| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Німецька компанія провела експеримент: ввела п’ятигодинний робочий день, але заборонила соціальні мережі і смартфони.
Рівень ефективності не змінився
В 2017 році Лассе Рейнганс придбав (https://www.wsj.com/articles/the-5-h...st-11571876563) консалтингову фірму і cтворив на її базі нову компанію — Rheingans Digital Enabler. В перший ж рік роботи німець запустив експеримент: скоротив робочий день до 5 годин зі збереженням зарплат та відпусток. Однак, Рейнганс також ввів обмеження на соціальні мережі, смартфони та «світські бесіди».
«Деякі співробітники думали, що я жартую. Інші вважали, що я їх перевіряю. Але я був абсолютно серйозним у своєму намірі», — згадує Рейнганс.
З того часу всі працівники Rheingans Digital Enabler починали роботу о 8 ранку і могли йти додому вже о 13. Головна умова скорочення 40-годинного робочого тижня до 25 годин — забезпечення виконання тижневого плану і стабільного результату компанії. Рейнганс вважав, що для цього достатньо 5 годин на день, якщо відмовитись від факторів, що відволікають від роботи.
Також в офісі Rheingans Digital Enabler ввели кілька правил:
▪️Заборонили «світські бесіди» на кухні та соціальні мережі;
▪️Попросили зберігати смартфони в сумках;
▪️Поставили ліміт на перевірку електронної пошти — двічі на день;
▪️Обмежили більшість робочих зустрічей 15 хвилинами.
Рейнганс стверджує, що цілком задоволений результатом експерименту. У 2018 компанія вийшла на прибутковий рівень, а працівники стали щасливішими.
«Коли працюєш до вечора, то хочеться просто прийти додому, лягти на диван і лежати. Тепер все не так», — зазначив 25-річний асистент менеджера Лукас да Коста.
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
О стабильности как основе здоровья. Какое там здоровье, трехминутки эти, да требовательный коллектив, да ненормированная пятидневка, даже если были щеки, давно запали![]()
я не уточняла, может надо было?
психического. психического здоровля основа - стабильность.
прочла херами перебирают, заиграло другими красками))))
у тебя эмпатичный пейсбучик, на него грех обижатся...
мне браузер из всех щелей сует "Избавься от избыточного веса!", и "Стропы стальные СКП, 4СК, 2СК", обиделась, надулась)))
Кстати, в онлайн общении действительно не видно эмоций и мимики, и обидеть/обидеться намного легче, чем в реале))))
Я ангел,честно...только нимб на подзарядке)))
.. пля, а у нас обратный ксперимент .. с восьми до восьми .. и так лет 20 ... а ничо, хуле там, лодыри пля, бездельники, вам абы курить и кофей пить ...
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
у меня в браузере шубы, летающая фея и акция"раскрась ямы на дороге"))))))))
А ты думал, ты один?, святая простота (c) Счастье Н.
Вспомнился случай, перевели меня из оперативного управления начальником курятника в управление финансовых расследований управления по борьбе с отмыванием доходов полученных преступным путем, а там в основном тетки, это был треш
9.00 - 9.15 сбор на работу
9.15 - 9.30 походы попудрить носик
9.30 - 10.00 - коллективное чаепитие
сука, как меня этот час рвал на части, это был лютый пздц
слав бо интернета не было, был отключен у всей конторы
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks