| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Він так часто повторює, що він президент, саме тому, що він сам в це не вірить. Він не вбачає в собі президента. А поряд з вояками він навіть не вбачає в собі чоловіка. Тому грає своє уявлення про те, як має виглядати президент та суровий мен, на максималках.
Але, по-перше, він, здається, не дуже знає, ані як має виглядати президент, ані як має виглядати чоловік. Себто, знає, як він має виглядати в серіалі телеканалу 1+1, а як в житті - не дуже.
А по-друге, він сильно переграє. Можливо, від хвилювання.
Це не бик.
Це актор сіткомів, що грає першу в житті серйозну драму - і не витягує. Це переляканий хлопчик, що вдає з себе бика, щоб поставити себе на районі, поки не прохавали, що він насправді з себе уявляє.
І якщо йому своєчасно не вказати на береги - наламати дров такий хлопчик може вдесятеро більше, ніж справжній вол.
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
И кто же -эти "вожди укронационалистов"?
демсокира как всегда побирается или откровенно плагиатит
выделенное слово в слово сказал Ильенко на одном из недавних эфиров прямого
чмошное и унылое скопище поверивших, что они патриоты, не способных даже партию создать, эдакий комсомольский отряд при ПЕСике что то по типу регионов молодых, а на самом деле - унылейшее зрелище, что по составу, что по идеям, что по приницам
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Аваков просто прикрыл лавочку Пэтра по покупке голосов и фальсификациям. Лично я бы полностью перестал уважать и Зе! и Беню, если бы его убрали из МВД.... Но это не значит что у него есть право на дальнейшие махинации....
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks