| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Мнение толпы - это всего лишь умело растиражированное мнение ведущей Единицы.
Об управленческом учете человечьим языком
Я тоді був не прихильником Петра і був проти на виборах. Мені ні тоді, ні сьогодні нічого не обіцяли і не обіцяють, тому й немає ніякої маніпуляції чи брехні, а йде процес, де вже знову на тобі відповідальність і я не розумію ці небилиці про Петра, як він міг так і боровся із ворогом. А капітулянт, все ти сьогодні робиш обернеться проти тебе і Моні.
похоже, что с размерами и местоположением не повезло. Одна и та же серия по кругу столетиями.
Европа же не от нефиг делать объединялась в Евросоюз?
У нас нет дружественных стран. Видно любому диванному аналитику (то есть мне).
Пока похоже, что снова не в этот раз, учитывая количество представителей Сороса, Могилевича, Беньямина Нетаньяху и тд и тп.
Америка вплоть до своего падения не прекратит заработки на войнах на других континентах.
Раися вплоть до своего падения не прекратит заработки на сырье и уже научилась зарабатывать на чужих войнах.
Скоро выход Китая на арену.
Востаннє редагував 1656dnipro: 06.10.2019 о 19:46
E. Нерівна всім рівність...Менша посудина має менше, але в тому є рівна більшій, що вони обидві однаково повні.
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Мнение толпы - это всего лишь умело растиражированное мнение ведущей Единицы.
Об управленческом учете человечьим языком
чингачгук, у тебя стрелы когда нибудь закончатся? )
скинь картинку зели и проплаченного майдана. )
Ще трішки попідписує формул, а його міністри зроблять парочку незрозумілих заяв, то сумніваюсь, що йому вдасть добратись до Ростова цілим
Так просто в Європі країни вектор політики не міняють кожні вибори, а в нас крім Порошенка, кожний хотів всидіти на двух стільцях, Але вони не Лукашенки були тому і їм це не вдавалось, тому і союзників немає. Бо хто захоче в союзники країну де при зміні влади вектор політики міняється.
Ладно, петики, надоели. Вы так и не поняли, что Зе-команда поимела вас по полной. Уверен на 100%, что сегодняшние акции были согласованы руководителями "Нет - капитуляции!" с Зелей. Представляете, какая у него теперь поддержка? Приходит Зеля на переговоры и говорит Меркель и Макрону (х.йло не принимаем во внимание, - ему, чем быстрее наш президент слетит, тем лучше): "Вы чо? Хотите, чтобы я это подписал? Вы видите, что у нас делается? Мне тогда нет смысла вообще возвращаться, - сметут прямо в аэропорту!" А ведь этим двум М. надо не договор сам по себе, а чтобы он был выполнен! Иначе, что они скажут своим избирателям? Где мир, который они обещали Европе?
Короче, не буду я долго объяснять. Петики не поняли, благодаря каким технологиям Зеля победил на выборах, и продолжают не понимать дальше. Кто им лекарь?
P. S. Петики, не забывайте о митинге Белецкого 14 октября. Милости просим!
"Ніч буде важкою, дуже важкою. Але буде ранок!", - Президент Зеленський 00:00 26.02.2022
когда зеля будет дергать ногами вися в петле, то зебилы тоже будут орать, что все так и планировалось? )
Как я заметил, петики уважают Разумкова. Он говорит не хуже Пети и, возможно, будет следующим президентом.
«Ключовим питанням стоїть питання про вибори. Вибори можуть відбуватися виключно за українським законодавством, і це одна з тих червоних ліній, про які ми говорили. Друге — вибори можуть відбуватися лише коли немає кулеметів, танків, іншої зброї. Тому що все це не дозволяє провести вибори. Коли буде досягнутий безпековий компонент, про що говорять усі політики і в першу чергу президент і я, і представники нашої політичної сили, тоді ми зможемо виключно за українським законодавством провести вибори на поки що тимчасово окупованій території. Коли в нас буде контроль над кордоном, коли ОБСЄ визнає ці вибори, саме тоді почне працювати так званий новий закон про особливий статус Донбасу», — заявив Разумков.
Разумков наголосив, що ніхто не буде порушувати «червоні лінії», які були зазначені раніше, тому що від них залежить територіальна цілісність і суверенітет України.
«Ми дійсно розуміємо, що так званий закон про особливий статус тимчасово окупованих територій закінчується в цьому році. І треба знаходити новий механізм, новий закон, і президент про це говорив, що це буде публічна позиція, це не буде писатися в Офісі президента або в закритому комітеті Верховної Ради. Це закон буде писатися разом з суспільством, тому що це питання дуже важливе для всієї держави», — зауважив Разумков.
За його словами, для того, щоб ні в кого не було думки, що новий закон про особливий статус передбачатиме федералізацію України, він повинен розроблятися із залученням експертів, громадськості, Верховної Ради, Офісу президента, а також закордонних партнерів.
Голова Верховної Ради також сподівається, що перемовини в «нормандському форматі» зможуть дати поштовх, який допоможе вийти з глухого кута. Разумков також зауважив, що при відведенні військ з лінії розмежування безпека буде зберігатися за рахунок Національної гвардії, правоохоронців, які там перебуватимуть.
«Це українська територія і на ній будуть зберігатися закони України. А за дотриманням законів України і безпекою будуть наглядати правоохоронні органи Української держави. Я впевнений, що до нього долучаться і представники організації ОБСЄ, і журналісти, які теж дуже часто беруть участь в цьому процесі. Я впевнений, що ми таким чином, на жаль, не швидко, але зможемо вийти з тієї патової ситуації, яку ми спостерігаємо протягом вже декількох років, і зможемо почати реалізовувати Мінські домовленості. І таким чином, виконуючи ті пункти, які зазначені в Мінську, вийдемо на повернення, в першу чергу, людей і своїх територій», — наголосив він.
https://hromadske.ua/posts/spiker-pa...status-donbasu
"Ніч буде важкою, дуже важкою. Але буде ранок!", - Президент Зеленський 00:00 26.02.2022
Это Вам снова Порошенко наврал, чтобы поднять свой рейтинг?
Вот данные по итогам 2018 года
http://www.dsnews.ua/economics/god-t...28122018140000
Наша сила - в єдності!
Петики такие серьезные. Улыбнитесь.
Таксист отказался везти Петра Порошенко с митинга https://www.youtube.com/watch?time_c...&v=adOOluhaYOY
Страной не ошиблись? Приемники то на россии практикуются ...
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks