Яніна Мосієвська
3 ч. ·
Якось так вийшло, що Трегубова я прочитала тільки сьогодні, і сьогодні ж подивилася пресконференцію ветеранів з приводу їх зустрічі з Зеленським, та почутого ними вчора. Занадто чітко вимальовується, що завдання Зеленського - забовтати капітуляцію. Ще що давно зрозуміло, але знов підтвердилося. Окозамилювання повинно походити на тлі того, що ми "визволяємо наших людей". Звісно, ніякого секретного плану, який він "не хоче розголошувати" немає. Є план підсунути капітуляцію, як рішення, яке погоджено з Європою. Проте ж, зрозуміло, хазяїн-барін, ніяка Європа не буде заважати людині, яка є при*****нтом, здати інтереси України. Звісно, я не думаю, що він навмисно грає дурня, він такий й є. Ніяка здорова людина з такими розумовими здібностями не погодилась б взагалі на те, щоб брати участь в президентських перегонах, які багато хто називає технологічними і те, що відбувалося далі, теж так називає. Я впевнена, що ми маємо справу з висококласними спеціалістами, які взагалі запланували все, що буде робити Зеленський після його обрання. Оці його фрази про якісь більш ніж 200 законів, які швидко треба прийняти, бо треба. Про місцеву владу, яка повинна бути новою, а не старою, бо стара з ним не контактує, ця жага мати все, ці спроби засадити Порошенка в буцегарню - то чітка стратегія, яка розроблялася під Зеленського, то не його особиста стратегія, тому він й розповідає про це все, як воно йому треба та все. Повертаючись до капітуляції, на тлі інших речей, то теж саме стратегія, капітулювати за мир і при підтримці 73 відсотків, бо "вони так хотіли", а "я-при*****нт миру". Коротше кажучи, звісно, ця розмазана яєчня і обмовки на кшталт "повстанці", то не тому, що Зеленський не має досвіду, в чомусь не розбирається. Він лобає те, що йому сказали по плану, а все інше його не цікавить, робота при*****нтом втомлює, він відверто про це каже.

Bookmarks