| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Як хто? Ви. Бо ви ж з Порошенко боретесь, а не на місцеву владу насідаєте. Вам дали такий шанс контролювати владу, а ви що? Чи то Порошенко мав кожну ямку контролювати?
Рашка при тому, що зусилля країни витрачаються не на внутрішні справи, не на реформи, не на рух вперед, а на стримування, на боротьбу з нею, на маневри з агентами впливу.
Я не за зовнішнє керування, я за так звану зовнішню модерацію і навчання у тих, хто вже в цивілізації. Я ж приводила приклад з Бармєнталєм і Шаріковим. Шаріков казав, що перший прислужує і поклоняється професору, а Бармєнталь казав, що він його глибоко поважає як вчителя і приклоняється.
Але для вас це все однаково. І бути залежним від раші для вас, я так думаю, це не проблема.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
І от скажіть, що воно не здає Україну...
РНБО, це допуск до таємниць. І оці мокшанські гниди будуть знати ВСІ наші дії.НепоганаТетяна
@ian_tanya
· 1 ч
Бляяяяя....((((Какой невообразимый ******й *****ц творится!Королевская и Сивохо в РНБО.Какая в ***** оборона? Какая национальна безпека???
Я до сих пор не понимаю как такое могло произойти... КАК ****Ь?!
Це не зрада?
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks