| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
если ты за билет заплатил на шоу, то клоуну все можно ... в театре
ничего, у артистов такие же права как и у остальных ... и да, у клоунов, артистов любых жанров, так же могут быть взгляды, а не только роли )
из меня ненависть не прет, думаю и из тебя тоже, напускное и глупость немножко есть у таких как ты )
Да при чем тут ссытся или не ссытся. Дефки откровенно нарушили закон. Нужно отвечать.... не вижу проблемы...
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
раджу повернути свого бінокля на виплату з/пл у конвертах вашим слугам..
Буде весело. Уявляєте розгляд справи у суді? Правильним шляхом ідуть товариші ...
Здається приватний прокурор Моні вже вирок виніс
Это фактовое дело по сообщению в Фейсбуке. Там очевидные признаки преступления, - Рябошапка подтвердил открытие производства из-за высказываний нардепа Федыны в адрес Зеленского
Мне вот просто интересно, а пэтики реально верят что им можно все? Похоже на массовое сумасшествие....
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
демократія це ж не беззаконня, це повага, та хоча б толерантність, до людей з іншою точкою зору, це свобода людини яка закінчується там де починається права та свободи другого громадянина (це навіть є у КУ ) - це для всіх
погрози життю - це вже злочин, а враховуючи що то було до президента з приводу та у час виконання його службових обов'язків, то це ще й підстрікання до силової зміни влади ... у них була не критика, навіть не спроба образити, назвали б козлем, дурним якимось словом матерним, то то таке, то рівень культури, ... хоча якщо публічно, то й за таке також передбачена відповідальність по закону якомусь мутно якось(питання, як чітко визнати рівень - за що карають, а за що відібіться, не морочте голову), але є (гугліть)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks