| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Гнида!Ни в одной стране мира, даже самой отсталой, власть не позволяет себе такого!
Все, кто голосовал за это зелёное стадо, рано или поздно расплатятся!
Артем Ситник
14 ч.
Вибирали?
То жеріть!!!
Мастіть на хліб товстим шаром, і жеріть, жеріть!
Най би, вдавились...
Ігор Шевченко
2 ч. ·
Поздоровляю всіх вірян ПЦУ , котрі голосували за Зеленського, адже ця жирна морда Богдана тепер є уособленням вашої тупої та жирної морди !
І мені просто цікаво-якби голова офісу президента в Польщі так образив предстоятеля католицької церкви ? Чи в Ізраїлі голова офісу Нетаньягу образив так головного равина Ізраїлю ? Вони б наступного дня ще виконували свої обов'язки ?
73 %, ви "зробили це разом" !
та лише ж піврокуне страшно
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Страшную картину рисует матершинница Таня
Срочно монтяншу в снбо.Это будет в тренде.
https://www.epravda.com.ua/news/2019/12/2/654359/
Шото я даже не сомневался. Коболев походу последний остался кто мешает дружить.
Это пи*дец.![]()
Наступит день и я скажу все, что я думаю по этому поводу. (С)
30 тьіс долл на один книжньій проект в Украине
ну не брала бьі той одной десятой части у мерского ведра. делов-то
Трубу прорвало ...(с.)
"Быстро, нах#й, закрывайте это дело бл#дское": Труба обсуждает с главой патронатной службы ГБР Удовиченко дело против нефтяных интересов Коломойского. АУДИО
https://censor.net.ua/news/3163046/b...br_udovichenko
Справа Ситника і американські вибори
Епізод відбувається 13 вересня 2019 року
Роман Труба, Олександр Туру – керівник Другого управління організації досудових розслідувань ДБР, Йосипович (Андрій Богдан) – керівник Офісу президента, Олександр Удовиченко.
Отримавши завдання з Офісу президента, Роман Труба заслуховує хід справи щодо «втручання» керівника НАБУ Артема Ситника в американські вибори. Олександр Туру звітує в тому числі про Рівненську справу Ситника, завдяки якій Офіс президента може його відправити у відставку в будь-який момент.
Через 20 хвилин після того як кабінет покидає Туру, туди заходить Удовиченко. Труба телефоном звітує про справу Ситника Богдану: «ти знаєш я не підведу, все, що я обіцяв – у нас так і йде». Після розмови переказує її зміст Удовиченку: «Йосипович каже, що хвалив мене перед американцями. Він каже – дай результат!»
Впевнені, що Труба заслужив орден від Трампа!
У нас адекватних справ немає?
Епізод відбувся 3 вересня 2019.
Роман Труба і Олег Корецький, керівник Першого управління організації досудових розслідувань.
Роман Труба висловив незадоволення, що Корецький допитує Порошенка не по тій справі: «Ти довго думав, щоб його по землі викликати?
У нас що адекватних справ немає?» Труба вважає справу землі неперспективною.
«Будь яке провадження, яке його стосується, цікаве», - захищається Корецький.
Труба несподівано робить висновок, що справу по землі фігурант може назвати політичною, оскільки він там лише свідок.
Він також пообіцяв вирішити всі проблеми з експертизами одним телефонним дзвінком до Рувіна.
«Експерт поліграфолог пише все шо скажеш, коли є воля з Офісу Президента» - ми не думали шо все настільки поганоЯ поїду в Адміністрацію Президента
Епізод відбувся 11 вересня 2019.
Роман Труба і Олег Корецький
Звітуючи щодо провадження про ВРП Корецький повідомляє Трубі, що наступного дня іде в Офіс президента, який по старинці називає Адміністрацією.
Він також, порушуючи всі норми про незалежність слідчого, анонсує директорові ДБР обшуки в Гонтарєвої, Чауса, Жулянах та «Пєтіному банку».До наступних зустрічей друзі!
Особливий привіт передаємо Арсену Авакову, який дуже просить Трубу нерозслідувати грубі порушення його підлеглих, які фабрикують цілий ряд справ, шодо резонансних злочинів.
А ще окремий привіт ущербному збоченцю андрюші Портнову.
Далі буде....
https://t.me/trubuprorvalo/33
В інтернеті з'явився аудіозапис, на якому чутно, як директора Державного бюро розслідувань змушують припинити справу проти олігарха Ігоря Коломойського.
Аудіозапис з'явився на сторінці Telegram-каналу "Трубу прорвало".
Удовиченко пропонує Трубі забрати справу у слідчого, бо пішли з обшуками проти нафтових інтересів Коломойського: "Вы что там охерели? Передайте этому п*дарасу, что его уволят! Вы даже себе не понимаете во что вы влезли!". Удовиченко показує Трубі ролик з каналу 1+1 і розповідає, що не лізти в цю справу просив "Андрій Бліжайший", якому "звонил лично Беня".
"Быстро, на х*й, закрывайте это дело бл*дское. Я зашлю ему (Богдану) постанову. Потом скажу, что это Роман все решил. И еще Беня будет должен Роману", - йдеться в аудіозаписі.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
А как насчёт остальных героев в цитате?
Они - 100% соросята.
Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
Datex Lab
Хоч так....
Верховна рада щойнопроголосувала ЗАЗаконопроект про інтеграцію України в НАТО.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks