Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 280 з 1031 ПершаПерша ... 180230270271272273274275276277278279280281282283284285286287288289290330380780 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 20611, показано з 5 581 по 5 600.

Тема: Зеленский - Президент Украины

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від carrotik Переглянути допис
    ...если вдруг это письмо возымеет действие, то в списке Foreign Terrorist Organization будет просто запись Azov Batallion ... И никто не будет разбираться, какое подразделение и подразделение чего имеется в виду .. Это будет связано с государством Украина ...
    Ндя. Питання відкіля, або, відкого їм прилетіло? Якщо вони не знають що воно таке тен Азов.
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Звідки Ви
    Maryland -> Ohio -> New Hampshire, USA
    Дописів
    21 679

Типово

Цитата Допис від KpoT Переглянути допис
    так шо, если допустим внесут (всяких), то сюда, в Украину войдут войска США или их техника тут внезапно окажется с целью оборонять США от терроризма?
    Та не войдут войска, не переживайте )
    Если это как-то успокоит патриотов, то хочу сказать, что не только Азов в черном списке. Там есть экстремистские организации из Великобритании, Финляндии и др. стран
    Демократы (особенно после промежуточных выборов 2018-го) ведут непримиримую борьбу со сторонниками white supremacist group. А таких неонацистов сейчас много везде. И в Америке, и в Украине.
    Без подписи

Звідки Ви
    Дописів
    21 679

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    Ндя. Питання відкіля, або, відкого їм прилетіло? Якщо вони не знають що воно таке тен Азов.
    Да разберутся. Отчего такая предвзятость и недоверие?
    Без подписи

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    28 422

Типово

Ну, тупість-це ваше все.
    Опять завертелись?
    Смысл просить было линки?

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    22 433

Типово

Цитата Допис від KpoT Переглянути допис
    мне на это твое (не только на это твойо тута текущее) что то нужно отвечать, как то стоит реагировать?

если "нет", то спасибо, если "да", то снова дякую - и так и сяк удобно будет ))) .... не тебе удобно канешна, если ты балбесина, стремящаяся к старости, не поняла ещЧо или яшо или яхузнахто ... выбирай сам кароче из списка "выше" шотытакое и хде )
    Если читырнадцать разделить на восимсот, то эти несчастные и поглажаваемым будьтедобры, а коль скоро тебя быть много, то и не нада нисколькоко, в размере, сколько бы ты нибыл бы тыбылт, и черезчюр
    Здравияжелаю, господин полковник!
    Разрешите перейти на личности?
    Переходите
    Наличность, стройся, раздва. Перейти!
    Есть! Крот *******! Но наличность перешла
    Закрывайте тему
    А крота куда?
    Рыси
    Так випет же?
    Ну, к сожалению...

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 031

Типово

Цитата Допис від bezzeb Переглянути допис
    Опять завертелись?
    Смысл просить было линки?
    Мені здається, їй доставляє задоволення сам процес. Заочний допит, так би мовити. "Молчать, я вас спрашиваю"(с).

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    68 406

Звідки Ви
    оттуда (с)
    Дописів
    27 058

Типово

95ты квартал не смотрю...
    но осуждаю))

Звідки Ви
    Дописів
    21 679

Типово

Цитата Допис від observer Переглянути допис
    Ну тогда и кубинских бандеровцев сюда )

Без подписи

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Цитата Допис від Илларион Переглянути допис
    Если это как-то успокоит патриотов, то хочу сказать, что не только Азов в черном списке. Там есть экстремистские организации из Великобритании, Финляндии и др. стран
    Демократы (особенно после промежуточных выборов 2018-го) ведут непримиримую борьбу со сторонниками white supremacist group. А таких неонацистов сейчас много везде. И в Америке, и в Украине.
    Попридержи свою козу. В Україні немає неонацистів, а є свідоме або несвідоме перекрути на свій лад нашу українську реальність.
    http://s017.radikal.ru/i425/1304/de/a51ced5f2a44.jpg

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 241

Типово

Прочитала тему по диагонали. Реакция на вокальный высер "Квартала" в адрес Гонторевой примерно такая же, как и в соцсетях: умные люди с честью и совестью возмущены и требуют призвать к ответу и "Квартал", и хор, а в идеале - наказать и тех, и других. А быдло опять радуется, что "Квартал" в очередной раз опустил всю страну в глазах всего мира, на сей раз еще и с помощью легендарного ГОСУДАРСТВЕННОГО хора.
    Руководитель хора не смог промямлить хоть что-то вменяемое в оправдание. Зато назвал цену: 30 тыс. гривен. ТРИДЦАТЬ. Цифра более, чем красноречива: за ТРИДЦАТЬ сребреников всемирно знаменитый хор иуд продал страну клоуну с его "Кварталом"!

Реакция Гонтаревой: https://www.youtube.com/watch?v=JSrkUDfPo8Y
    Комментарии Р.Балабан и С.Кушнир: https://www.youtube.com/watch?v=HmYnE_6Vbgs
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 241

Типово

Цитата Допис від RomanLV Переглянути допис
    Судова реформа не така (мені до речи теж не подобається ).
    Вибачте, а що саме Вам не подобається в судовій реформі? Було реформовано лише Верховний суд - другу й третю ланки судів просто НЕ ВСТИГЛИ реформувати. Вас не влаштовує новий ВС? У Вас є до нього претензії? Які саме, якщо це не таємниця? Дійсно цікаво.
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Звідки Ви
    Киев
    Дописів
    5 516

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    Мені здається, їй доставляє задоволення сам процес. Заочний допит, так би мовити. "Молчать, я вас спрашиваю"(с).
    Так все петики делают. Право спрашивать есть только у них.
    "Ніч буде важкою, дуже важкою. Але буде ранок!", - Президент Зеленський 00:00 26.02.2022

Дописів
    24 545

Типово

Цитата Допис від Илларион Переглянути допис
    Ті хто зіхищав свою країну, свою домівку, свою сім'ю від іноземних окупантів -тепер неонацисти. Що там ще рашисти понавигадують?
    Будь-яка імперія – це зло.
    Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    28 422

Типово

Она просто пытается поймать на "слабо" тех кому лень искать линки.
    Так отсеивается половина оппонентов.
    А как приведут пруфы так сразу танцы ужа на сковородке.

Ну и может вы и правы,может особый вид мазохизма

Дописів
    97

Типово

це не днями прилетіло, справа давня. зараз актуалізована через Авакова, тобто, не має значення який саме Азов

Звідки Ви
    Дописів
    21 679

Типово

Цитата Допис від L_Pt Переглянути допис
    Ті хто зіхищав свою країну, свою домівку, свою сім'ю від іноземних окупантів -тепер неонацисти. Що там ще рашисти понавигадують?
    Где рашисты, в Конгрессе США?
    Вы что-то напутали. Около 40 американских конгрессменов от демократической парти предложили внести Азов в список террористических организаций.
    Где здесь Россия?
    Без подписи

Мастер года 2012 Аватар для RomanLV
    Дописів
    21 443

Типово

Якій Азов мається на увазі? .
    Полк «Азов», як підрозділ Національної гвардії, не бере участі у політиці, але з ним тісно пов'язані громадсько-політичний рух Цивільний Корпус «Азов» та Національні Дружини.

Так про який Азов американці?
    Ось вам оригінал. Вирішуйте самі про який. https://maxrose.house.gov/uploadedfi...r_to_state.pdf
    Я думаю вони не бачать різниці. Але мені навіть байдуже. Ні одна з цих організацій не є терористичною. Ви не згодні? Яка на вашу думку заслуговує опинитися разом з алькаїдою?
    Наступит день и я скажу все, что я думаю по этому поводу. (С)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Мене нудить від безапеляційності тупорилих. Зазвичай я пропускаю ці вислови, бо воно все одно тупе, але іноді не стримуюсь.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від RomanLV Переглянути допис
    Ось вам оригінал. Вирішуйте самі про який. https://maxrose.house.gov/uploadedfi...r_to_state.pdf
    Я думаю вони не бачать різниці. Але мені навіть байдуже. Ні одна з цих організацій не є терористичною. Ви не згодні? Яка на вашу думку заслуговує опинитися разом з алькаїдою?
    А я ж і питаю: звідки в далекій Америці взагалі з'явилась ця назва Азов? З чиєї подачі про них заговорили?

Сторінка 280 з 1031 ПершаПерша ... 180230270271272273274275276277278279280281282283284285286287288289290330380780 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті