Саме головне, півроку пройшло, я ніяк не побачу дописи тих, хто голосував за Вована що ж він зробив доцільного, нового, сприятного для України. Як він виправдовує їх очікування. Що вони можуть тут викласти йому в плюси.
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Саме головне, півроку пройшло, я ніяк не побачу дописи тих, хто голосував за Вована що ж він зробив доцільного, нового, сприятного для України. Як він виправдовує їх очікування. Що вони можуть тут викласти йому в плюси.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
На мій погляд не туди дивимося.
Економіка. Для Бєні та інших олігархів є сприятливі рішення, несприятливі для підприємців та інших працівників. Я так розумію, що ті сподівання і очікування були протилежні.
Сприятливого для України. Чекати такого від малороса марна справа, нічого запропонувати, окрім заяложеного совкового минулого, тому буде тільки паскудство, на кшталт понівеченого хору імені Верьовки.
Тачотам. От у глобуса скоро эякуляция случится, когда портнова посадят)))
Вернее, когда не портнова и вернее когда не посадят. Вернее когда не портнова, а еще вернее когда да. Хтото сядет. Скорее всего портнов, а глобус будет тормозяки ему носить. Ото поржом. Если конешно глобус рядом не сядет за свое воровство он знает где и когда кому)
Шість із чотирнадцяти відповідей, озвучених президентом України Володимиром Зеленським на рекордному пресмарафоні, були неправдивими або містили маніпуляції.
Про це йдеться в матеріалі LIGA.net за результатами перевірки, яку провела команда VoxCheck.
"Всього ми відібрали 14 тез президента, що містять факти і цифри. Тобто в середньому Зеленський озвучував не більше 1 факту на годину. З них 6 містили маніпуляції, перебільшення або були відверто неправдивими. Ще шість тверджень – правда. Зеленський в основному говорив правду, коли йшлося про міжнародну політику. Та й взагалі на цю тему президент під час конференції говорив багато", – відзначили журналісти.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Вы занимаетесь манипуляцией, и я тут благодарным слушателем не буду. Вы написали длинный список претензий к Соколовой: и Медведчук, и снималась в раше, и что-то там с деньгами Порошенко (или бюджетных?). Я попросил привести подверждающие линки. Вы привели один - на съёмку. В 2011 году, в сериале. Такой себе грешок. Вероятно, Вы расчитывали на то, что вопросов никто задавать не будет, а вот говном заляпать попытались. К слову, я её смотрел всего пару разу, можно, сказать, вынужденно. Формат не нравится, поэтому никаких личных предпочтений.
На остальные претензии к ней линков не предоставили, мол, хватит и того, дальше сам. Который так себе - с манипулятивным душком.
Подобным Вы занимаетесь уже далеко не первый раз.
Восстановление информации с HDD/RAID/Flash...
Datex Lab
А фиг его знает! Но 80% украинцев ему доверяют в той или иной степени.
"Так, на запитання про те, наскільки респонденти довіряють чи не довіряють певним соціальним інституціям, 42,8% із них відповіли, що повністю довіряють Президенту України, 37,6% — що скоріше довіряють главі держави, і водночас 4,5% обрали варіант “зовсім не довіряю”. При цьому 7,4% опитаних не змогли відповісти на поставлене запитання. " Такі дані наведені в дослідженні “Думки та погляди населення України: вересень 2019 року” Київського міжнародного інституту соціології (КМІС), результати якого були представлені 23 жовтня під час стратегічної сесії з планування парламентських комунікацій https://www.ukrinform.ua/rubric-poly...entu-kmis.html
Востаннє редагував ashim1990: 23.10.2019 о 23:09
"Ніч буде важкою, дуже важкою. Але буде ранок!", - Президент Зеленський 00:00 26.02.2022
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks