"
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Англичане с французами лохи позорные.
)))))))))))))))))))))))))))
Вообще, для правильной оценки состояния вещей, рассматриваются относительные понятия, а не абсолютные.
В привязке к среде, в которой производится соответствующая оценка.
Иначе - "ой, почему же так все плохо то ?".
Я так понимаю ничче не поменялось.Год наверно не заходила на форум Открываю тему первую куда палец тыкнул Читая,все теже на манеже и ничего не поменялось..За кого дейнериха сча топит?В двух словах плиз
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Думаю, это сюда. Т.к. это таки жизнь ПО-НОВОМУ, это таки следствие всего того, что происходило в нашей стране последние пять лет (и происходит сейчас). И это таки победа. Пусть маленькая, но ПОБЕДА.
Iryna Bukhanets
Їду в маршрутці. Сідає поруч чоловік трохи напідпитку. Бачу хоче потриндіти. Запитує щось російською незрозуміло – мовчу. Ще раз -мовчу. На третій раз відповідаю українською. Красавело переходить на українську.
Потім каже:
“Говорити українською не обов’язково. В Україні обов’язково розуміти українську.
“От що, каже, українська вам дала? Ви багатше стали?”
Я: “А, так ви з тих, хто томос на хліб маже?” Зрозумів. Сміється. Їдемо далі.
“Ви бачите, скільки зараз тут чорних живе, скільки азербайджанців! Всю торгівлю захопили! ”
Я: “Лишенько! Ви ще й расист?! Хочете торгувати – торгуйте.”
Він: “От в СРСР добре було, люди добріші були, жили веселіше, порядок був. А в Україні ….(довгий перелік всього поганого).
Я: “Якщо тут так погано, чому ви тут живете?”
Він з пафосом: Я тут народився, це моя земля”
Я: “Це дає вам право тут жити, але не накладає обов’язок. Навіщо жити і скаржитися, жити і хаяти свою землю? Можна ж поїхати і жити, де краще”.
Він: “Днєпропєтровск – рускій город”
Я: “А звідки в українській області взявся “рускій город” Мільйон людей з неба впали?” Мовчить.
Тут водій маршрутки, який нас слухав всю дорогу, бере телефон і починає розмовляти українською.
Мій сусід мовчить. Потім “Ну от що ваша українська вас щасливішою зробила?”
Я: “У мене немає вибору. Я мовою окупантів не розмовляю”
Він з емоцією: “Які окупанти? Яка війна?!”.
Я: “Якщо не хочете йти на війну, то так і скажіть “не хочу йти на війну” і вас всі зрозуміють. А оце “війни нема”, коли вона є, я не розумію”.
Нарешті встаю і прошу мене пропустити. Чотири жінки, чотири (!!!), які стояли поряд зверталися до мене українською і відповідали українською. Сьогодні. В Дніпрі.
Мені самій ця історія здається вигадкою. Життя іноді дивує. Я описала все, як було, хіба що трохи скоротила.
Я переконана, якщо я не побудую навколо себе Україну,її ніхто не побудує. Нехай в одній маршрутці, нехай на півгодини, але я її побудувала.
І рускій город Днєпропєтровск програв українському Дніпру.
Как "радостно" все встретили подругу Беззеба - такую же удравшую обосранку, как и он.![]()
Язва, вали отсюда еще лет на ...дцать, пока не поздно, а то никакого пособия тебе не хватит на мыло, чтобы отмыться от "радостных" плевков "счастливых" форумчан в твою сторону.![]()
Ха,толпа быдлоты уже на чеку.ЗОхватчики хфорума)))ничего не поменялось.Мдя,печалька .
Эхх,дейнериха,если б же ты знала,как оно не тут,шо там за пособия и кому положены.....Я б с радостью получала на шарика бабла,так не дают а еще и налоги требуютЬ,попробуй не заплати))))Это ты тут по карманам мелочь тыришь и никому ничего не платишь,только пользуешь чужое,например совковое и не бацаешь дверыма с гордо поднятой головой.А в других странах лафы нет.Но есть многое другое,что тебе дурбецале не доступно.Ну то ладно.НетУ новостей,в жопе продолжаете сидеть и гавкать.Удачи на дальнейшее.Главное что закончик по защите животных скоро будет еще конкретнее ,это меня порадовало.Мер города и его зам мне нра очень,город летом преобразился,сча вот зимой его посмотрю,приятно ездить по городу,приятно смотреть на обновление его.Еще бы бесполезных как ты по селам отселить,чтобы зазря не тошнили с унылыми лицами и ваще кайф будет.
Уважаемый модератор, а можно убрать этого вернувшегося Карлсона с форума? Год её не было - влетела, облила патриотов помоями без повода.У нас и без неё продажных говномётов-украинофобов тут хватает! Пусть гадит в своём Израиле!
![]()
гг шо, нам пишуд с суровой алии?
и шо там, на алие - нельзя ругаться, спасает огородик?
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
ЧИво нельзя?Страна свободна ,народ аднкватен,все патриоты но не вопят об этом,это кагбе по умолчанию.А дура тут всем напоминает,что она не пыль а патриот.Приезжай,убедись,все очень прилично )
Пс.А шо подразумевается под суровой алией?Прост интересно какой смысл ты вкладываешь в это?Жду ответа.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks