Кстати, самосвал щебня в огород админа: украинская версия оГорода это просто жесть...
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Кстати, самосвал щебня в огород админа: украинская версия оГорода это просто жесть...
Майбутнє країни. Не підходить? Чому в США два реально ворожих табори змогли домовитись?
Першопричина війни з РФ це корупція.
Реальне подолання корупції.
А не " ну так, він краде, але ж в іншому він молодець". Взагалі недопустимо.
Знищення першопричини всіх бід України. Замало для об'єднання? Не на словах. А власними діями. Навіть під срачики на форумі. Підходить така ідея?
Основная масса населения далека от идеала гражданина, но даже они осознали что как было до этого уже нельзя.
Обычно с осознания и начинается гражданское общество.
И да, не все могут быть умными. Кому-то и дворы надо подметать и канализацию чистить...а вы к этим людям относитесь как к грязи...где логика?
Белое не бывает без чёрного и наоборот.
Как раз борьба с корруцией и есть причина войны с россей - вы несете чушь.
Если бы Порошенко был коррупционер - он бы просто договорился с Путиным как Зеленский. 2 коррупционера ВСЕГДА договорятся.
Едниственный способ перестать бороться с Путиным - стать таким же как он диктатором, позволяющим воровать только силовикам.
А за это они будут тырить остальных.
НЕТ других путей, потому что демократическая богатая Украина эта и есть смерть путина.
Потому он и бросил против Порошекно ВСЕ.
Потому он и жалеет зеленского ПОКА - как дьявол соблазняя его возможностью заключить с этим самым дьяволом договор.
Хто пам'ятає к/ф Маленька Вєра?
У мене якесь дивне почуття, що ота вєріна родина перенеслась майже на 30 р. і зараз таких родин в Україні 80%. Чи нічогісенько у "простого народу" не змінилося.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Дмитрий Чекалкин
8 ч. ·
Кличко - Богдану: "Де наша Чехія?"
Глава Офісу Президента Андрій Богдан маніпулював цифрами, порівнюючи бюджети Києва та Праги.
У ток-шоу "Свобода слова" Андрій Богдан навів кілька цифр про бюджети двох міст - без порівняння інших показників і запитав: "Де наша Прага?".
"По-перше, навіть в озвучених цифрах ви трохи заблукали. Бюджет Праги ви занизили на півмільярда доларів. По-друге, змовчали про те, що населення Праги понад удвічі менше за населення Києва! І Прага майже вдвічі менша за площею, ніж Київ. І по-третє, Прага має чимало так званих коштів на розвиток міста, які витрачає окрім запланованого бюджету. А Київ - єдине місто в Україні, в якого в Держбюджет забирають 60 відсотків ПДФО!" - пояснює Кличко.
Мер Києва також нагадав, що ще 5 років тому Київ був банкрутом - маючи бюджет 18 млрд гривень, а борги 25 млрд.
"За ці роки ми збільшили бюджет міста більш ніж втричі, а борг вже - менше 4 мільярдів гривень", - зазначив Кличко.
Кличко наголосив, що Прага - столиця країни, яка є членом Євросоюзу. Прага - місто з доходом на душу населення майже $3 тис., у Києві ж цей показник у чотири рази нижчий.
"Знаєте, скільки б ви не маніпулювали, годуючи громадян неправдою і порушуючи закони та Конституцію, невдовзі доведеться відповідати на питання "Де наша Чехія?" (якщо ви вибрали такий приклад для порівняння)", - підсумував мер Києва.
![]()
"Саша, если кто-то будет собирать Путину на киллера по 50 гривень, так я дам за весь двор" (C) Одесские заметки
Я тут вже писала якось про випадок в бусі... здається #146...
Повний людей. У кінці сиділа молоденька скромна дівчина, біля неї урка. Що він їй говорив!! Чув увесь бус. І усі мовчали.
Втрутилися 2 хлопця. Коли урка почав лякати розправою, не витримала і я. Урці від хлопців дісталося добряче. Почав волати "я больше нє буду"...
А нарід робив вигляд, що нічого не відбувається. Їх було десь 80%...
2019 vs 2026:
зарпл. прокурора: 29 т.грн→98,9 т.грн;
довічна пенсія судді: 28,7 т.грн→107 т.грн;
комп.депутатам: 60 т.грн/міс.→200 т.грн./міс.
Перемир'я немає.
На фронті прилітає мало не більше, ніж до його оголошення. Втрат не меншає.
Корупції в країні менше якось не стало. Навіть нашумілі Свинарчуки-Гладковські нікуди не поділися.
Державне регулювання не тільки не зменшується, його пропонується збільшити.
Але!
Де марші проти Свинарчуків? Де виступи проти торгівлі з окупантами? Де навіжені кокаїністи з воплями про бариг? Де нав'язливо повторення "олігархи" та "корупція"?
Ось саме це, чомусь, як відрізало.
Реальність не змінилася.
Але як тріумфально змінився її опис!
![]()
"Саша, если кто-то будет собирать Путину на киллера по 50 гривень, так я дам за весь двор" (C) Одесские заметки
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks