брифинг по поводу убийства мирошниченко не хотят провести? убийцы найдены, признания получены, а вместо приговора - идите мальчики по домам, вы ведь не атошники а совсем наоборот.
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
брифинг по поводу убийства мирошниченко не хотят провести? убийцы найдены, признания получены, а вместо приговора - идите мальчики по домам, вы ведь не атошники а совсем наоборот.
и думаю ждет череда трагических случайностей
о да. в быту на украинском, а по телефону паруски. ну чтоб прослушке было легче. гениально.
Разности мои(декупаж.моделирование.квиллинг.лепка)http://forum.gorod.dp.ua/showthread....84296&page=114
и нормандия смотрите как тихонько прошелестела)))))
и про земельку тишина
зато вон зеленский сдвигает брови.пускает слюни пузырями. как удобно. повод какой хороший подвернулся))))
Разности мои(декупаж.моделирование.квиллинг.лепка)http://forum.gorod.dp.ua/showthread....84296&page=114
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
для начала долбню стоило бы вспомнить про презумцию невиновности. хотя о чем это я.где зелень, а где законы.
Че вы тут флудите? Есть же профильная тема https://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=392177
Ану бигом все туда. А то Коксесу пожалуюсь что работы модераторам придаете
PS Короче мутняк, но подождем более веских доказательств. Мне тож не хочется верить что такое патриоты сделали, но всякое бывает... Даже двойные агенты бывают.
Наступит день и я скажу все, что я думаю по этому поводу. (С)
"Спочатку прийшли мене роззброїли, забравши обидва зареєстрованих ствола. Щоб в разі чого захиститись не могла. Потім показали як мене хочуть дві волонтерки вальнуть. Щоб в разі чого вони й були винуватцями. Наступний крок який?... Наша країна перетворюється на терористичне угрупування. Знов і знов. Вона ніколи не була безпечною. Але зараз окрім чесних журналістів під особливим прицілом волонтери і АТОвці".
Це допис, так що не обовязково це написала Олена Самбур.
Також раніше вона закликала іти звильняти "пуму" та "бучу" - двох затриманих. Її публічна лінія однозначна: чомусь вона впевнена, що в армії не буває мародерів та злочинців.
E. Нерівна всім рівність...Менша посудина має менше, але в тому є рівна більшій, що вони обидві однаково повні.
Мотив "дестабілізація" такий багатозначний. Це не в ті часи на повний голос звучав заклик "не розкачувати собачу будку"?
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
дел.
решил не флудить а перенести свой пост в соотв. тему. задолбалсо обсуждать одно и тоже в разных )
Востаннє редагував RomanLV: 12.12.2019 о 21:47
Наступит день и я скажу все, что я думаю по этому поводу. (С)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks