| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Вот что мне нравится в порошка, так это то, что даже когда уже все поняли, что они в очередной раз обосрались, они все равно не сдаются.....
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Таня Бойко@Kharkov_2019
·
5 ч
Звонят Зе "мешканці" Золотого-4 і такі, Ладімір Лохсандравіч, заберіть війська. Бо ми хочемо міру! Серед цих мешканців 8 громадян Росії. І Зе вдаривши копитами, побіг до захисників України і в бичій манері нахамив воякам. Якої країни це президент? Інтереси якого народу представляє?
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Вісті Кремля.... Там аплодують.
У Кремлі стежили за поїздкою президента Володимира Зеленського на Донбас і тепер заявляють, що про підготовку до саміту "Нормандської четвірки" можна буде говорити, якщо українському лідеру вдасться домогтися розведення сил.
Джерело: коментар прес-секретаря президента РФ Дмитра Пєскова, поданий російським "Інтерфаксом"
Пряма мова: "Ми стежили з великою увагою (за поїздкою Зеленського). Деякі діалоги (між українським лідером і представниками добровольчих батальйонів), які мали місце, висвітили на повний зріст проблеми, які є і показали першоджерело цих проблем...
Ми сподіваємося, що в міру того, як президент України змусить такі підрозділи виконувати власні накази, можна буде говорити про підготовку до розведення, що є важливою складовою частиною підготовки до проведення саміту".
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Да, были. Другие проблемы.
Сейчас они всего лишь инструмент манипулированием массовым сознанием овец. Билецкий их (добробатов) заманивает и подставляет - Моника и его пиарщики - мочат в свою пользу. Через очень непродолжительное время - о них будутблеятьговорить исключительно в негативе. На секундочку - о тех кто добровольно пошел защищать Родину...
Но говоря об добробатах негатив овцы автоматом будут переносить негатив на всех кто будет говорить об освобождении Донбасса и Крыма от сепаратизма. И русского духа...
Потому что нададружить и нистрелять...
Но что не сделаешь что бы дали поговорить с путиным и потом получитьгнилоймир из его ручонок....
Овцы - я принес вам мир....
Ну и тыды...
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
В смысле многоходовочка?
Типо:
President @realDonaldTrump watches as U.S. Special Operations forces close in on ISIS leader Abu Bakr al-Baghdadi.![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks