| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
если бы глобус был нормальным собеседником, а не распоясавшимся хамлом (могу за день собрать его брань про "порохоскот" и т.д.), переходящим на личности в сложных ситуациях,
если бы глобус как он однажды предложил - давайте заниматься источниками (мамо, щоце?): документами, законами,
а не передергиваниями (как он делает),
возможно, был бы не бред, а диалог.
но аналитики от глобуса я что-то не вижу.
может, не там читаю.
немного про грантоедство, которое уже в крови
http://ord-ua.com/2019/10/22/finanso...obi-i-druzyam/
ну хоть делами пока не торгует
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
...не то слово...))
#
Прапор родини імператора Японії - 16-пелюсткова жовта хризантема на сумаховому тлі.
Тому жовті кольори - це кольори родини імператора. Саме тому, представники всіх іноземних представництв та місії - ніколи не надягають речі жовтого кольору на офіційні прийоми в Японії, або навіть до посольства Японії. Бо це або не повага до імператора, або людина демонструє родині зв'язки з імператором.
Жовтий (Гарденійовий колір)
одягу заборонений протоколом Японії з XVIII ст. Дозвіл на носіння цього кольору міг бути наданий лише Імператорським рескриптом...
![]()
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Погоджуюсь з вами в тому, що певною мірою це внутрішня проблема, а саме - практично відсутня інформаційна політика за кордоном. Та і всередині країни - теж. Про що казати, коли під час війни Мінстець рік(!) витратив на розробку концепції(!). А десь в ті часи промайнуло повідомлення, що сєпари запустили чергову FM-ку, розраховану на нашу аудиторію, причому від оголошення про наміри до запуску минуло щось зо два місяця.
Проте применшувати вплив сусідніх спеців - велика помилка. На їх стороні потужне фінансування, а головне - величезний досвід і кадри. Україна могла би протидіяти цьому лише в координації з потужними партнерами, і для початку готувати фахівців з контрпропаганди. Але якби цій проблемі приділялось уваги бодай вполовину стільки, як Томосу, або безвізу...
Приветствую, ребят.
Давно читаю эту тему в свободное время.
А знаете почему?
Я выскажу исключительно своё мнение и прошу относиться к нему именно так.
Главная задача нашего главного врага - столкнуть нас, украинцев (западных и восточных, правых и левых, толерантных и радикальных, фанатов Динамо и фанатов Шехтера и т.д., и т.п.) - главная задача. Столкнуть людей в единой общности лбами - победить без открытой военной агрессии.
И глядя на всё это ****ство, происходящее на форуме и конкретно в этой теме, лично для себя констатирую, что враг преуспел.
Я сразу представлюсь: я - не порохобот, я не зелебоб. Я - Украинец. Мне 38 лет, у меня высшее образование, семья, дети и я хочу блага нашей стране. Честно и искренне, верите вы или нет.
Но я так же честно и искренне считаю, что до тех самых пор, пока украинцы будут скубаться между собой, - иметь нас будут со всех сторон.
ЗЫ. Спасибо за внимание.
ЗЫЫ. Если кто-то считает, что русскоязычный украинец априори "зрадник" - с лёгкостью переведу текст на украинский.
ЗЫЫЫ. С чуть меньшей, но легкостью, - на английский.
ЗЫЫЫЫ. Над немецким переводом придётся попотеть, но тоже справлюсь.
Ребята! Пока мы бодаемся - враг уже победил!
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks