| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
с логикой и пониманием текста у тебя явно ТУМАН, не наркоманка случайно, нет?
мой ответ указывает на то что у меня другие условия и опыт в вопросе интернета, в частности нет дачи (т.е. того что наиболее вероятно находится рядом с Днепром) и ребенок старше и на крыше не сидит ловя интернет, даже если бы он там ловился
... и да, с чего ты решила, что в других местах карты страны, такие же условия с интернетом как у тебя на даче?
Це як знаєте, є дитина розумна, а є, ну так скажемо, не дуже. І при однакових завданнях різне ставлення до результату.
Якщо перший вирішив задачу з математики 3-ма способами, то бурчать, що мав би й 4й знайти.
А по другому радіють як і 1 способом вирішить.
А як ще й з вірним результатом (не схибивши в арифметиці), то ще й скажуть, який молодець.
Різний рівень очікувань![]()
Разведение сил на Донбассе еще обсуждается в ветке или уже "проехали"?
НАТО приветствует отвод сил ВСУ:
https://www.usnews.com/news/world/ar...ck-in-the-east
Без подписи
ЄС навіть газ ось-ось почне качати з Уборної... чи вже?
Такщо харашо стане усім! Спасіба, вова!
Ты с басом, Мишенька, сядь против альта. Я, прима, сяду против вторы; Тогда пойдет уж музыка не та: У нас запляшут лес и горы! (с)
так уже. чтоб зелень не натворила, ответ один - это все порох виноват.
хохма в том, что пороху такой вариант очень даже и очень. это его гарантия неприкосновенности. нельзя посадить или еще как ликвидировать объект стрелочников. ибо "вселенское зло" обязано существовать и на него можно валить все свои пройобы до конца времен.
Коблєва? Серйозно? За "слів" Данії.
Глобус, себе не ви... ґвалтуйте, аха.
У нас наразі слабка влада. Більш того, у нас слабка влада, яку підтримує більшість. Це навіть не тридець. Це - повна срака. Це той стан, коли тебе рвуть всі і по повній. (
І якраз ви це прекрасно розумієте.
Бо не ШурикГ.
І та ж Дереза те розуміє, з тої ж причини.
Проте не знаємо, що робити. Такий собі цунгцванг, чи як там...
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks