| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Іноді, для розваги, так цікаво буває читати висловлювання окремих сферичних персонажів у вакуумі...
И что они не ездят по нашим дорогам, не пьют нашу воду и не пользуют другую нашу инфраструктуру...Серж это все хорошо пока ты сидишь на жопе ровно и не видишь другого. Стоит выехать в "нищую" Болгарию или Румынию, и ты получаешь просто культурный шок от того как оно на самом деле может быть...
ЗЫ и это я ща молчу за госорганы... или это я тут везде бегаю с этой хреновой справкой о составе семьи...![]()
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Данилюк подал в отставку. По слухам его место займёт Аваков, а Данилюк уезжает послом в США.
Можно и тут поздравить беню …
Зеолигархизация працює![]()
Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)
Рівень впливу на Володимира Зеленського керівника його Офісу Андрія Богдана важко переоцінити. Досвідчений юрист та держслужбовець зі стажем регулярно поруч з президентом. Це його головний радник. Та деякі факти з його минулого і досі маловідомі українцям. Наприклад, те, що він працював в уряді Миколи Азарова – як урядовий уповноважений з питань корупції – та був його радником. І те, що він у складі урядової делегації – разом з Миколою Азаровим та Юрієм Бойком – літав у листопаді 2013 року на перемовини до Санкт-Петербурга. Після повернення цієї делегації уряд Азарова і оголосив про згортання євроінтеграційного курсу. А також те, що в розпал протестів він був нагороджений урядом Азарова почесною грамотою. Але це не єдина відзнака Богдана. «Схеми» розповідають про раніше невідомі широкому загалу, але важливі факти з біографії голови Офісу президента.
Странно читать в обсуждениях фамилии Ахметов, Коломойский, Пинчук, Медведчук через 5 лет после Революции Гидности.
Без подписи
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks