| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Те, що Порошенко не пропустив нагоди "засвітитись" серед протестуючих, не означає, що всі вони - петефіли. Імовірно, що він робив би те саме, якби останніми роками партнери по "формату" його не стали відверто ігнорувати.
Те, що Зеленського охопила "норманська пропасниця", не може бути індульгенцією.
...
Таксист точно не за Петра Алексеевича.
Даже везти отказался денежного клиента.
Щоб щось продати потрібно називати ціну. Не називають ціну лише шахраї. Ти ціну не назвал. Та ще й пішов в наступ. Це я про сленг. Шахраїв зазвичай б"ють. По морді.
ЗІ не називають ціну, ще ті хто сам її не знає. Але зазвичай це нічого не міняє вкінцевому..... тобто таки поморді...
ЗІ ЗІ це нівякому разі не загроза. Це навідь не попередження. Це звичайні банальні реалії.
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
а чого відмовив?Таксист точно не за Петра Алексеевича.
Даже везти отказался денежного клиента.
що сказав?
Ірина Фаріон: «Люди! Навіть найгірший суржик кращий за москвоязик»
Так. Саме така калькуляція мені й потрібна. Навідь не так. Така калькуляція потрібна всім. Лише ідіоти розпочинають справу не уявляючи що для цього потрібно. А зазивають до таких справ шахраї.
ЗІ А свобода у кожного своя. Наприклад я не впевнений що моя свобода й твоя це одне й теж саме.
ЗІ ЗІ Кредит довіри від народу ви мали п"ять років. П"ять років ви робили що хотіли. Настав час якось відпоідати на питання. Й перше питання скільки. Й до речі я тебе пожалів. Я навідь не запитав про людські життя. Будь дорослий відвоідай за те куди кличеш....![]()
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
А Йоран напевно "аби не порох" голосував, але його чомусь вже викреслили з кола народу![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks