Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 152 з 1031 ПершаПерша ... 52102142143144145146147148149150151152153154155156157158159160161162202252652 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 20611, показано з 3 021 по 3 040.

Тема: Зеленский - Президент Украины

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Цитата Допис від KpoT Переглянути допис
    Mikelко, ти ні розуміти не спроможне, що пишуть, а ні виражати свої думки, тому йди геть, тобто ПНХ запроданець

п.с. термін "малороси" вживала пропагандонстка машина СРСР, та ще раніше імперська РФ, а зараз ти ... зрозумів дурню?
    Тебе, падлу, малоросом обізвав кацап, який проживає серед нас. Розумієш свою проблему, поки не стало пізно, або бандерівець - поважний українець, або на смітник. Вибір за тобою і часу залишилося для тебе зовсім мало.
    http://s017.radikal.ru/i425/1304/de/a51ced5f2a44.jpg

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Цитата Допис від Scirpion4iк Переглянути допис
    Ссылки, фото/видео будут, или как обычно *****бол?
    Все набагато простіше, піднімай руки і знімай труси, кацапи полюблять тебе одразу.

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 269

Типово

Глобус а что я должен сказать. Люди работают. Что из этого получится увидим. Они пытаются что то менять. Хотя бы воров. А много я от них и не ждал. Мне уже не мало лет и я прекрасно понимаю, что один человек сам тут ни фига не поменяет. Особенно если ему будут втыкать палки в колеса. Даже 450 не поменяет. Даже 1000. Даже 1 000 000. Их задача толкнуть общество в нужном направлении. И я пока не могу сказать, что у них не получается. Как по мне так получается. Еще и как получается.
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Дописів
    12 043

Типово

как обычно божья роса. ) весь мир в курсе и только зебилы орут что доказательства не доказательства.

Дописів
    1 394

Типово

Цитата Допис від Mikela Переглянути допис
    Все набагато простіше, піднімай руки і знімай труси, кацапи полюблять тебе одразу.
    Я понял, петеистерика фсьопропало, отвели войска. А где флаги дырляндии/мордора и пидорахи с ними же?

Вот так и проявляются ботонаклонности...

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    28 422

Типово

а чого це він так згадував, га? його хтось просив нагадувати? начебто ніхто, так тоді для чого? .. може щоб зацементувати Петра для де-якогось електорату, для більшості, а оно бачте як, не вийшло, - українці мудріші

зараз стало новомодньо у де когось більшість громадян дурнями виставляти, здагадуєтесь на що я натякаю? так це що тоді, майдан підримували ті самі дурні з більшості, на армію скидувались дурні?

та пішли ви нахер з такими забубонами - виставляти громадян дурнями, наполягати на цьому.
    А вы не заметили,как сторонники петра стали слушать и доверять ***лу?
    А ведь недавно любое его слово считалось враньем.

Дописів
    22 023

Типово

Цитата Допис від L_Pt Переглянути допис
    Щось ваші окремі слова у змістовний смисл не складаються. Хто почав колоти українців, про який випадок ви говорите?
    а то ви не у курсі про що річ, може гаразд прикидатись?...
    починаючи з "собачою будки ..." далі у купі "а то путин нападет .... кто не правильно проголосует агент кремля ... Україна це Я ... калька плакатных лозунгов ПП с выборов путина ... " продолжилось это безобразие делением страны на элит и баранов, угроз театральных или не театральных . Особенно последнее ну никак не может быть заботой о становлении Государственности Украины ... по ходу каденции еще ряд некоторых фундаментально отвратных моментов с пропагандой вокруг них - это и про олигархов якобы они для переходного периода, для спойкойствия (ситуация с Коломойским тому опровержение), отношение к коррупции и пропаганде клоунской вокруг нее со стороны "артистов-журналистов-аналитиков" на зарплате.

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    Глобус а что я должен сказать. Люди работают. Что из этого получится увидим. Они пытаются что то менять. Хотя бы воров. А много я от них и не ждал. Мне уже не мало лет и я прекрасно понимаю, что один человек сам тут ни фига не поменяет. Особенно если ему будут втыкать палки в колеса. Даже 450 не поменяет. Даже 1000. Даже 1 000 000. Их задача толкнуть общество в нужном направлении. И я пока не могу сказать, что у них не получается. Как по мне так получается. Еще и как получается.
    Ого! Вже Монікі втикають палки... Це вже цікаво, що ж він вигадає для наступних перемовин.

Дописів
    22 023

Типово

Цитата Допис від bezzeb Переглянути допис
    А вы не заметили,как сторонники петра стали слушать и доверять ***лу?
    А ведь недавно любое его слово считалось враньем.
    та они уже типа и по типу "московский комсомолец" цитируют, росийских ЛОМов /// черти шо

Дописів
    12 043

Типово

а кто ж ему палки то кидает? в его то монокоалиции?

Дописів
    24 545

Типово

починаючи з "собачою будки ..." далі у купі "а то путин нападет .... кто не правильно проголосует агент кремля ... Україна це Я ... калька плакатных лозунгов ПП с выборов путина ... " продолжилось это безобразие делением страны на элит и баранов, угроз театральных или не театральных . Особенно последнее ну никак не может быть заботой о становлении Государственности Украины ... по ходу каденции еще ряд некоторых фундаментально отвратных моментов с пропагандой вокруг них - это и про олигархов якобы они для переходного периода, для спойкойствия (ситуация с Коломойским тому опровержение), отношение к коррупции и пропаганде клоунской вокруг нее со стороны "артистов-журналистов-аналитиков" на зарплате.
    Ви тільки що написали про раша- та зепропаганду.
    Обвели ж вас навколо пальця.
    Будь-яка імперія – це зло.
    Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

В тебе немає мети, тому й не можеш запропонувати конструктива, тому кидаєшся зі сторони в сторону, тому тебе знову чекає той самий кінець і капець.

Дописів
    22 023

Типово

Ви тільки що написали про раша- та зепропаганду.
    Обвели ж вас навколо пальця.
    яка така про раша та зе пропаганда? то ви мабуть десь заблукали ... подивиться передвиборчий з'їзд БПП хоча б, .. та що далеко ходити, Відьма у цій темі, пару сторінок попереду сказала для чого олігархи усякі ... та й про 25% елітну та інших, котрі отара/стадо дурне з подачі петіків ви не у курсі, відкіля це воно? ) .. я вважаю що це їх путін навчив)) , а як інакше зруйнувати Україну як не о таке впроваджувати через петюнь внутрішнього конфликту ?

невже скажете що я це, про ознаки, вигадав?
    це ще я про інші ознаки не згадував

Дописів
    24 545

Типово

яка така про раша та зе пропаганда? то ви мабуть десь заблукали ... подивиться передвиборчий з'їзд БПП хоча б, .. та що далеко ходити, Відьма у цій темі, пару сторінок попереду сказала для чого олігархи усякі ... та й про 25% елітну та інших, котрі отара/стадо дурне з подачі петіків ви не у курсі, відкіля це воно? ) .. я вважаю що це їх путін навчив)) , а як інакше зруйнувати Україну як не оте впроваджувати через петюнь внутрішнього конфликту ?

« А то путін нападе» - це мем виключно раша- та зепропагандистів. Ну, спробуйте це приписати комусь іншому.
    Будь-яка імперія – це зло.
    Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

яка така про раша та зе пропаганда? то ви мабуть десь заблукали ... подивиться передвиборчий з'їзд БПП хоча б, .. та що далеко ходити, Відьма у цій темі, пару сторінок попереду сказала для чого олігархи усякі ... та й про 25% елітну та інших, котрі отара з подачі петіків ви не у курсі, відкіля це воно? ) .. я вважаю що це їх путін навчив)) , а як інакше зруйнувати Україну як не оте впроваджувати через петюнь внутрішнього конфликту ?

Ти що політичний активіст і можеш відповідати за пункти програми тієї за яку проголосував.
    Замість своє відповідальності починається махлювання з опонентами.

Дописів
    22 023

Типово

« А то путін нападе» - це мем виключно раша- та зепропагандистів. Ну, спробуйте це приписати комусь іншому.
    мда ... важко з вами. "Або Порошенко, або Путин" хоча б це бачили, також раша? хоча тут я з Вами згоден - дурному (у) ПП навчили(сь), а ви цього не зрозуміли на жаль

Дописів
    46 288

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    Шурик
    (с)
    тебе не кажется, что это уже глум?))
    Шо, не успеваешь впитывать росу? Старайся! Ещё не вечер ))
    Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

бездоказательное и потому ложное утверждение у вас, но таки тогда:
    уся рыготня голосовала на рыготню текущих фракций, или не заметили как не мало они набрали?

до кучи, с большой долей достоверности так же можно утверждать, что петики-комсомольцы в некоторой не малой части есть та самая часть рыг избирателей ранее за януковича, антимайдан и прочее то что рядом
    А можно на прикладах нашіх форумчан, що от цей топив за овоча, а потім, бац і став патріотом, і почав за Порошенко?
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Звідки Ви
    Dnepropetrovsk
    Дописів
    43 534

Типово

гы, ну разумеется

Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  ПутинПорошенко.jpg
Переглядів: 24
Розмір:  80,2 КБ
ID:	2244998
    Мнение толпы - это всего лишь умело растиражированное мнение ведущей Единицы.
    Об управленческом учете человечьим языком

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від ashim1990 Переглянути допис
    Вы думаете, Украина в состоянии переварить тех, кто остался в Лугандонии, - потомков кацапов, притом явно нелучших? Я так не думаю.
    Притом, больше нигде в Украине так явно проблема не стоит.
    А нащо їх варити? Хтось з'їде, хтось примиритися, а хтось зрадіє поверненню української влади.
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Сторінка 152 з 1031 ПершаПерша ... 52102142143144145146147148149150151152153154155156157158159160161162202252652 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті