кому ж вірити? шмаркля у кіно каже всьо харашо... разводім... тішьіна...
а Арестович каже - стріляють... готуються.... страшно... поляки, члени НАТО, теж готуються... в двічі збільшуючи витрати на армію...
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
кому ж вірити? шмаркля у кіно каже всьо харашо... разводім... тішьіна...
а Арестович каже - стріляють... готуються.... страшно... поляки, члени НАТО, теж готуються... в двічі збільшуючи витрати на армію...
Кто-нибудь, о бедном Дубневиче замолвите слово! https://censor.net.ua/news/3158459/d...mment_71979460
"Ніч буде важкою, дуже важкою. Але буде ранок!", - Президент Зеленський 00:00 26.02.2022
Тамара Горіха Зерня
4 ч. ·
Подивилась свіже інтерв'ю Зеленського (коли я вже напишу "останнє"?)
Подивіться і ви, раджу.
Так виглядає людина, у якої зник кураж.
Все, ялинка згоріла, мішура обсипалася, олів'є скисло. Лишилася каторжна робота, для якої мама квіточку не ростила.
А ресурсів все менше, якщо вже власним депутатам треба погрожувати, то я прям не знаю... Депутатам, які на тобі в'їхати з грязі в князі, цим манікюрщицям, весільним фотографом і офіціантам доводиться погрожувати, бо невдячна скотина розбрелася.
Зате ми точно знаємо призначення молодого уряду. Це консерва, яка поки що йде своїми ногами, але ближче до зими згодиться на обід.
А зима все ближче. Зима шкіриться великою чорною бюджетною дірою, і у цій дірі видно твоє майбутнє.
І навіть тесла якась бракована, не радує.
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Ігор Чернобаєв
6 ч. ·
Фильм действительно прекрасный про пиZдливого бубочку наркомана. Смотреть только тем гринпоцам, у которых остался хоть один НЕ атрофированный нейрон. Зелебобики, вас наїбали.
https://www.facebook.com/MinistrySP/...3689209956194/
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Подскажите, немного выпал последнее время из контекста - нушотам - всех Порошенко посадили на радость овцам или силовиков не оправдавших высокое доверие Моники уже уволили на радость тому же стаду? И - да - вове кто то после просмотра последнего видосика шапочку заботливо посоветовал на улицу одевать - холодает....?))
Востаннє редагував Vozar: 08.11.2019 о 10:35
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Как и прогнозировалось, табачники возобновили производство)) даже раньше... до НГ.
Вересень лежить, ДБР шукає: озброєні "спецпризначенці" увірвались до студії "Прямого" https://www.youtube.com/watch?time_c...0O4C9krVA8l3fs
Петики, читаем комменты под видео!![]()
"Ніч буде важкою, дуже важкою. Але буде ранок!", - Президент Зеленський 00:00 26.02.2022
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks