Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 660 з 809 ПершаПерша ... 160560610650651652653654655656657658659660661662663664665666667668669670710760 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 16178, показано з 13 181 по 13 200.

Тема: События в Донецке и Луганске / Ситуация в зоне АТО

Дописів
    37 060

Типово

Цитата Допис від UKRBAT Переглянути допис
    Давайте проще - это кацапы.Которых навезли и они размножились и расселились и им так нравится.Говорить там особо не с кем уже.Нет,ну реально вы хотите этот инфильтрат?Этот вечно гниющий прыщ?
    мне вот забавно , а ты кто ? ты думаешь что наверное не кацап .

всего 200 лет назад население екатеринослава составляло 6 тыс человек . небольшая деревня . Как ты думаешь откуда ты завезен ?

Дописів
    24 545

Типово

Цитата Допис від alyak Переглянути допис

всего 200 лет назад население екатеринослава составляло 6 тыс человек . небольшая деревня . Как ты думаешь откуда ты завезен ?
    Ну допустимо з Дієвки чи Нижньодніпровську.

Катеринослав то був маленький острів навкруги українського моря, до того як відкрили заводи.

Що ви тим хотіли сказати?
    Будь-яка імперія – це зло.
    Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.

Звідки Ви
    Днепр, Победа
    Дописів
    20 752

Типово

Ну мои предки с Синельниковского р-на, а твои откуда завезены? Ты хоть знаешь кто они?

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Знову для ідіотів - свідок сто років тому:
    Або треба розглядати його як яскравий вияв національно-культурної життєздатности українства, і тоді треба ширше розплющити очі й добре придивитися до висновків, які з цього випливають. Ми самі тут на Півдні так старанно і так наївно насаджували по містах русифікаторські основи, наша преса стільки клопоталася тут про російський театр і поширення російської книги, що ми врешті цілковито впустили з очей справжню, аритметичну дійсність, як вона виглядає за межами нашого курячого світогляду.

Поза цими містами вирує суцільне, майже тридцятимільйонне українське море. Загляньте будь-куди не лише в його центрі – в котрий-небудь Миргородський або Васильківський повіт, – загляньте на його окраїни – до Харківської або Воронізької губернії, біля самої межі, за якою починається великоруська мова, – і ви будете вражені, до якої міри незайманим і незмішаним залишилося це суцільне українське море. Є на цій межі села, де по цей бік річки живуть "хохли", а по той бік – "кацапи".

Живуть споконвіку поруч і не змішуються. Кожний бік розмовляє по-своєму, одягається по-своєму, зберігає свій власний звичай; одружуються лише зі своїми; цураються один одного, не розуміють і не шукають взаємного розуміння. Варто було б поїхати туди П. Б. Струве, авторові теорії щодо "національних відштовхувань", перед тим, як казати про єдину трансцендентну "загальноросійську" суть. Такого виразного відштовхування нема, як кажуть, навіть на польсько-литовському або польсько-білоруському етнографічному кордоні.
    Із збірки: Володимир Жаботинський. Вибрані статті з національного питання / Переклад Ізраїля Клейнера. – Київ, 1991. – С. 71-79; 128-129.Цитується за: http://ua.judaicacenter.kiev.ua/nauk...ovogo-yuvileyu
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Наші нові друзі та торгові партнери посилили обстріли. Двоє українських воїнів загинули, одного поранено. Перемир'я триває.
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Звідки Ви
    sniper avenue
    Дописів
    13 291

Типово

У меня 100 процентная гарантия.Сын правда уже метис.

Звідки Ви
    Днипро
    Дописів
    13 651

Типово

Російські спецпризначенці Єрофєєв і Александров, яких обміняли на Савченко, вже мертві

Російські спецпризначенці Євген Єрофєєв та Олександр Александров, яких свого часу обміняли на Надію Савченко, нині вже мертві.

Про це в ефірі програми ТСН.Тиждень сказав журналіст Андрій Цаплієнко.

"Де зараз російські військові Єрофєєв і Александров, яких обміняли на Надію Савченко? Їхні адвокати стверджують, що з ними все гаразд. Але, за моїми даними, Єрофеєва хтось зарізав просто в нього вдома. А Александров опинився в Сирії і майже одразу - серед бойових утрат", - сказав Цаплієнко.

Нагадаємо, ГРУвець Єрофєєв був затриманий разом зі своїм колегою Олександром Александровим 16 травня 2015 року в зоні бойових дій в Луганській області. Під час допиту капітан Єрофєєв зізнався, що очолював диверсійно-розвідувальну групу з 12 осіб, до складу якої входив сержант Александров.

ГРУвців було ГРУвців Александрова та Єрофеєва засуджено до 14 років із конфіскацією майна ГРУвців Александрова та Єрофеєва засуджено до 14 років із конфіскацією майна засуджено до позбавлення волі на 14 років із конфіскацією всього майна.

https://tsn.ua/svit/yerofeyev-ta-ale...n-1407732.html

Дописів
    11 211

Типово

Цитата Допис від Alex75 Переглянути допис
    Как показывает опыт Приднестровья - не будет.
    А там гораздо больше языковых отличий. Тем не менее у всех молдавские паспорта. Несмотря на менталитет .
    Убери российский фактор - нет никаких ДНР или ПМР. С какой стати они будут куда-то "хотеть" или "не хотеть", если не будет российской поддержки?
    Они хотят в СССР. Этот миф рано или поздно уйдёт в прошлое.
    Та же Прибалтика, где целые районы были русскими, а благополучно интегрировались. И если бы не палки в колёса и пропаганда со стороны России, то и неграждан там было бы меньше. Собственно, скоро не будет по естественным причинам.
    какой опыт ? Вы там были ? Я да.. 99 % авто уже номера местного разлива, в местных миграционках очередь с ночи за получением паспорта РФ , 5 лет прошло, на сегодня там уже есть дети, которым 9 лет и которые вообще не помнят что такое жить в Украине и не знают... россиян там достаточно, особенно военных, частей военного подчинения в городе тоже... в общем явное Приднестровье -2 ... и нафиг оно в другом никому не нужно.... все эта зона на годы долгие так и будет ....

Звідки Ви
    Днепр, Победа
    Дописів
    20 752

Типово

Цитата Допис від Elf@ Переглянути допис
    какой опыт ? Вы там были ? Я да.. 99 % авто уже номера местного разлива, в местных миграционках очередь с ночи за получением паспорта РФ , 5 лет прошло, на сегодня там уже есть дети, которым 9 лет и которые вообще не помнят что такое жить в Украине и не знают... россиян там достаточно, особенно военных, частей военного подчинения в городе тоже... в общем явное Приднестровье -2 ... и нафиг оно в другом никому не нужно.... все эта зона на годы долгие так и будет ....
    Паспорта РФ? Так на фиг на рашу.

Будет зона особая - да заради бога, кому оно хуже будет? Оно ж только к нам за пенсией ездят, а отдачи от них нет, кроме обстрелов нас.

Дописів
    2 212

Типово

Трагедия Иловайского котла будет тщательно расследована с чистого листа - Чумак
    https://strana.ua/news/222040-trahed...ta-chumak.html

Дописів
    11 211

Типово

Цитата Допис від ОлегБ Переглянути допис
    Паспорта РФ? Так на фиг на рашу.

Будет зона особая - да заради бога, кому оно хуже будет? Оно ж только к нам за пенсией ездят, а отдачи от них нет, кроме обстрелов нас.
    они туда и едут, потому что в дыре з.п. маленькие, правда есть вторая сторона : продажа недвижимости россиянам военным в том числе, то есть замещение населения жителями рф , там и так на сегодня регион -бесплатный военный полигон для РФ и сбыт своей гавняной продукции.... какие экономические в том числе последствия для Украины - думаю они есть , не всегда очевидные для нас ,но даже в том, что люди , которые живут по соседству с дырой постоянно находятся под обстрелами , ну и наши военные там гибнут и становятся калеками тоже...

Дописів
    24 545

Типово

они туда и едут, потому что в дыре з.п. маленькие, правда есть вторая сторона : продажа недвижимости россиянам военным в том числе, то есть замещение населения жителями рф , там и так на сегодня регион -бесплатный военный полигон для РФ и сбыт своей гавняной продукции.... какие экономические в том числе последствия для Украины - думаю они есть , не всегда очевидные для нас ,но даже в том, что люди , которые живут по соседству с дырой постоянно находятся под обстрелами , ну и наши военные там гибнут и становятся калеками тоже...
    І що робити?
    Погоджуватись на капітуляцію та дозволяти цій раковий пухлині робити метастази по усій Україні?
    Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.

Дописів
    11 211

Типово

Цитата Допис від L_Pt Переглянути допис
    І що робити?
    Погоджуватись на капітуляцію та дозволяти цій раковий пухлині робити метастази по усій Україні?
    я не писала нигде про капитуляцию ...что делать ? - я тоже не знаю, но то что я там увидела - приднестровье -2 , думаю будет постепенное замораживание конфликта и просто территория N , сочувствую людям, которые остались там в заложниках, но ждать в ближайшие годы правого решения конфликта не стоит .

Дописів
    24 545

Типово

я не писала нигде про капитуляцию ...что делать ? - я тоже не знаю, но то что я там увидела - приднестровье -2 , думаю будет постепенное замораживание конфликта и просто территория N , сочувствую людям, которые остались там в заложниках, но ждать в ближайшие годы правого решения конфликта не стоит .
    Що значить "думаю будет постепенное замораживание конфликта и просто территория N" - воно вже є.

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 008

Типово

Цитата Допис від L_Pt Переглянути допис
    Що значить "думаю будет постепенное замораживание конфликта и просто территория N" - воно вже є.
    Та, можливо, про заморожування ще треба буде мріяти, як про велике досягнення. Варто почитати про ініціативи недавно обраних посадовців Слуги Народу, так там все проникнуто турботою про добробут мешканців окупованої території. Не дуже здивуюсь, якщо скоро на вокзал Дніпра урочисто прибуде перший прямий потяг з Донецька; і справді - скільки можна тамтешнім отоварюватись в крихітній Волновасі чи Курахово, або мотатись до Маріуполя...

А сьогоднішній виступ Зеленського на форумі YES? "Тільки дипломатія" - це вже чули 5 років, але туманні натяки на можливі поступки справляють враження своїми масштабами.

Дописів
    11 211

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    Та, можливо, про заморожування ще треба буде мріяти, як про велике досягнення. Варто почитати про ініціативи недавно обраних посадовців Слуги Народу, так там все проникнуто турботою про добробут мешканців окупованої території. Не дуже здивуюсь, якщо скоро на вокзал Дніпра урочисто прибуде перший прямий потяг з Донецька; і справді - скільки можна тамтешнім отоварюватись в крихітній Волновасі чи Курахово, або мотатись до Маріуполя...

А сьогоднішній виступ Зеленського на форумі YES? "Тільки дипломатія" - це вже чули 5 років, але туманні натяки на можливі поступки справляють враження своїми масштабами.
    а ви впеннені , що всі мешканці мали змогу виїхати ? люди опинились там за власним бажанням ? до речі якщо вони й масово їздять за покупками в Україну, то нам тільки найкраще, бо вони вивозять гроши сюди й тим самими забезпечують товарообіг в Україні .
    була би там змога купляти більше українськe, то можливо російське там майже би не купляли й вивозили кошти, які там платять с бюджету РФ майже всі .

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

... да ... новую КПСС надо строить на основе диджитализации .. и ребяты верным путем идут, чо ...
    Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 008

Типово

а ви впеннені , що всі мешканці мали змогу виїхати ? люди опинились там за власним бажанням ? до речі якщо вони й масово їздять за покупками в Україну, то нам тільки найкраще, бо вони вивозять гроши сюди й тим самими забезпечують товарообіг в Україні .
    була би там змога купляти більше українськe, то можливо російське там майже би не купляли й вивозили кошти, які там платять с бюджету РФ майже всі .
    От саме про вимушених переселенців і мав би турбуватись наш уряд в першу чергу, та і в другу теж. Щоб всі бажаючі могли виїхати звідти, поки є така можливість, і на новому місці налагодити нормальне життя.

Щодо торгівлі в усіх її видах, підрахунків - чиїх товарів більще куплять і яка буде вигода - ви маєте зрозуміти: в чистому вигляді це є співпраця з окупантами і допомога їм в утриманні території, а ще мовчазне схвалення для тих, хто підтримував сепаратистів. А щирих проникливих слів в стилі гуманізму і Хьюман Райтс Вотч легко можна виголосити стільки, щоб ця суть під ними стала непомітною.

Чим і займається постійно російська пропаганда, а також і наша імпотентна типу Мінстеця не відставала. Та й нова влада щось по цій второваній стежині пішла. За міжнародну спільноту і казати нічого: їм аби мир, а якою ціною - кого це колише, якщо нам байдуже?

Звідки Ви
    sniper avenue
    Дописів
    13 291

Типово

И не будет.Тоже сочуствую людям.Но надо понимать шо те кто там остались не особо нам сочуствуют изначально.И потому пошли они,не надо с этим быдлом в благородие играться.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    . За міжнародну спільноту і казати нічого: їм аби мир, а якою ціною - кого це колише, якщо нам байдуже?
    ..я что мировое сообщество? ... а деньги не пахнут .. равно как и уголь .. вот братья-поляки импортируют уголь все больше и больше ... откуда, спросите? .. а вот:

.. причем, поскольку им нужен антрацит, я не удивлюсь, если в этих 13 млн тонн из Раши есть и донецкий уголь ...
    Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec

Сторінка 660 з 809 ПершаПерша ... 160560610650651652653654655656657658659660661662663664665666667668669670710760 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті