Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 193 з 1031 ПершаПерша ... 93143183184185186187188189190191192193194195196197198199200201202203243293693 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 20611, показано з 3 841 по 3 860.

Тема: Зеленский - Президент Украины

Дописів
    1 018

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    Нам не потрібна повна воєнна перемога. Нам потрібно звільнити свою територію.
    Отличная максима
    E. Нерівна всім рівність...Менша посудина має менше, але в тому є рівна більшій, що вони обидві однаково повні.

Дописів
    7 525

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    практика стран прошедших дефолты говорит, что с МВФ надо как с женщиной, послушать и сделать наоборот
    и где же эта страна, выигравшая от дефолта?

Звідки Ви
    Киев
    Дописів
    5 524

Типово

Цитата Допис від Gray Wolf Переглянути допис
    Причём тут реально это или нереально? Я Вас спрашивал конкретно о: какие дальнейшие действия Украины, если сепаратисты перестанут стрелять и отведут войска, с учётом того что выполнение минских соглашений = капитуляция?
    Надеюсь, в итоге будет "приднестровский" вариант.
    "Ніч буде важкою, дуже важкою. Але буде ранок!", - Президент Зеленський 00:00 26.02.2022

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 055

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    шоп без вас петеозабоченных зеленский делал бы?))
    Те, що Порошенко не пропустив нагоди "засвітитись" серед протестуючих, не означає, що всі вони - петефіли. Імовірно, що він робив би те саме, якби останніми роками партнери по "формату" його не стали відверто ігнорувати.

Те, що Зеленського охопила "норманська пропасниця", не може бути індульгенцією.

Звідки Ви
    г. Киев
    Дописів
    1 509

Типово

Цитата Допис від Mikela Переглянути допис
    Твоя капітуляція не потрібна, такого добра було достатньо в Лугандоні чи Криму, бо для відновлення хоч якогось життя колишній імперії потрібні українці, творці тієї колишньої імперії. Угрофіни, як аборигени, колишні кріпаки, не стані справитися із викликами західної цивілізації.
    Зачем вы повторяете сказки от Бжезинского? Он под конец жизни даже сам признался в своей ошибке. Украина - плохая территория для построения империи. Она как Троянский конь - разрушает любую Империю. Ведь украинский народ очень свободолюбив и не потерпит никаких оков! Забыли что ли?

Звідки Ви
    Киев
    Дописів
    5 524

Типово

Те, що Порошенко не пропустив нагоди "засвітитись" серед протестуючих, не означає, що всі вони - петефіли.
    Вот именно, большинство - нет. Это хорошо видно по реакции петиков на Вече.
    "Ніч буде важкою, дуже важкою. Але буде ранок!", - Президент Зеленський 00:00 26.02.2022

Звідки Ви
    г. Киев
    Дописів
    1 509

Типово

...

Типово

Таксист точно не за Петра Алексеевича.
    Даже везти отказался денежного клиента.

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 275

Типово

Нам не потрібна повна воєнна перемога. Нам потрібно звільнити свою територію. Щодо тривалості - зазвичай вважають, що поки Росія не зміниться істотним чином; я б ще додав непередбачувані обставини у вигляді різких змін в самому існувані людства, але це зовсім інша історія, просто це може співпасти в часі.
    Орієнтуватись слід на десятиліття.

P.S. "Партія війни" - це кремлівський сленг; раджу про це пам'ятати.
    Щоб щось продати потрібно називати ціну. Не називають ціну лише шахраї. Ти ціну не назвал. Та ще й пішов в наступ. Це я про сленг. Шахраїв зазвичай б"ють. По морді.
    ЗІ не називають ціну, ще ті хто сам її не знає. Але зазвичай це нічого не міняє вкінцевому..... тобто таки поморді...
    ЗІ ЗІ це нівякому разі не загроза. Це навідь не попередження. Це звичайні банальні реалії.
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Дописів
    8 556

Типово

Таксист точно не за Петра Алексеевича.
    Даже везти отказался денежного клиента.
    а чого відмовив?
    що сказав?
    Ірина Фаріон: «Люди! Навіть найгірший суржик кращий за москвоязик»

Типово

Цитата Допис від Angelinn Переглянути допис
    а чого відмовив?
    що сказав?
    Не знаю.
    Я думаю, побоялся, что с таким то пассажиром в его машину точно метнут бомбу на радость народа

Звідки Ви
    НШ ЗКБ
    Дописів
    5 322

Типово

Цитата Допис від Gray Wolf Переглянути допис
    какие дальнейшие действия Украины, если сепаратисты перестанут стрелять и отведут войска, с учётом того что выполнение минских соглашений = капитуляция?
    пусть сперва отведут свою орко-орду, а там будет видно.

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 055

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    Щоб щось продати потрібно називати ціну. Не називають ціну лише шахраї. Ти ціну не назвал. Та ще й пішов в наступ. Це я про сленг. Шахраїв зазвичай б"ють. По морді.
    ЗІ не називають ціну, ще ті хто сам її не знає. Але зазвичай це нічого не міняє вкінцевому..... тобто таки поморді...
    ЗІ ЗІ це нівякому разі не загроза. Це навідь не попередження. Це звичайні банальні реалії.
    Та до біса емоції, можете не купувати. Я міг би написати, що ціна - свобода, але свобода ціни не має. Та і не хочеться цього пафосу; вже наїлись в передвиборчих змаганнях. Чи вам потрібна калькуляція, з розбивкою по продукції і роках?

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 275

Типово

Та до біса емоції, можете не купувати. Я міг би написати, що ціна - свобода, але свобода ціни не має. Та і не хочеться цього пафосу; вже наїлись в передвиборчих змаганнях. Чи вам потрібна калькуляція, з розбивкою по продукції і роках?
    Так. Саме така калькуляція мені й потрібна. Навідь не так. Така калькуляція потрібна всім. Лише ідіоти розпочинають справу не уявляючи що для цього потрібно. А зазивають до таких справ шахраї.
    ЗІ А свобода у кожного своя. Наприклад я не впевнений що моя свобода й твоя це одне й теж саме.
    ЗІ ЗІ Кредит довіри від народу ви мали п"ять років. П"ять років ви робили що хотіли. Настав час якось відпоідати на питання. Й перше питання скільки. Й до речі я тебе пожалів. Я навідь не запитав про людські життя. Будь дорослий відвоідай за те куди кличеш....

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 055

Типово

ЗІ ЗІ Кредит довіри від народу ви мали п"ять років. П"ять років ви робили що хотіли. (
    О, пішли узагальнення. А хто це - "ви"? І хто тоді ви, Шурик Г.? Для ясності.

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 275

Типово

О, пішли узагальнення. А хто це - "ви"? І хто тоді ви, Шурик Г.? Для ясності.
    ви це партія війни. Ми це народ, який на останніх двух виборах сказав свое слово. Досить ясно сказав.....

Дописів
    12 043

Типово

не доросли еще желудки до народа.

Дописів
    8 556

Типово

Цитата Допис від Господин Эбонуцио Переглянути допис
    Не знаю.
    Я думаю, побоялся, что с таким то пассажиром в его машину точно метнут бомбу на радость народа
    оце реальніше... а то "не за Петра.... отказался..."

Дописів
    8 556

Типово

Так. Саме така калькуляція мені й потрібна. Навідь не так. Така калькуляція потрібна всім. Лише ідіоти розпочинають справу не уявляючи що для цього потрібно. А зазивають до таких справ шахраї.
    ЗІ А свобода у кожного своя. Наприклад я не впевнений що моя свобода й твоя це одне й теж саме.
    ЗІ ЗІ Кредит довіри від народу ви мали п"ять років. П"ять років ви робили що хотіли. Настав час якось відпоідати на питання. Й перше питання скільки. Й до речі я тебе пожалів. Я навідь не запитав про людські життя. Будь дорослий відвоідай за те куди кличеш....
    ну прямісінько про шмарклю і 30%...

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    13 994

Типово

А Йоран напевно "аби не порох" голосував, але його чомусь вже викреслили з кола народу

Сторінка 193 з 1031 ПершаПерша ... 93143183184185186187188189190191192193194195196197198199200201202203243293693 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті