| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
очередной ликбез
Наступит день и я скажу все, что я думаю по этому поводу. (С)
10.10.2019.
"Владимир Зеленский: 1 ноября – это контрольная точка, когда правоохранительные органы должны продемонстрировать результат по нескольким громким делам"
https://www.president.gov.ua/ru/news...koli-pra-57705
E. Нерівна всім рівність...Менша посудина має менше, але в тому є рівна більшій, що вони обидві однаково повні.
Додатково пояснюю. Якби відповідні державні органи для початку хоча би постійно і наполегливо пояснювали громадянам, що таке державна мова, де вона застосовується, де - не обов'язково, та інше, то, принаймі, розмови і суперечки мали б осмислений, або й конструктивний характер. Відповідно, мовна політика ( яка є "не першою, але і не другою" ), запроваджувалась би більш ефективно і не породжувала суперечок в суспільстві.
Ню
1. Серьога "Стрельнув у ногу" Пашинський
2. Гримчак з хвантиками, якому вже змінили статтю і це не кінець. Гадаю, не виходить під заставу, щоб потім і те мінімально відсиджене пішло у залік по Савченко і вийти вільним з залу суду.
3. Гладковський зовсім не по тій справі, яка дотопила Пороха.
4. Вчорашній Дубневич без дієвого фактажу по справі.
Можливо кого пропустила, хай вибачають.
Мета цілком зрозуміла: Україна нарешті має повернутись до нормального стану речей, коли нація буде користуватись власною мовою і вважати це абсолютно природним; так, як, наприклад, італійці спілкуються італійською, і були б , я думаю, здивовані, аби їх спитали, чому саме так відбувається в їхній багатонаціональній країні.
Щодо Канади і випадково забутої Швейцарії. Добродію, кожного дня десь в інтернетах сотні разів пояснюють особливості мовного питання і Канади, і подібних країн. Якщо через 28 років для вас це ще нез'ясована проблема - я навіть не намагатимусь вам щось пояснювати.
... или уже было?Против народного депутата от "Евросолидарности" Софии Федыны и волонтера Маруси Зверобой, которые публично обсуждали варианты смерти президента Владимира Зеленского после заявлений о разведении сил на Донбассе, открыто уголовное производство. Об этом написал в Facebook нардеп от "Слуги народа" Александр Качура.
По его данным, дело открыто Генпрокуратурой из-за их призывов к убийству человека и свержению государственной власти.
"Передайте кто-то Зверобой и Федыне номер уголовного производства, по их призывам к убийству человека и свержению государственной власти", - сообщил Качура и указал номер производства: 42019000000002276.
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
долбики вспоминающие канадошвейцарию не понимают, что там речь не идет о выборе. а идет о нагрузке на их челюсть.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
От цього ліпше не треба, бо будуть "перегиби на місцях", бо такі "відповідні органи" це напевно newкомсомольці, а такі нічого не зроблять гарного ані з плакатів, ані з екранів ТВ, не говорячи про пряме переконання когось ))
Гарні серіали різноманітного жанру, та усілякі шоу типу "кварталів", з вірною подачею ненароком, як саме собою зрозуміле взаємодія громадян, починаючи від з держ. органами і закінчуючи з тарганами у хаті зроблять своє діло, без усіляких спецьтицьдриць відповідних органів, та не буде відторгнення мови та/або політиці у цьому питанні (з відповідальними органами) (нахій такі органи) )) з боку деяких громадян
що таке "для початку"? а якщо не той, пройшов той напочаток, то що далі? ))))))
Востаннє редагував KpoT: 01.11.2019 о 16:16
вже щось вчинили?
зі. так у кожному виступі кварталу можна знайти злочин..
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks