Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 221 з 1031 ПершаПерша ... 121171211212213214215216217218219220221222223224225226227228229230231271321721 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 20611, показано з 4 401 по 4 420.

Тема: Зеленский - Президент Украины

Типово

Цитата Допис від Иванштейн Переглянути допис
    да это курс средней школы, демонстрирует плохую память или неуспеваемость. вы хотите рассортировать собеседников по категориям имеет/ не имеет среднее образование? никаких проблем, хотя имеют все. но право защищать конкретного порошенко или меркель тут каким боком? что может говорить хромой об искусстве герберта фон караяна?

связь очень простая, но я ее снова не улавливаю.
    Ну ,, извини .
    Shit or get off the pot!

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 471

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    С. Гайдай рідко помиляється, і сьогодні можна нагадати інтерв"ю від 08.07.2019, де він передбачав, що Зеленський буде капсульований, як і Ющенко. Для тих, хто зацікавиться - детальніше http://www.ukrlife.tv/video/politika...k-i-iushchenko з 35:00.

Наслідок - вже помітна помилкова оцінка ситуації, а звідси - хибні висновки. Народ, мовляв, неправильно розуміє про Штайнмайера, наміри і практичні дії влади, бо народу мало або не так пояснювали. А він, будучи дебютантом в політиці, знає, як потрібно. Перефразовуючи, "просто надо перестать не понимать".

Друге - надлишкова орієнтація на соцопитування і популярність. Тоді, як посада вимагає займатись не популярними заходами. а необхідними, які іноді рейтинг знижують. Якщо людині з гострим апендицитом один лікар запропонує хірургічне втручання, а другий - знеболюючі таблетки, може статись, що симпатії хворого будуть на боці другого, але до чого це призведе у підсумку?

Загалом появляється враження, що пора замислюватись над кандидатурою наступного президента. Основну задачу - відсторонити Порошенка від крісла, бажано мирним шляхом - Зеленський виконав; думаю, що неочікувано для самого себе. Найближчим часом він або зможе виконувати свої обов'язки більш професійно, або стане на звичний шлях попередників. Хотілось би першого.
    у Гайдая есть логика
    но в случае с Украиной пару самых популярных вещей могут стать не просто практичными, а спасительными
    незачем собирать Майдан если можно добиться перезагрузки судебной реформы или справедливого наказания для воров банальным соцопросом
    народ то уже другой, он в целом понимает что хочет
    требования Майдана поддерживало большинство населения
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Типово

Цитата Допис від RomanLV Переглянути допис
    У меня кстати какаято такаяже мысль родилась после того как Зе на прямой вопрос - будут ли выборы ДО полного контроля над границей или ПОСЛЕ начал бэкать и нести какуюто фигню про "конечно после того как перестанут стрелять, как вы представляете выборы под дулами автоматов" (но ни слова о именно выводе войск или тем более контроля границы). Я так понял это как намек что формирования останутся, но будут типа сидеть в воинских частях и не стрелять. [Ибанько? - подумал я]
    Это же в Минске 2 прямым текстом прописано .
    Или вернёмся к градациям ..
    Между ложью и правдой оказалось есть ещё
    "Подписывали , чтобы не выполнять", "на дипломатическом языке" , "тянуть время" (а типа время не играет на обе стороны ).. и т.д.
    Последний вон вы озвучивание , "если сын разбил чашку - растяпа , а если папа - то к счастью "
    Очень сложно понять , что на уме у людей , которые двойную мораль не только используют , но и отбеливают .
    Shit or get off the pot!

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 471

Типово

Цитата Допис від Vozar Переглянути допис
    Ну...с твоих источников типа Шария/Дубинского/Портнов приличные люди просто блюют...но ты же жрешь...так что ничо - смех он и тебе бывает полезен... ))
    поржу с тебя если шарик на внеочередных во ВРУ наберет больше чем ПЕСик
    хотя...
    может к тому времени и не будет такой партии, растворится в истории как СДПОУ, откуда петя и выходец)))
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    А больнєє, це як? Можно розкрити цю фразу?
    Накой воно тобi ?
    Выбрала свой шлях "баба Яга проти" , живи з цим
    Shit or get off the pot!

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 033

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    у
    народ то уже другой, он в целом понимает что хочет
    Ага, це помітно, згідно з тими ж соцопитуваннями .

Народ-то може і розуміє, але з розумінням, як цього досягти часто є проблеми. "Сложные проблемы всегда имеют простые, легкие для понимания неправильные решения." ( з прикладної Мерфології)

Дописів
    46 288

Типово

Эмоционально. Но - точно ))

Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 471

Типово

Ага, це помітно, згідно з тими ж соцопитуваннями .

Народ-то може і розуміє, але з розумінням, як цього досягти часто є проблеми. "Сложные проблемы всегда имеют простые, легкие для понимания неправильные решения." ( з прикладної Мерфології)
    самое главное, ИМХО, ВАЗ работает на объединение и формирование политической нации (граждан Украины), а единому народу как любые задачи по плечу так и любые вызовы не страшны, стратегически это очень важно, с учетом того, что с 2004го нас разваливали как минимум по 4 поводам, причем целенаправленно.

Почетный форумчанин
    Остроумие года 2007, 2008, 2010
    Рекламист года 2008
    Подпись года 2009, 2012
    Циник года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Киев, эт. 6, 25 кв.
    Дописів
    62 102

Типово

(...) незачем собирать Майдан если можно (...)
    есть зачем. чтобы не кануть в лету забвения. но вот что кумедно: я подписан на ряд рассылок в русле "чем заняться в Киеве на выходных и не только" - прилетают разные анонсы о концертах, выставках и пр. только что прилетело (с сайта который указан на скрине). символично, что лядские организации собирают лядский митинг возле Лядских ворот.

то бишь, сиё действо уже даже организаторами рассматривается как досуг выходного дня, и каналы информирования выбираются соответствующие.

Дописів
    46 288

Типово

От первого лица.

Ответы президента меня, как гражданина абсолютно не удовлетворили...

ЗЫ ...я увидел что все сползает...сползает...как с пьяного трусы.. (с) ))

ЗЫ 2 ...для себя сделал вывод что президент Зеленский не имеет ни концепции, ни видения..кроме того что хочет установить в Украине мир....

Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 033

Типово

самое главное, ИМХО, ВАЗ работает на объединение и формирование политической нации (граждан Украины), .
    Воно нібито й так. Проте у мене складається враження (суб'єктивне і ще не усталене), що, подібно до Порошенка, Зеленський створює чергову, вже власного авторства лінію конфронтації серед умовно демократичного і проукраїнського табору. Саме останніми вчинками: гарячковими, незрозумілими і навряд чи прорахованими кроками в питанні війни.

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 269

Типово

Цитата Допис від 1960 Переглянути допис
    есть зачем. чтобы не кануть в лету забвения. но вот что кумедно: я подписан на ряд рассылок в русле "чем заняться в Киеве на выходных и не только" - прилетают разные анонсы о концертах, выставках и пр. только что прилетело (с сайта который указан на скрине). символично, что лядские организации собирают лядский митинг возле Лядских ворот.

то бишь, сиё действо уже даже организаторами рассматривается как досуг выходного дня, и каналы информирования выбираются соответствующие.
    Ты же маркетолог. Просто банальное расширение целевой аудитории. Даже наверное не расширение, а просто его попытка. Вот ты же врядли пойдешь...
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 471

Типово

это что бы участникам денег не платить)))

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 241

Типово

Тамара Горіха Зерня

Мені випала честь додивитися останню частину перфоменсу. Замітаючи крихти і вимикаючи світло у редакції, можу сказати таке.
    Ми були не праві, називаючи Зеленського поганим актором. Зеленський хороший актор. Можливо навіть геніальний, і я не здивуюся, якщо разом із дипломом від книги рекордів йому підженуть Оскара.

Зіграти тупого органічно дуже тяжко. Тяжче навіть ніж п’яного. І вже не важливо, чи ти сам розумний вдаєш тупого, який тупо грає тупого, чи ти тупий, і виступаєш у своєму рідному амплуа.
    Для нас важливо розуміти, що Зеленський не є жертвою обставин, маріонеткою чи виконавцем чужої волі. Зеленський є повноцінним співучасником і співорганізатором злочинної схеми.

Він є частиною групи, яка швидко і технічно заблокувала усі важелі інституційного впливу на свою діяльність. Фактично, у державі більше немає легального механізму припинення корупційних діянь чи державної зради з боку найвищих посадових осіб.
    Тому ті перли, якими щедро сипав Зеленський під час «марафону», слід сприймати виключно як димову завісу. Що саме ховається у диму? Що завгодно. Доки ми обговорюємо «привіт мертвим Бабиного Яру» чи «сир по 58 гривень», повз нашу увагу пройде мільярдна «компенсація» Коломойському за Приватбанк. Або виділення трьох мільярдів доларів на утримання «бюджетників» ордло. (До речі, ви в курсі, що саме таку суму росія щорічно виділяє на соціальну та бюджетну сферу Донбасу? Це не рахуючи прямих воєнних витрат, це тільки на чиновників).

Але ми відволіклися. Якщо вдати, що ми сприйняли сьогоднішнє дійство всерйоз, то слід виділити два аспекти.

По-перше, проведення такої тривалої прес-конференції є реакцією на акції протесту «Ні капітуляції» і спробою збити градус суспільної напруги. Наскільки це вийшло у Зеленського, побачимо у понеділок, 14 жовтня.

По-друге, глава держави власними руками і власним ротом поховав міжнародну коаліцію на підтримку України. Визнавши можливість втручання у американські вибори, він технічно перевів Україну у розряд кислотних, небезпечних і токсичних партнерів. Причому він це зробив свідомо, ретельно, повторивши кілька разів. Погодьтеся, є різниця між «я не можу сказати напевно, не знаю, може і втручалися» і «на мою думку, виходячи з наявної у мене інформації, такого втручання не було». У першому випадку – це визнання провини, у другому - реакція президента здорової людини на подібну ситуацію.
    Не сумніваюся, що американські ЗМІ пережують і виплюнуть саме цей епізод «марафону». А завтра ми прокинемося у країні, яка буде відповідальною не тільки за збиття Боїнгу, але і за перемогу Трампа. А на відносно чистому клаптику нашої репутації висітиме табличка: «місце для навішування всіх собак.»

Просто пам’ятайте, що такі речі не робляться експромтом.
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Звідки Ви
    из наших, из славян
    Дописів
    1 299

Типово

Цитата Допис від _pavel Переглянути допис
    Ну ,, извини .
    проехали

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 471

Типово

Воно нібито й так. Проте у мене складається враження (суб'єктивне і ще не усталене), що, подібно до Порошенка, Зеленський створює чергову, вже власного авторства лінію конфронтації серед умовно демократичного і проукраїнського табору. Саме останніми вчинками: гарячковими, незрозумілими і навряд чи прорахованими кроками в питанні війни.
    будем откровенны, конфронтация идет не от него
    тутеще скорее всего свою роль сыграла отсутствие коммуникации с людьми. на фоне разгоняемого отдельной частью коллаборантов мемов типа Президент кукла. клоун, ничего не понимает, не умеет говорить, тупой наркоман и прочее
    но 14 часов, 500 вопросов должны удовлетворить общество надолго

Почетный форумчанин
    Остроумие года 2007, 2008, 2010
    Рекламист года 2008
    Подпись года 2009, 2012
    Циник года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Киев, эт. 6, 25 кв.
    Дописів
    62 102

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    Ты же маркетолог. Просто банальное расширение целевой аудитории. Даже наверное не расширение, а просто его попытка. Вот ты же врядли пойдешь...
    ни я, ни кто либо из моего офиса не пойдет. киевляне (абсолютно все те, с которыми я общаюсь, а их достаточно и это не дебилы) считают все эти потешные митинги платною дурницою для провинциалов и маргиналов. ну кроме тех, кто занимается организацией. тем - пофиг за кого топить. дали денег - будем топить. всякие билецкие и прочие кликуши со свинячими глазками.
    и как маркетолог я вижу агонию. это попытка "последнего рывка" - которая работает против коммуникатора. это примерно как ролик с Кивой на порнхабе. ибо ЦА сайта моемисто.уа - люди, которые выбирают между камерным концертом в филармонии или праздником Покровов в Феофании. а не вышиватной мастурбацией на главной площади Украины.

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 269

Типово

ни я, ни кто либо из моего офиса не пойдет. киевляне (абсолютно все те, с которыми я общаюсь, а их достаточно и это не дебилы) считают все эти потешные митинги платною дурницою для провинциалов и маргиналов. ну кроме тех, кто занимается организацией. тем - пофиг за кого топить. дали денег - будем топить. всякие билецкие и прочие кликуши со свинячими глазками.
    и как маркетолог я вижу агонию. это попытка "последнего рывка" - которая работает против коммуникатора. это примерно как ролик с Кивой на порнхабе. ибо ЦА сайта моемисто.уа - люди, которые выбирают между камерным концертом в филармонии или праздником Покровов в Феофании. а не вышиватной мастурбацией на главной площади Украины.
    Я инженер, но тоже вижу агонию. Но мне денег за организацию не дают. А так....
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Звідки Ви
    оттуда (с)
    Дописів
    27 058

Типово

будем откровенны, конфронтация идет не от него
    тутеще скорее всего свою роль сыграла отсутствие коммуникации с людьми. на фоне разгоняемого отдельной частью коллаборантов мемов типа Президент кукла. клоун, ничего не понимает, не умеет говорить, тупой наркоман и прочее
    но 14 часов, 500 вопросов должны удовлетворить общество надолго
    скоро еще и местные выборы пройдут)))

Сторінка 221 з 1031 ПершаПерша ... 121171211212213214215216217218219220221222223224225226227228229230231271321721 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті