| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ну и какой анализ был по савченко?
Ну или возьмите истерики локет по разведению.
Порох разводил и рф нарушала разведение?
Нарушала.
Были от нее истерики?
Нет.
Даже по минским целые города за украиной,а там рф было .
И где были эти возмущения?
Где тут и что можно анализировать,когда все делают все,что им выгодно и истерят только если их интересы щацепило?
Кухарки и политика - это бомбезно и привлекает внимание ! ))
в риторике РФ, у нас всегда были внутренние/гражданские противостояния/война ... РФ войск ихтутнет
в риторике РФ, украинская сторона нарушает договоренности (любые)
а теперь оказывается у порохосворы Зеленский виноват что такая у кремля позиция ... может к путину сходите, скажите ему что мол нельзя так врать и все такое прочее делать
Монька прет не по-детски. Не так, как Лолита.
Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation,
· 57 мин. ·
Повідомляємо, що сьогодні, 29 жовтня 2019 року, о 12.00 годині розпочався процес розведення з обох сторін (дзеркально) на ділянці №2 у районі населеного пункту Золоте-4 Луганської області. Це стало можливим через дотримання режиму тиші протягом останнього тижня.
Представниками Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ було підтверджено початок розведення сил та засобів.
Українською стороною буде вжито всіх необхідних заходів, і відведення сил і засобів не послабить оборонні можливості українських підрозділів на визначеній ділянці, а влада ні в якому разі не залишить місцеве населення поза увагою, оскільки всі заходи проводяться з однією метою - безпека на зазначених ділянках розведення, збереження життя та здоров’я мирних жителів та військовослужбовців. Зазначаємо, що обстріл, про який повідомлялося напередодні, відбувся не в зоні розведення сил та засобів. https://www.facebook.com/pressjfo.ne...type=3&theater
Востаннє редагував ashim1990: 29.10.2019 о 15:34
"Ніч буде важкою, дуже важкою. Але буде ранок!", - Президент Зеленський 00:00 26.02.2022
А че там любители шашлыка на окраине Золотого молчат ))
да вы шо? ) серьезно и кто же это сделал? ) кто тут волал на Тимошенко, Гриценко, Коломойского а теперь вот Зеленского, кто активно фейкометил ... неужели не пороботы?, сейчас и с некоторого периода ранее (уж несколько лет такое творите безобразники) причем отчаянно обходя своим вниманием вот тех самых бойко, медвейчуков ахметова
До кучи, а вы в курсе, что за каденцию Зеленского родился законопроект №2045-1 о признании/статусе добровольцев участниками боевых действий, со всякими социальными пряниками на гражданке ... при порошенко такого не было(с) (?) )
А кто ж там на передке капитуляции то противостоит, коль вы тут все на шабаше? Уже даже Глобус от вас сбежал....
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Зона 5 км - это близко или нет?Українська сторона спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін повідомляє, що противник продовжує порушувати режим припинення вогню.
Так, НЗФ РФ заявляючи про готовність провести розведення сил і засобів на ділянці розведення №2, вчора 5 разів здійснили обстріли з великокаліберних кулеметів, ручних протитанкових гранатометів, АГС та стрілецької зброї в 5-ти кілометровій зоні біля ділянки розведення №2 (Золоте-4).
Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
Datex Lab
(Я розумію, що ви зараз про право власності, а не про об'єкти, тож подальше не прямо до вас, а взагалі.)
Особливо "доставляєт", коли землю з квартирами порівнюють.Роблять це таваріщі, які з народження виросли у міських квартирах і які природньо не розуміють різниці. У т.ч. Монька цю херню видавала ротом нагора. Ну от що йому за ту землю відомо, виросшому у Китайській стіні Кривого Рогу?
Разности мои(декупаж.моделирование.квиллинг.лепка)http://forum.gorod.dp.ua/showthread....84296&page=114
Трохи в калюжу перднули, якщо це по відношенню до мене) Ну то буває.)
І я не сказати, що проти цього як явища. Але в Україні не зараз.
Коли порівнюють з квартирою. Що приватизували, то ж не попродували всі масово. (Це те, що Монька тринділа) Дереза, ви під то піддакуєте? Бо якщо так, то немає про що спілкуватися надалі. Бо цей меседж на таких довбнів (саме в інтелектуальному сенсі) розрахований, до яких ви начебто не відносетесь, але я вже хз...
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks