. наказать.

Звідки Ви
    оттуда (с)
    Дописів
    27 058

Типово

Чисто риторический вопрос... а оте мусора-беркут все 5 лет сидели в сизо и им ничего не предъявили??...
    По факту 10 отсидели))

Дописів
    2 716

Типово

Цитата Допис від OxІgen Переглянути допис
    Чисто риторический вопрос... а оте мусора-беркут все 5 лет сидели в сизо и им ничего не предъявили??...
    По факту 10 отсидели))
    Тихо . А то ща раздолбанные порохоботские шаблоны окончательно разорвуцца !

Дописів
    4 523

Типово

По факту 10 отсидели))
    Не трогайте Петю. © Он давно свои 5 лет отсидел и теперь ни причем.

Звідки Ви
    sniper avenue
    Дописів
    13 291

Типово

По факту 10 отсидели))
    Граждане бубочкины,шо ж вы так привычно тупите.Ладно,следите за
    руками,для вас медленно.Они сидели.Теперь нет.Оте казлы подорвавшие харьковчан тоже сидели.Теперь нет.Отдали этих господ по требованию москвы,ясно шо за фрукты.
    Востаннє редагував UKRBAT: 30.12.2019 о 01:51

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Цитата Допис від marant Переглянути допис
    Грішно сміяться з хворих!
    С тебя никто и не смеётся. Плачут.
    Цитата Допис від Ustas77 Переглянути допис
    Почему ВАША власть их не посадила? Самая честная власть, которая пришла в том числе и ради СПРАВЕДЛИВОСТИ! 7 месяцев было мало, чтобы довести их дела до логичного конца (срока)? Куда дели дела по Майдану?

Звідки Ви
    sniper avenue
    Дописів
    13 291

Типово

Хых.Отдали и киллера-неудачника Амины.Не,ребят надо вытаскивать,без вопросов,любыми путями.Но берите вон странников и прочую шелупонь,шо ж вы дклаете - эти отпущенные должны были сидеть пожизненно.

Мастер года 2012 Аватар для RomanLV
    Дописів
    21 443

Типово

Цитата Допис від UKRBAT Переглянути допис
    Хых.Отдали и киллера-неудачника Амины.Не,ребят надо вытаскивать,без вопросов,любыми путями.Но берите вон странников и прочую шелупонь,шо ж вы дклаете - эти отпущенные должны были сидеть пожизненно.
    Боюсь всякий биосмусор даже парашке не нужен.

По обмену у меня главная претензия не к личностям, а к тому то все сделано скрытно, втайне от обществености.
    Вот хорошая статья на этот счет https://censor.net.ua/resonance/3167...ralem_ta_hamas
    Можно отдавать и беркутовцев и килеров и даже подрывнков. Но просто делать это надо почеловечески.
    Впрочем ожидать от нашего ссыкуна открытого диалога... он же не лох какойто. Он чмо просто.
    Наступит день и я скажу все, что я думаю по этому поводу. (С)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Дмитро "Калинчук" Вовнянко

На пабліках ЗЕкоманди – перемога. На ICTV показали, що ЗСУ на Донбасі отримують «летючий танк». Ідеться про Т-80БВ. Але от лихо – 22 такі машини ЗСУ мали ще у 2018 р. до ЗСУ ці танки почали надходити… у березні 2019 р. Тобто знову, за свою, ЗЕкоманда видає перемогу часів Порошенка....снова обосрамшись...

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

DM Mark
    22 ч. ·
    Читаю сейчас воспоминания Винниченко и Грушевского о событиях 1919-1920 годов.Просто волосы шевелятся.Все повторяется.До мелочей.И Муравьев уже на подходе...

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Гнида х.ловская!

Федор Седов
    13 ч.
    Помните Наталию Королевскую, которая владеет копанками на Донбассе? Сейчас она член РНБО. Вот ее пост:--
    Ребята из Беркута, наконец-то на свободе. Новый год они, впервые за почти 6 лет, встретят не в стенах СИЗО, а со своими семьями.
    Почти 6 лет пытались придумать в чем их обвинить, но так и не смогли ни обосновать, ни доказать противоправность действий - они выполняли свой долг и остались верны присяге, но из-за этого оказались заложниками грязных политических игр.
    Сил вам, терпения и крепкого здоровья!

Мастер года 2012 Аватар для RomanLV
    Дописів
    21 443

Типово

Наброшу из соседней темы.
    Цитата Допис від Enia Переглянути допис
    Сегодня была в управлении соц.защиты. Ту часть субсидии, которую я не успела получить в кассе Ощада за летние месяцы, и писала заявление в соц.защите в октябре на возврат, перевели в ноябре на Главпочтамт Укрпочты... Да-да, не на свое отделение, а на Главпочтамт на Яворницького! Естественно, никаких уведомлений, смс, извещений ничего этого я не получала. Ждала перевод в Ощадбанк, как обычно, и только в субботу на горячей линии Ощада мне сообщили, что переводы в кассе получать уже нельзя. До этого каждую неделю звонила, об этом не говорили ни слова.
    Сегодня была на Главпочтамте, деньги то ли уже снова вернулись обратно, то ли и не приходили вовсе. Но меня в списках (бумажных, не электронных!) нет. Электронной базы, я так поняла, нет. Сказали писать заявление на розыск.
    За новый период также ушли на Главпочтамт. На карту не успели.
    В общем, 21 век на дворе(((
    Диджиталэзация!
    А с первого числа пргрманые РРО (хорошо хоть не для всех). Ото веселуха чувствую будет. Может не с первого, а чуть позже, когда предпренимателей штрафами засыпать начнет из-за их глюкнутой системы.
    Наступит день и я скажу все, что я думаю по этому поводу. (С)

Звідки Ви
    sniper avenue
    Дописів
    13 291

Типово

Не про зе,но в качестве подарка под елочку.Вы знали шо сушетсвовала такая фирма как Добробут?Кадровики кгбщные,шо они вытворялия.
    А теперь пора тикать.

Сторінка 59 з 1270 ПершаПерша ... 94950515253545556575859606162636465666768691091595591059 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті