| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Так всіх отіх асоціальних елементів, яким роздали зброю і дозволили бути королями, було небагато. І там ніякої ідеології. Гіркін скаржився весь час, що місцеві не йдуть "захищати", а ті які йдеть - людські відброси. Якщо б ви слідкували за подіями в той час, та і зараз, там місцевих "героїв" майже нема.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Будь-яка імперія – це зло.
Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.
Младший родной брат моего друга детства рассказывал - только о местных вооруженных обрезами и охотничьими ружьями иногда калаши, но редко.... Так вот, наши их гнали даже и стрелять не приходилось практически... Те бежали только завидя военных...
Наша армия зашла в Донецк, пригород.... По данным разведки можно было занять город за 3-5 часов.... Но!!!
Командование под страхом уголовных дел заставило отойти и тупо ждать трое суток ,, подхода россиян"...
Через трое суток подошли российские войска и.... Окружение.... Из, кажется, 700 человек наших осталось около 30 которые благодаря разведчику-спецу сквозь пригород Донецка ушли к границе и по ней, тайно заходя на территорию рашки смогли вырваться...
А россияне зашли, разгромили нас и ушли обратно...
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Как бы так сделать,шоб этих всех кацапоабхазов посадить на ядро и отправить на родины.Всех.Без исключения,нехай бы сами разбирались.
Можно в це вірити, а можно ні. Я не знаю, в мене нема інфи.
На мій погляд те, що відбувалося восени 14 це- повна втрата керування центру. Після майданна пора, коли НІХТО не хотів брати на себе відповідальність, згадайте засідання РНБО, коли ніхто окрім Турчинова не підтримував силовий сценарій, а ще і дуже щільне перебування на провідних державних посадах зрадників, а то і ставлеників раши.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Залишилося тільки уточнити, яке передмістя, яка частина. Де це там під донецьку оточили 2 батальйони і практично повністю їх знищили…
Те що там постійно діяла група російських військових, в т.ч. і спецназівців, «споряджених як марсіяни» - для кого тут це новина? І так, вони діяли порою дуже ефективно. Ще б пак, професіонали з величезним досвідом проти тільки що мобілізованих.
Але одна з найбільш елітних груп повністю полегла під час одного з штурмів ДАП, після того ще й російський генерал з очами побитої собаки офіційно приїзжав просити назад забрати їх трупи.
І однозначно про кількість хтось не дуже не дружить з цифрами.
Будь-яка імперія – це зло.
Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.
Вот этой новости ровно пять лет
https://interfax.com.ua/news/general/230334.html
Конфликт уже замороженный или еще нет? Какие прогнозы?
Мне кажется, при условия постоянного давления активного меньшинства на владу, большие шансы что всё так и останется на долгие годы.
Видно что влада нерешительна и неактивна по многим вопросам. Обещал сажать весной, а никаких посадок. Обещал сделать всё для восстановления мира, а боится реакции радикалов.
Хлюпик.
Без подписи
бубочко... поглянь, малесенький, що я для тебе знайшла
Черчиль з"ясував кацапську суть задовго до того, як лелека принесла тебе мамі Риммі...Больше всего русские восхищаются силой, и нет ничего, к чему бы они питали меньше уважения, чем к военной слабости.
Источник: https://stuki-druki.com/Aforizmi-Churchill.php Штуки-дрюки ©
хочеш, щоб ***ло рахувалося із тобою, не трон свій укріплюй, а Україну!
Востаннє редагував Angelinn: 17.10.2019 о 13:18
Я это рассказал только лишь обосновывая то, что в тех событиях большинство было не завезенных.... Местные...
Мог бы еще и рассказать как наши обстреливали из минометов жилые кварталы.... Нет не в ответ.... Зачем не знаю.... Есть конечно догадки.... И как минометчики отказавшиеся стрелять попали под арест, а потом началась жопа.... И их тупо на передовую обычными солдатами....
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Это не ко мне вопрос, я не знаю.
Если вспомнить его предвыборные тезисы. За точность не ручаюсь.
- Я готов сделать всё чтобы украинцы не плакали.
- Ради мира я готов вести переговоры с кем угодно.
Вот это вот на мой взгляд и есть всьо.
Так что я ж говорю, нерешительный хлюпик.
ПыСы. Так а на Вашу думку, заморозится конфликт? Или уже заморозился.
Без подписи
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks